سایت رسمی لیگ برتر عذرخواهی کرده به خاطر این خبرسایت لیگ برتر به صورت رسمی از بازگشت سرمربی پرتغالی به باشگاه لندنی خبر داده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت رسمی لیگ برتر عذرخواهی کرده به خاطر این خبرسایت لیگ برتر به صورت رسمی از بازگشت سرمربی پرتغالی به باشگاه لندنی خبر داده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واران به خاطر حضور زیدان به رئال اومد و از اونجا که فصل آینده زیدان رو در پست مدیر ورزشی و مسئول تمام نقل و انتقالات رئال می بینیم، برای اینکه خیال دوستان راحت باشه:
احتمال پیوستن واران به چلسی عملا با احتمال پیوستن رونالدو چلسی یکسانه!
جالبیش اینجاست تاریخ خبری که تکذیب شد مال فردائه ! قشنگ تابلوئه سوتی دادن یه روز زودتر خبرو گذاشتن
فلورنتینو پرز امروز اعلام کرد مورینیو فردا رسمآ سرمربی چلسی خواهد شد
ظاهرآ مورینیو هم الان در لندن ـه ..
بر و بچ بریم استقبالش ؟![]()
مشکلی نیست جفتشون رو میگیریماحتمال پیوستن واران به چلسی عملا با احتمال پیوستن رونالدو چلسی یکسانه!
کافیه عمو دست به جیب بشه![]()
* باشگاه بارسلونا در نظر دارد برای تقویت خط دفاعی خود پیشنهادی 50 میلیون پوندی را برای به خدمت گرفتن داوید لوییز و برانیسلاو ایوانوویچ، زوج خط دفاعی چلسی ارائه دهد. لوییز اخیرا برای پیوستن به بارسلونا چراغ سبز نشان داده است.منبع: Daily Star![]()
بابا هوادار چلسی که نباید غم و غصه ی این چیزا رو بخوره تا وقتی مورینیو رو نیمکت داره که....
بزرگتر از اینا برن و بیان؛مهم حضور مورینیوس؛یعنی عامل 100 درصد موفقیت برای چلسی...!!![]()
ولی من با رفتن هیچ کدومشون مخصوصا ایوا موافق نیستم
اینکه کلا خط دفاعی ضعیف شده رو هم زیاد قبول ندارم
فقط یه مدافع خوب لازم داریم برای مواقعی مثل مصدومیتها
که اگه همچین مدفعی بگیریم کیهیل (با اینکه از اونم خوشم میاد) بهتره بره
فکر میکنم با اومدن مورینیو مشکلات خط دفاع حل بشه حتی بدون اضافه شدن فرد جدید
مخصوصا اگه بتونه سزار رو بیاره رو فرم
واسه عمو دادن 200 میلیون دلار چیزی نیست... نمیدونم چرا همچین کاری نمیکنه... مردونه اگه یهو بگه 200 میلیون رونالدو میخوام راحت جذبش میکنه... نمیدونم چرا همچین کاری نمیکنه...![]()
چون رئال قبول نمیکنه
درسته داشتن پول واسه خریدار مهم هست ولی فروشنده باید راضی به فروش بشه
پرز تا وقتی که قرارداد رونالدو تموم نشه اونو نمیفروشه
البته قراردادش سال بعد تموم شده هست ولی به احتمال خیلی زیاد تمدید میشه
/////
مورینیو تو چلسی بدون رونالدو هم موفق میشه
این فصل که هیچی (( تیم تا دست مورینیو بیاد و تیمو مورد علاقه خودشو درست کنه 1 فصل طول میکشه ))
از فصل بعد بشینین کلکسیون جامهاتون رو تکمیل کنید![]()
Last edited by wooooow; 03-06-2013 at 02:47.
برخلاف نظر خیلیا به نظر من بازی لوییز چندان هم جالب نیست، اگه به من بود صد در صد ردش میکردم بره
ولی به هیچ عنوان ایوا رو از دست نمیدادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)