تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 107 از 328 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

اي روزگار

نزديك 50 درصد مسائل مالي و مهريه راي دادن

يكي كه كارشناس هست و روان شناس هست بياد مسئله من رو حل كنه كه به هيچ وجه تو اين 50 درصد مشكلي ندارم

حقيقتش زندگي برام پوچ شده يعني صبح كه بيدار مي شم نگاه ساعت مي كنم و همين طور تا شب ( البته بيكار نيستم بلكه كارم طوري هست كه همش يك ساعت در روز هم نمي شه ) و گذر ثانيه ها برام سخت تر از روزهاي قبل مي شه و اهل تفريح و اين چيزا هم نيستم فقط كار و تلويزيون همين

تو فكر اينم كه زن گرفتم اون وقت چه كار كنم؟؟؟ صبح تا شب تو خونه بيشينيم همديگه رو نگاه كنيم؟؟؟ زندگي من هيجان خاصي نداره خلاصه اين بلانصبت خر تو شل گير كردم

با تشكر

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر من وقتی نوبت ازدواج میشه تو حالات روحی انسان یه تغییراتی بوجود میاد و انسان بواقع اون و حس میکنه ... حس تنهایی داره ... از دوست های قدیمیش کناره گیری میکنه ... و احساس میکنه زندگیش هدف نداره ... گمشده ای تو زندگیش داره ... کلیدی که راه گشای جریان زندگیشه ... اون آدم همیشگی نیست ...
    یه سوال :

یعنی شما برای در اومدن از تنهایی و پیدا کردن مسیر زندگی و کلید راه گشای جریان زندگی ازدواج می کنید ؟

اگه همسر آیندتون هم با همین هدف یعنی پیدا کردن کلید و مسیر مورد نظر با شما ازدواج کنه وظیفه پیدا کردن مسیر و جریان زندگی به عهده چه کسی هست ؟

تشکیل یه خانواده و تداوم نسل ( با هزینه مادی و غیر مادی که به همراه داره و مسئولیت هاش) تنها با هدف بیرون اومدن از تنهایی به نظرتون عاقلانس ؟

ازدواج یه تصمیم گیری بزرگ برای زندگی خودمون، طرف مقابلمون و نسل بعد از خودمونه که بیرون اومدن از تنهایی و پیدا کردن کلید راه گشای زندگی فکر نمیکنم

برای چنین تصمیم بزرگی هدف مناسبی باشه ما داریم برای نسل های بعد از خودمون هم تصمیم میگیریم ..

برای بیرون اومد از تنهایی و پیدا کردن مسیر زندگی راه کار های مفید دیگه ای هم هست

3. 8 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

وستا جان

همون حرف خودم رو زدي تو پست شماره 1108

اون دوستمون كه كف و سوت زدن بايد بگم پول درآوردن تو ايران خيلي خيلي خيلي خيلي آسون هست فقط بايد چند تا عامل رو داشته باشيد :

دقت (براي ديدن مسائل ريز و جزئي) ، مخ (براي به كار بردن روش هاي غير معمول) ، استمرار و صبوري ( مسلما مشكلات فراوان هست مهم اينه كه مشكلات رو حل كني نه اين كه رها كني )‌ ، روحيه محكم و سفت و سخت ( براي جلوگيري از كم آوردن ) ،‌ توكل به خدا ، توجه به امكانات و دارايي و علايق خود شخص

بعضي افراد هستن ممكنه نصفش رو نداشته باشن مثل بنده ولي خب به اندازه نصف اون مقداري كه مي شه درآمد كسب كرد رو درآمد دارم

حالا اين جا تاپيك كسب درآمد نيست ولي ديدم همه مشكل مالي رو اشاره كردن

يكي بياد مشكل ما رو حل كنه !!!

من يه خرده از لحاظ روحي ضعيف هستم و افسرده و تو لاك خودم و از روابط اجتماعي ضعيفي هم برخوردار هستم و كمي هم خجالتي و داراي شخصيت وسواس مجبور و درون گرا

به نظرتون چه جوري مي شه ازدواج كرد؟؟؟

5. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

وستا جان

همون حرف خودم رو زدي تو پست شماره 1108

اون دوستمون كه كف و سوت زدن بايد بگم پول درآوردن تو ايران خيلي خيلي خيلي خيلي آسون هست فقط بايد چند تا عامل رو داشته باشيد :

دقت (براي ديدن مسائل ريز و جزئي) ، مخ (براي به كار بردن روش هاي غير معمول) ، استمرار و صبوري ( مسلما مشكلات فراوان هست مهم اينه كه مشكلات رو حل كني نه اين كه رها كني )‌ ، روحيه محكم و سفت و سخت ( براي جلوگيري از كم آوردن ) ،‌ توكل به خدا ، توجه به امكانات و دارايي و علايق خود شخص

بعضي افراد هستن ممكنه نصفش رو نداشته باشن مثل بنده ولي خب به اندازه نصف اون مقداري كه مي شه درآمد كسب كرد رو درآمد دارم

حالا اين جا تاپيك كسب درآمد نيست ولي ديدم همه مشكل مالي رو اشاره كردن

يكي بياد مشكل ما رو حل كنه !!!

من يه خرده از لحاظ روحي ضعيف هستم و افسرده و تو لاك خودم و از روابط اجتماعي ضعيفي هم برخوردار هستم و كمي هم خجالتي و داراي شخصيت وسواس مجبور و درون گرا

به هر دختری بگی 100 میلیون دارم ، با تمام مشکلاتی که داری میاد زنت میشه!!!!!

7. 2 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

دوست عزیز اگر جدا قصد ازدواج دارید و ازین روحیه ضعیف رنج میبرید حتما پیش یه روانشناس خوب برید..
    اگه مشکلتون زیاد نباشه گاهی با چند جلسه هم کلی بهتر میشید.
    در غیر اینصورت با ازدواج شرایطتون سخت تر هم میشه.

9. 3 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوست عزیز اگر جدا قصد ازدواج دارید و ازین روحیه ضعیف رنج میبرید حتما پیش یه روانشناس خوب برید..
    اگه مشکلتون زیاد نباشه گاهی با چند جلسه هم کلی بهتر میشید.
    در غیر اینصورت با ازدواج شرایطتون سخت تر هم میشه.

روانشناس و روانکاو و روان پریش و ... همه اینا دور ریختن پول !

تا خودت نخوای نمیشه... خودت باید تلاش کنی ، خودت باید یاعلی بگی!

11. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان عزیز یک تذکر کلی در ابتدا لازمه ذکر بشه لطفا صحبت هایی که انجام میشه (حاوی نقل قول، تجربه شخصی، و...) فاقد هرگونه توهین باشه چون در ادامه باعث خواهد شد پست های نامرتبط بیشتری ارسال و در نتیجه روال تاپیک از حالت عادی خارج بشه
    پیشاپیش از مساعدت همه ی شما ممنونم

13. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

یه سوال :

یعنی شما برای در اومدن از تنهایی و پیدا کردن مسیر زندگی و کلید راه گشای جریان زندگی ازدواج می کنید ؟

اگه همسر آیندتون هم با همین هدف یعنی پیدا کردن کلید و مسیر مورد نظر با شما ازدواج کنه وظیفه پیدا کردن مسیر و جریان زندگی به عهده چه کسی هست ؟

تشکیل یه خانواده و تداوم نسل ( با هزینه مادی و غیر مادی که به همراه داره و مسئولیت هاش) تنها با هدف بیرون اومدن از تنهایی به نظرتون عاقلانس ؟

ازدواج یه تصمیم گیری بزرگ برای زندگی خودمون، طرف مقابلمون و نسل بعد از خودمونه که بیرون اومدن از تنهایی و پیدا کردن کلید راه گشای زندگی فکر نمیکنم

برای چنین تصمیم بزرگی هدف مناسبی باشه ما داریم برای نسل های بعد از خودمون هم تصمیم میگیریم ..

برای بیرون اومد از تنهایی و پیدا کردن مسیر زندگی راه کار های مفید دیگه ای هم هست
    خب وقتی من میبینم میتونم یه جورایی خرج خودم و همسرم و بچم و بدم و از طرفی تو زندگیم احسس کاستی دارم و احساس میکنم زندگیم پوچ و بی هدفه و حتی دوستام دیگه واسم جذابیتی ندارن چرا ازدواج نکنم ؟ پولی که در میارم دیگه هدفدار خرج میشه و ادم خیلی از اون ریخت و پاش های مجردی شو میزاره کنار...
    صاحب فرزند میشه و سعی میکنه در جهت خیر و صلاح خانوادش تلاش کنه ...
    نه صرف تنهایی که قصد اصلی ازدواج باشه بلکه با ازدواج خیلی از از نیازهای انسان برطرف میشه ... هدف پیداکردن و کاملتر شدن ...
    Last edited by M A S 0 U D; 30-08-2013 at 09:22.

15. 2 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

منم از وقتی این فکر ازدواج به سرم افتاد یه جورایی اینجوری شدم ... انگار تا ازدواج نکنم درست نمیشه ... خجالتی در حد زیاد ...دائم سرخ و سفید میشم ... وسواس در انتخاب همسر در حد مرگبار ...استرس ... استرس در کار ... بی حال و حوصله ... تو خیابون اصلا ظاهر نمیشم که بخوام کسی رو ببینم ... اصلا رو ندارم ببینم همه چی رو واگذار کردم به اول خدا بعد خانواده و دوستان که البته پیدا کردن همسر باب طبع از این طریق سخت تره بخصوص اونایی که وسواسین ... کلا گیر کردیم ... خدا به داد ما برسه ... صحبت یک عمره ...
    Last edited by M A S 0 U D; 30-08-2013 at 00:27.

17. 2 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

والا ما که هر کی فکر کردیم مریم مقدسه اخرش در اومد هند جگر خواره(9 ماه با یکی باشی بعد بفهمی عاشق دوستته,دختره حجاب کاملا اسلامی داره ترم یک تو خونه یک پسر گرفتنش!با یکی هستی منت می کشی هم می فهمه رفتی سمت یکی دیگه همه کار برات می کنه!تازه نامزد کرده با یکی دیگه میریزه رو هم)این ها مورد هایی بود که خودم به عینه دیدم.دختری قلبش توسط دیگران به بازی گرفته شده چطوری می تونه به شما دل بده؟!.تقصیر اونا هم نیست واقعا پسرهای الان مردای لوتی قدیم نیستند مگر یک در هزار. هر پسری سنش از 22 گذشته باشه دنبال یک فن خلاق هستی بعضی ها ها که از هر انگشتشون یک خلاف میریزه.به شخصه از بس مورد ها اینجوری دیدم به هیچ کسی اطمینان ندارم.ازدواج در شهر بزرگ که یک ریسک بالاست چون هیچ تحقیقی نمیشه کرد نه درباره دخترش نه پسر هر کدوم یک راه پیچدونه تحقیق رو دارند.از شهر های کوچیکم که نمیشه خانم گرفت چون فرهنگشون با شما متفاوت هست.ازدواج می کنی تا وقتی بچه نیست یک مقدار لذت هست که اون تا 2 ,3 سال اوله بعدش میشیم مثل خواهر برادر.بچه میاد دیگه واویلا میشه تا بزرگ شه نق نق نق.بعد ما چه گلی به سر پدر ومادرمون زدیم که از بچه نسل بعد توقع داشته باشیم.
    واقعا با کمتر 1 تومان که نمیشه الان زندگی کرد حقوقم که 480 تا 600 که نصفش خرج خودته!
    دو تا جمله هست از چند جای مختلف هست برای خودم مد نظر دارم :
    وقتی خواستی با کسی زندگی کنی اینو مد نظر بگیر ببین بدون اون نمی تونی زندگی کنی بعد درخواست ازدواج بده
    اگر انقدر از زندگی لذت بردی و دیدی دنیا جای لذت بخشی هست بعد به فکر اوردن یک نفر دیگه به این دنیا باش
    ولی واقعا با این تفاسیر پیری و تنهایی چیزی ترسناکی هست ولی جوونی و ریسک شکست در زندگی مزدوج کل زندگیت هم به باد میره که الانم امار طلاق بالاست
    خدایا به ما رحم کن

19. 4 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •