من برای Playstation از کابل HDMI 1.3 استفاده کردم و 3D هم پخش کرد، فکر نمیکنم الزامی به 1.4 بودن باشه.
من برای Playstation از کابل HDMI 1.3 استفاده کردم و 3D هم پخش کرد، فکر نمیکنم الزامی به 1.4 بودن باشه.
سلام
مثل اینکه کم کم داره vt20 داره وارد بازار می شه
این مطالب هم تقدیم به طرفداران این تلویزیون و مقایسه امکانات آن با V20:
![]()
دوست عزیز منظور من از HDMI 1.4 در واقع پورت HDMI 1.4 بود.
در مورد کابل، طبق طبقه بندی خود سازمان HDMI، از نظر امکانات و سرعت کابل دو سطح کیفی وجود دارد که به عنوان کابل استاندارد و کابل High-Speed شناخته می شوند و بطور رسمی کابل HDMI 1.3 نداریم. ولی کابلی که بتواند از تمام امکانات HDMI 1.3 استفاده کند قاعدتا باید High-Speed باشد که باید امکانات HDMI 1.4 را هم جواب دهد.
با تشکر از اطلاع رسانی شما
دوست عزیز مطمئن هستید کانال های 3D ماهواره که از دو تصویر فول اچ دی در کنار هم تشکیل شدند رو نمی تونه به صورت 3D پخش کنه ؟ معمولا برای این کار باید وارد منو و انتخاب گزینه 3D دو تصویر در کنار هم انتخاب کنید این کار رو کردید و در منو ها گشتید ؟ اگر نتونه شبکه های 3d ماهواره رو به این صورت پخش کنه که ارزشی نداره .
با سلام خدمت دوستان گرامی
اگه ممکنه فرق v20 رو با v20m بفرمائید , ممنون میشم .
برای استفاده از 3d با کابل 1.3 باید خودتون برید و برای تلویزیون تعریف کنید که چه نوع 3d دارید استفاده میکنید (side by side یا top and bottom یا ...) چون کابل 1.3 بر خلاف 1.4 نوع سه بعدی رو نمیتونه برای تلویزیون تعریف کنه . توی 1.4 خود tv میفهمه که چه نوع سورسی داره استفاده میشه .
جناب koh من تا پستام به 10 تا نرسه نمی تونم پیغام خصوصی بدم اگه id yahoo داری برام پ خ کن
تو av forums خوندم که vt20 توی پردازش مطالب 50 هرتزی ضعیف عمل میکنه و تصاویر حالت بلور شده پیدا میکنند . البته ظاهرا همه ی ریجن ها اینجوری نیستند .
شما که vt20 دارید مشکل بلور شدن و تاری رو دارید روی vt20 ?? کلا کیفیت تصویر به نظرتون چطوره ؟ این قضیه یه کم نگرانم کرده .
خدا رو شکر VT20 رو بانیان اورد. میخواستیم خانوادگی فیلم ببینیم 2 تا عینک کم بود. حالا میریم 2 تا دیگه میخریم.
فقط خدا کنه نگن فقط همراه تلوزیون میفروشن . (مثل قدیما که ساندویچیا همراه ساندویچ نوشابه میدادن)
کسی اطلاعی داره از فروش عینکاش ؟ قیمتش ؟
خیر، چنین مشکلی رو روی پردازش 50 هرتز ندیدم.
Last edited by Farnood; 01-01-2011 at 00:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)