تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 1421 اولاول ... 757971031041051061071081091101111171572076071107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام و عرض ادب

ممنونم دوست عزيزبانرم افزاري که شما معرّفي فرموديد تست گرفتم، بهترين دي ان اس سرورها برا من انتخاب شد

به ترتيب اولويّت اين سرورها معرفي شد:

ماهم اصولاً با گوگل کار ميکنيم، بهترين دي ان اس سرورها برا گوگل هم معرفي شد
    قبلاً از 8.8.4.4 «پابليک گوگل» استفاده ميکردم، برا استفاده عمومي از گوگل بود، دومي هم برا «اُپِن گوگل» که 208.67.222.222
    البته اَوِرِيج 8.8.4.4 بهتره، امّا مينيمم تايم اُپن دي ان اس کمتر!!!

سوال: فرق اين دوتا در چيه؟ به نظرتون کدوم بهتره و من ازش استفاده کنم؟

ممنونم
    بايد مثل من يه بعدازظهر وقت بزاري ببيني با كدومشون ميتوني سرعت دانلود بيشتري داشته باشي ! فكر نكنم شرايط همه جا يكي باشه

2. این کاربر از piuma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

از دوستان كسي دانلود تورنت داره؟ من فايل تورنتي كه روزانه مثلا 100 ديگه آخر سرعتشه رو شبانه با azerus با سرعت 40 و با utorrent با سرعت 20 ميتونم بگيرم و عملا ديگه قيد اون دانلود رو ميزنم.در حالي كه با لينك مستقيم ميشه از 120 تا 200 دانلود داشت!
    كسي راه حلي واسه افزايش سرعت تورنت داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

هم استانی های عزیزم
    اصلا لازم به استفاده از این برنامه نیست من خودم با این برنامه خیلی وقت پیش کار می کردم بهترین dns به نظر و تجربه خودم همین opendns هست اما چرا؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شاید بعضی سرور های دیگه سریعتر پاسخ بدهند ولی شرط مهم در dns server ها میزان کچ کردن ip هاست

5. 2 کاربر از kaivankardel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

بايد مثل من يه بعدازظهر وقت بزاري ببيني با كدومشون ميتوني سرعت دانلود بيشتري داشته باشي ! فكر نكنم شرايط همه جا يكي باشه
    دوست عزیز یک dns server خوب در حد یک اپسیلون رو سرعت دانلود تاثیر داره چون dns server ها صرفا وظیفه تبدیل نام به ip رو دارند ولا غیر

فقط در صفحه باز کردن میتونی افزایش سرعت رو مشاهده کنید
    موفق باشی
    Last edited by kaivankardel; 19-09-2012 at 14:30.

7. این کاربر از kaivankardel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

هم استانی های عزیزم
    اصلا لازم به استفاده از این برنامه نیست من خودم با این برنامه خیلی وقت پیش کار می کردم بهترین dns به نظر و تجربه خودم همین opendns هست اما چرا؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شاید بعضی سرور های دیگه سریعتر پاسخ بدهند ولی شرط مهم در dns server ها میزان کچ کردن ip هاست
    سلام و عرض ادب
    ممنونم دوست عزيز و همشهري گلم

9. این کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان
    از دیروز اینطور که معلومه انگار مشکل حل شده و دیگه نیازی به DNS نیست! (من که اینطور احساس می کنم)

شادباشید

11. 2 کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

دوست عزیز یک dns server خوب در حد یک اپسیلون رو سرعت دانلود تاثیر داره چون dns server ها صرفا وظیفه تبدیل نام به ip رو دارند ولا غیر

فقط در صفحه باز کردن میتونی افزایش سرعت رو مشاهده کنید
    موفق باشی
    توي دانلود با idm تغيير سرعتي نديدم اما توي دانلود با تورنت فرق زيادي داره. من اين مدت كه از مخابرات adsl گرفتم با dns خود مخابرات روزانه از 40 بيشتر سرعت نداشتم.ديگه كفرم داشت در مي اومد، مي خواستم برم آسياتك بگيرم اما با عوض كردن dns روزانه 200 دانلود تورنت دارم. (كه البته روزانه دانلود تورنت به صرفه نيست ، شبانه هم كه چون همه دانلود ميكنن تورنت بينشون كم مياره و نميتونه جوابگو باشه در نتيجه بايد كلا قيد تورنت رو با adsl زد). بين تست google dns و opendns ،تونستم تورنت رو با opendnds با سرعت خيلي بيشتر دانلود كنم.

13. 3 کاربر از piuma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

توي دانلود با idm تغيير سرعتي نديدم اما توي دانلود با تورنت فرق زيادي داره. من اين مدت كه از مخابرات adsl گرفتم با dns خود مخابرات روزانه از 40 بيشتر سرعت نداشتم.ديگه كفرم داشت در مي اومد، مي خواستم برم آسياتك بگيرم اما با عوض كردن dns روزانه 200 دانلود تورنت دارم. (كه البته روزانه دانلود تورنت به صرفه نيست ، شبانه هم كه چون همه دانلود ميكنن تورنت بينشون كم مياره و نميتونه جوابگو باشه در نتيجه بايد كلا قيد تورنت رو با adsl زد). بين تست google dns و opendns ،تونستم تورنت رو با opendnds با سرعت خيلي بيشتر دانلود كنم.
    دوست عزیز
    تو تورنت بحث جداست چون فقط با یک سرور مرکزی سرکار نداریم با کلی client سرکار داریم و هرکدام آیپی خاص خودشون رو دارند و dns server هم برای روت کردن نقش موثری داره و مخابرات هم که خدای اعمال محدودیت!
    وقتی dns محدودیت رو بعضی از رنج آیپی ها اعمال کنه در نتیجه سرعت دانلود پایین مییاد و ما به بعضی از سیدها دسترسی نداریم

15. 3 کاربر از kaivankardel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ساعت 9:36 شب چهارشنبه
    سرعت100-120
    افتضاح

17. این کاربر از meysam300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان .من الان شاتل 1024 دارم. جدیدا سرعت شبانه رایگان منو کردن 10 . ازشون پرسیدم گفتن چون دانلود شبانه شما زیاده رفتین بلک لیست.مثل اینکه پارس آنلاین هم این قانون بلک لیست رو جدیدا اورده میخوا از مخابرات بگیرم تو مراکز مخابراتی آمل هیچکس اطلاع دقیقی نداره. 2 تا تعرفه نشونم دادن یکی 512 با 16 گیگا ترافیک یکی دیگه هم 512 با 2 گیگا. اونی که 16 گیگا داره شبانه رایگان هم داره؟؟؟؟ اگه داشته باشه خیلی عجیبه. اونایی که آمل هستن سرعت دانلودش خوبه یا نه؟مشکلات قطعی باز نکردن ساکس و ... داره؟ممنون میشم کمک کنین چون تا 4 روز دیگه باید سرویسمو عوض کن.
    کسی واقعا خبر نداره که جواب نداد؟؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •