تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 176 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد لپتام سامسونگ مدل:HM501II هست. الان تو بازار توشیبا سیگیت وسترن HGST و هیتاچی موجود هست. از وسترن بلو رو فقط پیدا کردم.

تو وسترن ها از نظر سرعت رد بلک بلو گرین درست می گم؟؟؟؟

وضعیت هاردم به صورت زیر هست. بعضی وقتا یه صدای چیک چیک می ده. همینطور یکم سرعتش کند شده. مثلا یه فولدر می خوام باز کنم بعضی اوقات تا 10 ثانیه روش می مونه بعد باز می شه. حتی بعد از نصب ویندوز خام.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باتشکر
    1. هارد ديسك فعلي كه 9.5 ميليمتري هست پس ميتونيد WD7500BPKX را هم نصب كنيد .
    2. اگر WD Black را پيدا نكرديد ميتونيد همان WD Blue را انتخاب كنيد (يك ترابايت با مدل نامبر WD10JPVX) .
    3. WD Red هم 5400rpm هست و از نظر Access Time نميتونه بهتر از WD Black باشه .

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

1. هارد ديسك فعلي كه 9.5 ميليمتري هست پس ميتونيد WD7500BPKX را هم نصب كنيد .
    2. اگر WD Black را پيدا نكرديد ميتونيد همان WD Blue را انتخاب كنيد (يك ترابايت با مدل نامبر WD10JPVX) .
    3. WD Red هم 5400rpm هست و از نظر Access Time نميتونه بهتر از WD Black باشه .
    من واقعا شرمنده شما هستم. اگر من رو شما گیر میاوردین یه کتک حسابی می زدین

آقا از بین هارد هایی که گفتم به نظرتون هم وسترن بهتر هست؟؟؟؟ (توشیبا سیگیت وسترن HGST و هیتاچی)

داره خودمونی میشه mahmodcomputer92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام علیکم خدمت تمام دوستان بخصوص آقا ata
    یک سوال فنی داشتم:
    میخوام هارد ssd بخرم اما بین این دو مدل خیلی شک دارم که کدومو انتخاب کنم
    1-Kingston V300-120GB
    2-Kingston HyperX-3K-120GB
    قیمت اولی ۲۶۰ هزار اما دومی ۳۷۰ حالا با توجه به اختلاف ۱۱۰ هزار تومنی میخوام بدونم کدوم یکی ارزش خرید بالاتری داره؟؟
    خیلی ممنون
    فقط اگه نکته کوچیکی هم اگه هست لطفا بفرمایید

داره خودمونی میشه mahmodcomputer92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

عزیزان سلام
    هیچکس نمیتونه جواب منو بده!!!!
    بابا خیلی عجله دارم لطفا راهنمایی کنید....

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام عطا جان.
    داداش یه مشاوره بهم بده.
    یه هارد میخوام واسه یه سرور اداره.
    تو توضیحاتت گفته بودی که باید یه هارد 24*7 باشه. خب منم دنبال وسترن دیجیتالم.
    نمیدونم ،سری قرمز بگیرم یا سیاه. (سری اینترپرایز که گرونه لامصب)
    الان سری قرمز بالاتره یا سیاه؟؟؟؟
    اول بگو چی بخرم و بعد یه توضیح کلی بده.
    ممنونم ازت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام خدمت همه عزیزان
    من یه هارد اینترنال دارم که روی اون ویندوز و یه سری برنامه هام نصبه تصمیم گرفتم که حافظه سیستممو افزایش بدم
    در نظر دارم یه هارد اکسترنال 2.5 اینچی با قابلیت usm بگیرم که تا برخی اطلاعاتمو داخل اون نگه دارم که به راحتی قابلیت حمل هم داشته باشه .
    اما چند تا سوال دارم , اول : استفاده مداوم از یه هارد 2.5 اینچی به صورت اینترنال در یک پی سی(با استفاده از قابلیت usm و اتصال کابل sata و برق) آیا موجب ضرر رسوندن به هارد اکسترنال میشه یا نه و آیا تاثیری بر عمر و سلامتش داره ؟
    دوم : من دنبال یه داک یا محفظه usm میگردم مانند عکس زیر که هارد اکسترنال داخل اون قرار بگیره و هر وقت لازم داشتم جداش کنم . شاسیش رو فشار بدم و هارد خارج بشه و ...
    اگر این مدل محفظه پیدا میشه بنظرتون کجا میتونم تهیه کنم اگر نه حداقل چه مبدلی میتونم پیدا کنم تا هارد اکسترنال رو داخل کیس پیچ کنم .

لازم به ذکره احتمالا یه هارد اکسترنال سیگیت بک آپ پلاس یا اسیلم پلاس یا حتی سونی بگیرم

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت همه عزیزان
    من یه هارد اینترنال دارم که روی اون ویندوز و یه سری برنامه هام نصبه تصمیم گرفتم که حافظه سیستممو افزایش بدم
    در نظر دارم یه هارد اکسترنال 2.5 اینچی با قابلیت usm بگیرم که تا برخی اطلاعاتمو داخل اون نگه دارم که به راحتی قابلیت حمل هم داشته باشه .
    اما چند تا سوال دارم , اول : استفاده مداوم از یه هارد 2.5 اینچی به صورت اینترنال در یک پی سی(با استفاده از قابلیت usm و اتصال کابل sata و برق) آیا موجب ضرر رسوندن به هارد اکسترنال میشه یا نه و آیا تاثیری بر عمر و سلامتش داره ؟
    دوم : من دنبال یه داک یا محفظه usm میگردم مانند عکس زیر که هارد اکسترنال داخل اون قرار بگیره و هر وقت لازم داشتم جداش کنم . شاسیش رو فشار بدم و هارد خارج بشه و ...
    اگر این مدل محفظه پیدا میشه بنظرتون کجا میتونم تهیه کنم اگر نه حداقل چه مبدلی میتونم پیدا کنم تا هارد اکسترنال رو داخل کیس پیچ کنم .

لازم به ذکره احتمالا یه هارد اکسترنال سیگیت بک آپ پلاس یا اسیلم پلاس یا حتی سونی بگیرم

با تشکر
    سلام .

اول : استفاده مداوم از یه هارد 2.5 اینچی به صورت اینترنال در یک پی سی(با استفاده از قابلیت usm و اتصال کابل sata و برق) آیا موجب ضرر رسوندن به هارد اکسترنال میشه یا نه و آیا تاثیری بر عمر و سلامتش داره ؟
    دو جواب در مورد این سوال :

1. بطور کلی و بدون در نظر گرفتن شرایطی مثل دمای محیطی که هارد دیسک در آنجا نصب شده ، کیفیت پاور ، نحوه استفاده و نگهداری و ... تفاوتی بین عمر و سلامتی هارد دیسکهای 2.5 اینچی نصب شده در داخل PC و لپتاپ و ... وجود ندارد .

2. میتوانید به طور مداوم و به مدت طولانی هم استفاده کنید ولی به هر حال عمر دائمی ندارند تا جاییکه در اثر فرسودگی و استهلاک زیاد دچار کاهش کارایی و پرفورمنس و حتی خرابی کامل میشوند .

باید در بازار بگردید مخصوصاً فروشگاههای لوازم جانبی مثل کابل ، باکس و ... میفروشند ، اگر هم پیدا نکردید کاربرهایی هستند که خرید خارجی و ارسال به ایران را انجام میدهند .

ولی چرا دنبال چنین چیزی هستید ؟ اگر به خاطر سرعت بیشتر SATA هست پیشنهاد میکنم یک کارت USB3 بخرید . ولی اگر میخواهید هارد دیسک اکسترنال را داخل کیس پیچ کنید که امکانپذیر نیست و تابحال چنین چیزی را هم ندیدم ، مگر اینکه خودتان تغییراتی در داخل کیس ایجاد کنید . ضمناً تولید این مدلهای USM چند وقتی هست که توسط سیگیت متوقف شده است .

سلام عطا جان.
    داداش یه مشاوره بهم بده.
    یه هارد میخوام واسه یه سرور اداره.
    تو توضیحاتت گفته بودی که باید یه هارد 24*7 باشه. خب منم دنبال وسترن دیجیتالم.
    نمیدونم ،سری قرمز بگیرم یا سیاه. (سری اینترپرایز که گرونه لامصب)
    اول بگو چی بخرم و بعد یه توضیح کلی بده.
    ممنونم ازت.
    برای سرور اگر کلاینتهای زیادی بهش متصل میشن و فایلهای پرحجم رد و بدل میکنند بهتر هست مدلهای پرسرعتی مثل WD Black را انتخاب کنید .

منظورتان قیمت هست ؟ WD Black قیمت بیشتری مخصوصاً در حجمهای 2/3/4 ترابایت دارد .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ممنون عطا جون.

قراره یه ssd هم واسه ویندوزش نصب بشه.(ADATA Premier Pro SP920)

من بیشتر دنبال 24*7 هستم. (اخه همیشه قراره روشن بمونه)
    حدود 10-20 تا کاربر بهش متصل میشن.
    منظورتان قیمت هست ؟ WD Black قیمت بیشتری مخصوصاً در حجمهای 2/3/4 ترابایت دارد .
    نه داداش !! قیمت نه.
    منظور کارایی بود. سرعت و توانایی همیشه روشن بودن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام .

دو جواب در مورد این سوال :

1. بطور کلی و بدون در نظر گرفتن شرایطی مثل دمای محیطی که هارد دیسک در آنجا نصب شده ، کیفیت پاور ، نحوه استفاده و نگهداری و ... تفاوتی بین عمر و سلامتی هارد دیسکهای 2.5 اینچی نصب شده در داخل PC و لپتاپ و ... وجود ندارد .

2. میتوانید به طور مداوم و به مدت طولانی هم استفاده کنید ولی به هر حال عمر دائمی ندارند تا جاییکه در اثر فرسودگی و استهلاک زیاد دچار کاهش کارایی و پرفورمنس و حتی خرابی کامل میشوند .

باید در بازار بگردید مخصوصاً فروشگاههای لوازم جانبی مثل کابل ، باکس و ... میفروشند ، اگر هم پیدا نکردید کاربرهایی هستند که خرید خارجی و ارسال به ایران را انجام میدهند .

ولی چرا دنبال چنین چیزی هستید ؟ اگر به خاطر سرعت بیشتر SATA هست پیشنهاد میکنم یک کارت USB3 بخرید . ولی اگر میخواهید هارد دیسک اکسترنال را داخل کیس پیچ کنید که امکانپذیر نیست و تابحال چنین چیزی را هم ندیدم ، مگر اینکه خودتان تغییراتی در داخل کیس ایجاد کنید . ضمناً تولید این مدلهای USM چند وقتی هست که توسط سیگیت متوقف شده است .
    تشکر از شما دوست عزیز
    پورت usb 3 دارم اما چون بیشتر میخوام به صورت اینترنال استفاده کنم بنظرم بهتره اولا از رابط ساتا استفاده بشه دوم اگر یه همچین محفظه ای باشه میتونه بدونه باز کردن کیس , هارد بهش متصل بشه و بخاطر ثبات امنیت بیشتری رو فراهم کنه .
    راستش من دقیقا نمیدونم برای همچین محفظه ای دقیقا دنبال چه چیزی با چه اسمی بگردم و اینکه کجا اگر موردی مد نظرتون هست ممنون میشم بهم اطلاع بدید

باز هم تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون عطا جون.

قراره یه ssd هم واسه ویندوزش نصب بشه.(ADATA Premier Pro SP920)

من بیشتر دنبال 24*7 هستم. (اخه همیشه قراره روشن بمونه)
    حدود 10-20 تا کاربر بهش متصل میشن.

نه داداش !! قیمت نه.
    منظور کارایی بود. سرعت و توانایی همیشه روشن بودن.
    اطلاعات مورد نیاز کلاینتها معمولاً روی SSD درایو ذخیره نمیشوند و روی هارد دیسک ذخیره میشوند . WD Red مثل هارد دیسکهای WD Greenد، 5400rpm هستند و سرعت بالایی ندارند مخصوصاً اینکه قرار هست چند کلاینت هم به سرور متصل شوند . با توجه به بودجه محدودی که دارید مجبورید از بعضی قابلیتها چشم پوشی کنید و پیشنهاد میکنم WD Black بخرید . شرکتمون هم برای سرور یکی از واحدهای تابعه WD Black نصب کرده بود .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •