خوشم میاد امیر خان تو این مدت داره از همه بازی میگیره هم باعث میشه بازیکنا راضی بمونن هم بازیکنای فیکسمون استراحت بکنن و این خیلی خوبه که داریم نتیجه میگیریم این بردا اخر فصل مشخص میشه چقدر مهم بوده

اما همه دارن از فرهاد

میگن من یادی بکنم از سید

و خط دفاعمون

واقعا یه خط دفاع و دروازبان رویایی رو تو این فصل داریم .مطمئن باشید اگه این خط دفاعی رو یه تیمه دیگه داشت الان همه دنیا فهمیده بودن..چرا؟ چون این تیم کسی پشتش نیست همه دارن واسش میزنن از صدا و سیما گرفته تا روزنامه ها و سایت هااا .خبرانلاین که دیگه شمشیرو از رو بسته .گل که حرفی نمیمونه از قبل تکلیفش معلومه...
اما من دیروز نفهمیدم چی شد علی دایی اینقدر به داور اعتراض میکرد

..پنالتی واسشون نگرفت گل صحیحشون رو افساید گرفت کلا صحنه تاثیر گزارش چی بود الان اومده میگه چرا ما باید رفت و برگشت میزبان استقلال باشیم اقا شما که حق رو میگی چرا زمانی که تو پرسپولیس بودی و جلو این تیما تو استادیوم ازادی رفت و برگشت بازی میکردی صدات در نمی اومد کلا این اقا همیشه تو بازیهاش تیمه سرتر بوده و ولی نتیجه رو واگذار کرده دلم واسش میسوزه هنوز جلو امیر خان نتیجه نگرفته...
یه نفر دیگم هست این روزا خیلی داره عالی بازی میکنه هیچ حاشیه ای هم واسه تیم نداره نه ناراحته

نه میره و بر نمیگرده کلا دارم عاشقش میشم حتی بیشتر از فابیو جانواریو اونم کسی نیست جز ساموئل

خداییش داره عالی بازی میکنه حقش هم هست فیکس بازی کنه اونم 90 دقیقه
یه خبرم دیشب شنیدم اقای عادل خان استقلال رو تحریم کرده مثلا خواسته دسته پیشو بگیره پس نیوفته

خدا کنه این تحریم صد ساله باشه دست از سر ما برداره من که حالم از خودشو باندش داره بهم میخوره مخصوصا دسته راستش اقای مزدک دیروز سوختنشو بعد گل فرهاد حس کردم

به قول بنده خدایی
خوش آن باغی که شَغّالش کند قهر..................
به نظر من سه تا بازی مهم رو به سلامت پشته سر بزاریم قهرمانیم فجر ..سپاهان .تراکتور و چقدر خوبه که دوتا بازی تو ازادی با دوتا از مدعیا داریم یعنی هرکدوم از اون بازیا 6 امتیازی هست .ببریم دیگه نیازی چشمون به بازیهای همزمان اخر فصل باشه