تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 107 از 325 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

یه سوال من الان این رشته ی سینما سوره رو انتخاب کنم بعد قبول شم اما نرم ثبت نام کنم می تونم کنکور 92 شرکت کنم و اگر قبول شدم مثلا رشته پزشکی برم دانشگاه ثبت نام کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟ خواهشا اگر می دونین راهنمایی کنین چون موندم ثبت نام کنم می ترسم انتخاب رشته کنم و قبول شم بعد نخوام برم و برا کنکور ادامه بدم بعد نتونم سال 92 برم دانشگاه
    منم مشکل شما رو دارم برای رشته ی نفت محلات می خوام ببینم اگه بزنم می تونم نرم؟؟؟ و اگر رشته ی مورد علاقم رو در کنکور سراسری قبول نشدم می تونم سال دیگه نفت رو برم جواب رو پیدا کردید به ما هم بگید

2. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

یه سوال
    من الان این رشته ی سینما سوره رو انتخاب کنم بعد قبول شم اما نرم ثبت نام کنم می تونم کنکور 92 شرکت کنم و اگر قبول شدم مثلا رشته پزشکی برم دانشگاه ثبت نام کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟
    خواهشا اگر می دونین راهنمایی کنین چون موندم ثبت نام کنم می ترسم انتخاب رشته کنم و قبول شم بعد نخوام برم و برا کنکور ادامه بدم بعد نتونم سال 92 برم دانشگاه

تا اونجایی که من فهمیدم اگه انتخاب رشته بکنید قبول بشید نرید سال اینده نمیتونید کنکور شرکت کنید

پس میشه من فرضا(کاردان فنی عمران نقشه برداری (غیرانتفاعی) برم مدرک فوق دیپلم بگیرم بعد کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم درصورت قبولی بتونم رشته عمران-عمران برم دوسال دیگه بخونم مدرک مهندسی عمران بگیرم درسته؟
    (خواهشا نگید از اول مهندسی عمران برو به عقله خودمم میرسه نمیتونم)
    اینم جواب قطعی کسی داشت خبر بده

4. 2 کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من برنامه داشتم خیلی از کتابا رو تا آخر بهمن تموم کنم اما امروز عصر که کاظم قلمچی تلفنی تو تلویزیون حرف میزد گفت "این اشتباهه بعضی بچه ها تا عید تموم میکنن بعدش نمیدونم چی کار کنن. ما هم تو کانون یه سری قسمتها رو میذاریم بعد از عید..." حالا یعنی هدف من ایراد داره؟!

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

من برنامه داشتم خیلی از کتابا رو تا آخر بهمن تموم کنم اما امروز عصر که کاظم قلمچی تلفنی تو تلویزیون حرف میزد گفت "این اشتباهه بعضی بچه ها تا عید تموم میکنن بعدش نمیدونم چی کار کنن. ما هم تو کانون یه سری قسمتها رو میذاریم بعد از عید..." حالا یعنی هدف من ایراد داره؟!
    منظورتون از تموم کردن چیه ؟ به تسلط رسیدن یا صرفا" خوندن اون درس ؟!
    به نظر من به بهتره 80 تا 90 درصد درس ها تا عید تموم بشه ( یعنی مطالعه بشه ) و با مرور بعد عید روی اون درسا تسلط پیدا کنیم ... !

7. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من خودم تا قبل عید می خوام زیست تموم کرده باشم یعنی الانم فقط پیش 2 اش مونده بیشتر ادبیات رو می زارم برای بعد عید.... از شیمی هم فقط الکتروشیمی که خیلی مبحث آسونیه....فیزیک هم پیش + سوم + اول رو تموم می کنم....فقط فشار و چگالی این جور مباحث رو می زارم برای بعد عید...عربی رو هم سعی می کنم فقط بعد عید تست بزنم و دوره کنم... ریاضی رو موندم تا عید به کجا برسونم؟؟؟
    Last edited by After4Ever; 11-01-2013 at 11:51.

9. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

از دوستانی که سال پیش کنکور سراسری دادن خواهش می کنم بیان اینجا اشتباهاشون رو بگن...
    من خودم سال پیش بعد عید عمومی ها رو کم خوندم عربی رو دیر شروع کردم فیزیک وقتم رو بیشتر برای مباحث حاشیه ای گزاشتم...ریاضی مباحثی رو خوندم که خیلی ارزش خوندن نداشت و خیلی ها حذفش می کردن ...
    شب بیداری داشتم یعنی تا اذان صبح درس می خوندم .
    شب کنکور هم
    دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن

11. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی من برنامه ام متفاوته
    نمی دونم درسته یا نه ما خب همه ی درسام تقریبا تا اخر اردیبهشت تموم میشه ولی خب وقتی تموم میشه که حداقل دو بار مباحث مرور شده باشه و یه جمع بندی نسبی هم داشته باشم روش یعنی چطوری بگم طوری پیش نمیرم که صرفا کتاب تموم شه وقتی از یه مبحثی دیگه کامل رد شدم به مرحله ی تسلط رسیده باشم ...
    فقط نگرانیم بخاطر زیست هست خیلی کند دارم پیش میرم...

13. این کاربر از emad91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ولی من برنامه ام متفاوته
    نمی دونم درسته یا نه ما خب همه ی درسام تقریبا تا اخر اردیبهشت تموم میشه ولی خب وقتی تموم میشه که حداقل دو بار مباحث مرور شده باشه و یه جمع بندی نسبی هم داشته باشم روش یعنی چطوری بگم طوری پیش نمیرم که صرفا کتاب تموم شه وقتی از یه مبحثی دیگه کامل رد شدم به مرحله ی تسلط رسیده باشم ...
    فقط نگرانیم بخاطر زیست هست خیلی کند دارم پیش میرم...

کند رفتنش هیچ عیـــــــــــــــــبی نداره (جدی میگم)
    فقط امیدوارم طوری بخونی که دیگه یک واو هم جا نزاری و جزوه ای هم داشته باشی که همه ی نکات رو در آورده باشه خودت هم بتونی نکته در بیاری
    والا من هر هفته یک بار زیست رو دوره می کنم یک چیز چدید پیدا می کنم
    یکی از دوستام 2 سال پیش زیست رو 3 دور بیشتر نخوند ولی 80 زد!!! (البته کنکور 90)

یک سوال
    من کلا سال پیش یک بار ریاضی کانون رو 65 زدم دیگه درصدام از 20 بود تا 40 ولی کنکور رو 56 زدم...
    اصلا تاثیر مثبتی نداشت همه میگن چون زیست رو 22 زدی ...حالا به نظرتون ریاضی برای تجربی چفدر مهمه؟؟؟؟ چقدر براش وقت بزارم برای دارو ضریبش 2...
    بنظرتون اگه همین باشه کفایت می کنه؟؟؟؟

15. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کند رفتنش هیچ عیـــــــــــــــــبی نداره (جدی میگم)
    فقط امیدوارم طوری بخونی که دیگه یک واو هم جا نزاری و جزوه ای هم داشته باشی که همه ی نکات رو در آورده باشه خودت هم بتونی نکته در بیاری
    والا من هر هفته یک بار زیست رو دوره می کنم یک چیز چدید پیدا می کنم
    یکی از دوستام 2 سال پیش زیست رو 3 دور بیشتر نخوند ولی 80 زد!!! (البته کنکور 90)

یک سوال
    من کلا سال پیش یک بار ریاضی کانون رو 65 زدم دیگه درصدام از 20 بود تا 40 ولی کنکور رو 56 زدم...
    اصلا تاثیر مثبتی نداشت همه میگن چون زیست رو 22 زدی ...حالا به نظرتون ریاضی برای تجربی چفدر مهمه؟؟؟؟ چقدر براش وقت بزارم برای دارو ضریبش 2...
    بنظرتون اگه همین باشه کفایت می کنه؟؟؟؟
    من جزوه ندارم کتاب رو می خونم و تستای آرام فر میزنم که انصافا پاسخ نامه ی عالی داره
    خب مهم ترین درس زیست وقتی زیست رو بالا بزنی و ریاضی هم بالا بزنی مطمئنا خیلی تاثیر بیشتری داره و رتبه ی بهتری میاری تا کسی که زیست رو بالا میزنه و ریاضی رو پایین .
    معمولا این ریاضی و فیزیک تو رشته ی تجربی رو اکثرا پایین میزنن حالا اگه شما بیای بالا بزنی زیستت هم خوب باشه خیلی تاثیر بالایی داره
    56 هم خیلی خوبه بنظرم برا یه رتبه 3 رقمی ...
    خدا کنه منم بتونم حول و حوش 50 بزنم خیلی دارم تلاش می کنم فقط سرعت تست زنیم پایینه ...

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها DVD های آموزش ریاضی منتظری فوق العاده هستن اگه من پارسال داشتمشون ریاضی رو بالای 80 میزدم
    فقط یکم گرونن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •