تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 120 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

داره خودمونی میشه realmz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آشناتون اطلاعی از برند Lenovo ندارن. شما توجه نکنید. بی تعصب میگم یکی از بهترین برند های لپ تاپ، لنوو هست. همینطور پرفروشترین برند در جهان. لپ تاپ من از روی میز با ارتفاع یک متر افتاد روی فرش فقط هاردش خراب شد اونم 5 ماه بعد من فهمیدم چون اثری از خرابی من ندیدم. بعدش فهمیدم بدسکتور گرفته. بقیه قطعات هیچ آسیبی ندیده بودن.
    پارتیشن بندی انجام بدین بهتره مثلا میخواین از ویندوز backup بگیرین اونوقت باید از کل هاردتون backup بگیرین! ولی اگر چند پارتیشن باشه فقط از پارتیشن ویندوز backup میگیرین راحت.
    ممنون بابت جوابت
    یه سوال : یه برنامه one click recovery پیش فرض روی ویندوز لپ تاپم نصب بود من باهاش روی هارد اکسترنالم بک آپ گرفتم.حالا اگه یه روزی من ویندوزم خراب بشه بعد ریکاور کنم لایسنس ویندوز و آنتی ویروس از بین نمیره؟
    بهترین برنامه برای تسیم کردن پارتیشن چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

حدود 6 ماه این لپ تاپ رو خریدم، خیلی راضیم ازش ولی صفحه نمایشش اصلا خوب نیست. زاویه دید افتضاحی، 720p هم هست. اون موقع هر چی دنبال صفحه نمایش FHD یا مات گشتم گیر نمیومد. می خواستم بدونم وارد ایران کردند؟ مثلا اگه سازگار ارقام آورده اختلاف بدم صفحه نمایشش رو عوض کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بنده چند روزی است که Lenovo y 500 گرفتم .حالا یکی از آشناهامون گفت که این مدل تاچ پد و کیبوردش مشکل داره و کلی بد و بیراه به Lenovo گفت و ادعا کرد کیفیت محصولاتش پایینه.گفت چرا hp یا asus نگرفتی.خلاصه کلی زد تو ذوقمون.نظر شما چیه؟یه سوال دیگه اینکه آیا لازمه من این یه پارتیشن لپ تاپ رو به چند پارتیشن تبدیل کنم یا همه اطلاعاتم بریزم رو همین؟
    هر لپ تاپی یه سری مشکل داره این طبیعیه ولی بستگی داره اون مشکلات در چه حدی باشن!
    مثلا مدل مشابه این لپ تاپ از برند hp به بخاری معروفه...یا مثلا تو لپ تاپ های ایسوز من خیلی خیلی مشکلات بایوس دیدم.اتفاقا همین چند روز پیش یه لپ تاپ دستم بود شاید 10 بار من ویندوزش عوض کردم به محض این که درایور جدید nvidia رو روش نصب می کردم دیگه بالا نمیومد!!! فقط با درایور قدیمی خودش کار می کرد!!!
    در مورد این لپ تاپ هم من و خیلی های دیگه ای که داریم کاملا راضی هستیم.به جز lcd ش بقیه ی قطعاتش با بهترین کیفیت هستن خیالت راحت

ممنون بابت جوابت
    یه سوال : یه برنامه one click recovery پیش فرض روی ویندوز لپ تاپم نصب بود من باهاش روی هارد اکسترنالم بک آپ گرفتم.حالا اگه یه روزی من ویندوزم خراب بشه بعد ریکاور کنم لایسنس ویندوز و آنتی ویروس از بین نمیره؟
    بهترین برنامه برای تسیم کردن پارتیشن چیه؟
    با اون نرم افزار اگه بخوای restore کنی در هر صورت کل اطلاعات هاردت می پره.یعنی کاملا بر می گردونه به تنظیمات کارخونه.
    واسه تقسیم پارتیشنت از نرم افزار easseus partition master استفاده کن (توصیه شخصی هرگز از acronis استفاده نکن!) .درایوات هم به نظر خودت بستگی داره.من خودم شخصا 3 تاش کردم، یه 65 گیگ واسه ویندوز گذاشتم و بقیه شم 2 تا درایو کردم ولی باز به نظر خودت بستگی داره. و واسه بکاپ و ری استور هم از یکی از این دو تا نرم افزار(هر دو تاشونو من باش کار کردم ،جفتشون عالین)
    acronis true image یا easeus todo backup

4. این کاربر از hrh_fourtyseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بنده چند روزی است که Lenovo y 500 گرفتم .حالا یکی از آشناهامون گفت که این مدل تاچ پد و کیبوردش مشکل داره و کلی بد و بیراه به Lenovo گفت و ادعا کرد کیفیت محصولاتش پایینه.گفت چرا hp یا asus نگرفتی.خلاصه کلی زد تو ذوقمون.نظر شما چیه؟یه سوال دیگه اینکه آیا لازمه من این یه پارتیشن لپ تاپ رو به چند پارتیشن تبدیل کنم یا همه اطلاعاتم بریزم رو همین؟
    چند گرفتین؟؟
    مدل sli رو اصلا بازار دیدین؟؟
    و اینکه اگه مدل تک گرافیک رو گرفتین، جای کارت گرافیک دوم رو داره؟ (فکر کنم باید جای درایو سی دی بخوره)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چند گرفتین؟؟
    مدل sli رو اصلا بازار دیدین؟؟
    و اینکه اگه مدل تک گرافیک رو گرفتین، جای کارت گرافیک دوم رو داره؟ (فکر کنم باید جای درایو سی دی بخوره)
    کارت گرافیک دوم رو میتونی جداگانه بخری که عمرا تو ایران گیر نمیاد قیمتش حداقل 750-800 تومن در میاد

7. این کاربر از wi-fi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان y580 الان تو بازار ایران موجوده آیا؟؟!!
    اگه صبر کنم دوباره میاد بازار؟

داره خودمونی میشه realmz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    ممنون از همه کسانی که پاسخ دادن
    من این مدل رو 3800000 از اصفهان گرفتم با گارانتی سازگار
    فقط یه مشکلی که داره اینه که از فن کنار کارت گرافیکش (سمت چپ دستگاه) بوی سوختگی میاد
    نمیدونم به خاطر نو بودن هست یا اشکال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کی خریدین شما؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    ممنون از همه کسانی که پاسخ دادن
    من این مدل رو 3800000 از اصفهان گرفتم با گارانتی سازگار
    فقط یه مشکلی که داره اینه که از فن کنار کارت گرافیکش (سمت چپ دستگاه) بوی سوختگی میاد
    نمیدونم به خاطر نو بودن هست یا اشکال
    دوست عزیز کی خریدی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان y580 الان تو بازار ایران موجوده آیا؟؟!!
    اگه صبر کنم دوباره میاد بازار؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم ببین سایتش که معتبره جنسشم در حد نو هست 3300 هم میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •