برای بار سوم می پرسم. دوستانی که این پچ pesedit و نصب کردن برای درست کردن لباسای بعضی تیما که به هم ریخته باید چی کار کنم؟؟!!!
برای بار سوم می پرسم. دوستانی که این پچ pesedit و نصب کردن برای درست کردن لباسای بعضی تیما که به هم ریخته باید چی کار کنم؟؟!!!
یه سئوال از بکس pes باز :
آقا این دوست ما یه مشکل عجیب داره تو این بازی..وقتی میخواد دونفره بازی کنه ،CPU هم میاد طرف این! یعنی CPU و خودش میشن یه تیم دوسشم یه تیم دیگه ....نمیدونم خودم مشکلش چیه ...ممنون میشم اگه راهنمایی کنید![]()
یکی نیست آ مار بگیره dlc نهایی خود کونامی کی میاد؟ منظورم پچهای pesedit نیستا
کفم بشدت با مودریچ و اسکار بازی کنم
آقا این دی ال سی رسمی کی میاد پس؟؟؟؟؟؟![]()
اولیش اومده ولی خیلی تاثیر گذار نیست من واسه اکس باکس دانلود کردم
بازی پیشرفت چشمگیری داشته! از PES2012 واقعا بهتره!! مخصوصا مشکلات دفاع تا حدود زیادی حل شده. بازی تاکتیکی تر شده و بیشتر حال می ده. کلا من 2012 و خیلی زود Unistall کردم ولی این داره فاز میده. با دوستمون در مورد داوری موافقم. خیلی تو مخیه. خطا های ساده و بیخودی کارت میده. توپ و هم که میگیری اکثرا خطا میگیره!!
آقا یه سوال . تو ورژن های قبلی select و که میگرفتی و L1 L2 و میزدی تیم دفاعی و هجومی میکرد. دقیقا اون بار پایین صفحه که پیش فرض روی وسطی هستش و بالا پایین میبرد. الان تو این جواب نمیده کسی میدونه برای اون قسمت چه دکمه هایی و باید زد؟
بابا داوریش خیلی افتضاحه . خیلی کارت میده . آخه این چه وضعشه ؟ توی معرفی بازی نوشته بود توی بیکام لگند زمانی که روی نیمکت هستی میتونی خودتو ببینی اما چنین چیزی وجود نداره . سانترهاش هم خیلی بده . باید با جهت گرفتن سانتر کنی . آدم نمیدونه سانتر کنه یا بازیکن توی محوطه رو کنترل کنه ! تعجب میکنم که چرا مسی رو انقدر ضعیف ساختن ! مستر لیگ هم که اگه بخوای بازیکن پیشرفت کنه باید واسش کفش بخری !!! اخه این چه وضعشه ! حالا اینا به کنار همون داورش خیلی آدم رو به فنا میده . تا بازیکن رو لمس مسکنی زرتی خطا میگیره و کارت میده
توی معرفی بازی نوشته بود موهای جدید و ابزار جدید برای طراحی صورت اما من که هیچی ندیدم ! پچ 1 رو هم نصب کردم
سلام دوست عزیز
اول از همه که باید تنظیمات دسته را درست کنید . اگه تنظیمات درسته وسط بازی select را میگیرید و با زدن R1 تیم هجومی میشه و با زدن R2 تدافعی !
موفق باشی
ببخشید اشتباه نوشته بودمویرایش شد
![]()
Last edited by arash-king; 04-10-2012 at 13:50.
راستی یه چیز دیگه : توی معرفی بازی نوشته بود که در مراسم جشن قهرمانی کنترل حرکات بازیکن بر عهده خودمونه اما باز هم من اینو ندیدم
سسک فابرگاس رو واقعا عالی ساختن . به اونایی که با بارسا بازی میکنن توصیه میکنم اینیستا رو بندازن بیرون و فابرگاس رو بذارن جاش . واقعا محشر بازی میکنه . هم جنگنده ست و هم پخته بازی میکنه و پاسهای عالی میده ما اینیستا لمپنه و اصلا قدرت نداره . یعنی اگه یه سیب زمینی رو جای جرارد پیکه میذاشتن بهتر بود . واقعا پیکه رو بد و ضعیف ساختن . کریس رونالدو رو هم که خیلی واقعی ساختن اما تو این فوتبال من عاشق فابرگاسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)