تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 139 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

فرگوسن: مي‌خواهم يک دهه ديگر بمانم

سرمربي 71 ساله منچستريونايتد تاکيد کرد دوست دارد يک دهه ديگر کنار اين تيم باشد و موفقيت آنها را ببيند.

محتوای مخفی: متن خبر 

منچستري‌ها امروز (يکشنبه) ميزبان چلسي هستند ولي چند هفته پيش قهرماني خود در ليگ برتر انگليس را قطعي کرده‌اند.

به گزارش فارس، اينکه الکس فرگوسن در اواخر جولاي (اوايل مرداد) تحت عمل جراحي قرار خواهد گرفت موجب مي‌شود وي ابتداي فصل آينده نتواند روي نيمکت شياطين سرخ بنشيند.

موضوع سلامت فرگوسن چيزي است که همواره موجب نگراني سران منچستريونايتد و هواداران اين تيم بوده است. با اين حال فرگوسن باز هم به رد کردن خبرهاي خروج خود از اولدترافورد پرداخته است.

«اين تيم قهرمان تا سال‌هاي سال به کار خود ادامه خواهد داد و من نيز به مدت طولاني در کنار اين تيم خواهم بود. بهتر از اين خواهيم شد. وقتي ديدم که بيستمين عنوان قهرماني‌مان را به دست آورديم، مطمئن شدم که يک دهه پر از موفقيت ديگر را نيز پيش رو خواهيم داشت.»

فرگوسن در ادامه عنوان کرد: نمي‌دانم که بتوانم تا 10 سال ديگر در کنار يونايتدها بمانم و موفقيت آنها را ببينم ولي در حال حاضر هيچ برنامه‌اي براي کناره گيري از فوتبال ندارم. البته بايد بگويم ماندن کنار شياطين برايم خيلي خاص خواهد بود و دوست دارم باشم و موفقيت‌هاي آنها را ببينم.
    varzesh3.com

کسی یادش میاد آخرین بار کی این تیم به درد نخور فرگوسن یک تیم قوی رو شکست داد؟

هزار ماه پیش تونستن با خوش شانسی سیتی رو شکست بدند. بعدش در مقابل قوی ها یا باختند یا به زور مساوی کردند. تنها بردشون برابر لیورپول میانه جدولی بود.

متاسفانه فردا هم احتمالا قراره این روند ادامه داشته باشه.
    یونایتد امروز تنها هنرش شده بردن امثال منگول ویلا و آستون مشنگ.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

امروز سایت گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که کل دستمزدی که یونایتد به بازیکناش میده حتی از سیتی خرپول هم بیشتره.
    امسال مبلغی حدود 200 میلیون پوند وارد جیب امثال یانگ، رافائل، اندرسون، والنسیا، نانی، کلورلی و بقیه ی مفت خورها شده.

خوشحالم. چون یونایتد با وجود این همه قرض، مثل سیتی و چلسی خرپوله.
    ناراحتم چون این پول وارد جیب بازیکنان ...... می شه.

یونایتد با این همه ثروت، نه فوتبال زیبایی ارائه میده و نه در جامی مدعی ایه (به غیر از لیگ ) و نه توان بردن تیم های قوی رو داره.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

شکست چلسی چقدر حال میداد. ضربه زدن به چلسی و مانع صعودش به لیگ قهرمانان شدن چقدر حال میداد.

اما از این یونایتد فرسوده و کهنه و کند نباید انتظار چنین کاری داشت.
    عزیز نبودی یه مدت اصلا جو تاپیک خشک شده بود، با اینکه نظراتت با من خیلی خیلی متفاوته ...ولی خوشحالم میشم وقتی پست میدی ...همیشه دید های متفاوت یه نوع کشش خاصی داره
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 05-05-2013 at 13:15. دليل: نقل قول قسمت حذف شده

2. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز فرگوسن بهم زنگ زد. شاکی بود از دستم که چرا اینقدر کلاپ کلاپ می کنم!
    من هم بهش اینها رو گفتم:

چرا klopp ؟ چون...

ارائه ی فوتبال زیبا براش خیلی مهمه.
    تیم مورینیو رو نه تنها شکست داد. بلکه تیمش فوتبال زیبایی هم ارائه داد.

فوتبال رو خیلی خوب می فهمه و دانش تاکتیکی بالایی داره.
    خاموش کردن و خنثی کردن رئال با اون همه ستاره توسط تیمی که میانگین سنیش حدود 23-24 ساله کار هر کسی/تیمی نیست.

بلده چگونه بازیکن بسازه و اون ها رو ارتقا بده.
    چند تا از بازیکنان دورتموند رو قبل از اومدنشون به این تیم می شناختید؟ صفرتا؟ یه دونه؟ من که هیچ کدوم رو نمی شناختم.

در شرایط مقاومت اقتصادی و تحریم ! ( بودجه‌ ی خیلی پایین تر دورتموند نسبت به تیم های حاضر در نیمه نهایی )، دورتموند رو رسوند به فینال.
    حالا تصور کن با بودجه ی یونایتد چه کارها که نمی‌تونه انجام بده.

و مهم تر از همه‌ی اینها:
    klopp بامزه است!

4. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اصلا به این عدد ها توجه نکنین، که همه اش کاذبه ... اخبار سایت گل فارسی هم زیاد بهش اعتباری نیس!!گل اینترنشنال تیتر میزنه : فرگوسن در تابستان عمل جراحی خواهد داشت ..اونوقت گل فارسی تیتر رو میزنه:فرگوسن فصل آینده نمی‌تواند روی نیمکت بنشیند!!!

ارزش بیل 42تا 45 میلیون یورو هست... که احتمالا به دلایل پر مشتری بودن بین 50-57 میلیون یورو به فروش میره !!
    بابا 70 میلیون پوند! پول یه دو جین بازیکنه!!!

فکر کنم تاتنهام به این نتیجه رسیده که با این همه خواهان موجود در این فصل بیل رو با قیمت بالاتر از عرفی به فروش برسونه! چون با خبر هایی که من دارم به دنبال چندین بازیکن جدید از جمله دامیائو(عجب بازیکنیه!) ، لیتون بینز و مهاجم ها کره ای هامبورگ هست به علاوه اینها رو چندین بازیکن دیگه با قیمت های پایین دست گذاشته که همگی نشون از این داره که بیل داره به فروش میرسه!

جالبه که فرگی گفته این فصل بازیکنای زیادی از تیم خارج نمیشن!!و همه اون امید های ما واسه خلاص شدن از بعضیا کم رنگ تر شد..
    به احتمال زیاد نانی با 27 میلیون یورو به یووه میره این فعلا پر شانس ترین خروجی بزرگ این فصله!
    راستی یه مدت شایعه شده بود که سمیر بگوویچ میخواد به من یونایتد بیاد و حالا مثه اینکه بارسا هم روی این دروازه بان به عنوان یکی از الترناتیو های فصل بعد دست گذاشته!

با 57 میلیون میشه 3 تا بازیکن با کیفیت بازی کاگاوا خرید......

6. 3 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

این بازی رو هم باختیم..من تنها علتش رو بی انگیزگی میدونم،انگیزه من یکی که از بازی رئال به بعد از بین رفت..بازیکنان هم همینطور بوده،فرگی هم الکی ترکیب رو تغییر نداده،تغییر داد چون که میخواست انگیزه ایجاد کنه که موفق نبود.
    ای کاش بازی رو نمیدیدم از این تلوزیون مضخرف ایران و باز هم میباختیم.. کمک داورش زن هست
    کلی بده پول تاکسی تا زود برسی خونه میبینی تیمت......
    Last edited by kasra_khan2003; 05-05-2013 at 21:38. دليل: حذف بخش توهین آمیز

8. 7 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بازی رو باختیم... متاسفانه بازی رو ندیدم... نمیدونم چطوری باختیم، ولی ضد حال بود در کل... خصوصا جلو بنیتز
    در کل چون قهرمان شدیم، زیاد نمیشه به بچه ها سخت گرفت. : ) ولی باختن تو OT اعصاب فولادی میخواد!!!
    .
    .
    +

راستی بازیکن سال یونایتد (برنده جایزه سر مت بازبی) و بازیکن سال تیم ذخیره + بهترین گل فصل (که به زودی در پیج رسمی پایین میاد) رو انتخاب کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moltendo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

تو نیمه ی دوم هر چی حمله از سمت راست میشد تلویزیون میرفت رو صحنه آهسته
    کسی فهمید رافایل چی شد قرمز گرفت؟
    (باید برای کمک داورای زن از کمیته داورای انگلیس درخواست پوشش اسلامی کنیم)

12. 5 کاربر از moltendo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باز هم باختیم. و باز هم جلوی تیم بزرگ باختیم.
    من فقط نیمه دوم بازی رو دیدم. من هم علت اصلی باخت رو بی انگیزگی بازیکنا میدونم.
    امیدوارم در فصل نقل و انتقالات خوب عمل کنن و یه حال اساسی به تیم بدن!
    یونایتد

14. 7 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگه این تصویب بودجه 100 میلیون دلاری منچستر یونایتد صحت داشته باشه و در حد حرف نباشه میشه بازیکنای سطح بالایی رو به تیم اضافه کرد تا بتونیم فصل بعد در هر سه جام مدعی باشیم با بازیکنای فعلی که منچستریونایتد داره باید قهرمانی چمپیونز لیگ حالا حالاها بیخیال بشیم فصل بعد رقابت برای قهرمانی خیلی سخت تر میشه هم من سیتی احتمالن خریدهای انچنانی باید داشته باشه چلسی هم اگه مورینیو فصل دیگه بهشون اضافه بشه مدعی اصلی قهرمانی حساب میان

16. 6 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چلسی ، یونایتد رو امسال از دو جام حذف کرد. بعد عده ای از شما حرف از کمبود انگیزه می زنید؟!
    فقط دنبال قابل تحمل ترین بهانه هستید. مگه نه؟

- - - - -- - - - - - - - - -- - -- - - - --- -- ----- -- - - - -- -- -- -- -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

نبوغ فرگوسن

فرگوسن ، فن پرسی رو از یکی از بهترین مهاجمان جهان، تبدیل کرد به یکی از معمولی ترین و بی خطرترین مهاجمان جهان.

فرگوسن، کاگاوا، یکی از ستاره های تیم دورتموند رو تبدیل کرد به یک بازیکن به دردنخور و نیمکت نشین.

- - - - -- - - - - - - - - -- - -- - - - --- -- ----- -- - - - -- -- -- -- -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

گیگز تمام نشدنی

گیگز که شده پای ثابت تمام بازی های یونایتد برابر تیم های قوی - که در همشون هم یونایتد شکست خورده،
    وقتی می خواد دریبل می زنه، تبدیل می شه به مضحک ترین بازیکن دنیا.
    گیگز عزیز! خیلی کند و پیر شدی واسه این کارها.

گیگز همه رو شگفت زده کرده. همه میگن عجب بازیکنی! با این سن و سال داره هنوز فوتبال بازی می کنه.
    اون کسی که باید شگفت زده تون کنه فرگوسنه نه گیگز. عجب مربی ای! به بازیکنی با این سن و سال داره بازی می ده.
    Last edited by Yi Yi; 06-05-2013 at 15:18.

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اول بگم شرمنده اینجا جاش نبود بپرسم ولی دیدم بحث اخراج رو پیش کشیدید منم گفتم بپرسم

یه سوال فنی

من زیاد بازیهای انگلیس رو نمیبینم (( فقط بازی های مهم ))
    ولی الان داشتم اون ویدئوی که دوستان در مورد اخراج رافائل رو نگاه میکردم دیدم کمک داور زن هست (( اول فکر کردم خطا دید هست ))

تو بازی های انگلیس کمک داور زن هم استفاده میشه ؟؟

19. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •