بقیه هم مواقند؟پس چرا مثلا توی این هفته این انتی ویروس 5000 بار دانلود شده ولی Avast دو میلیون بار!اولویت اولم پایین نیاوردن سرعت سیستم و زیاد کار نکشیدن از سی پی یو هست!
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
بقیه هم مواقند؟پس چرا مثلا توی این هفته این انتی ویروس 5000 بار دانلود شده ولی Avast دو میلیون بار!اولویت اولم پایین نیاوردن سرعت سیستم و زیاد کار نکشیدن از سی پی یو هست!
با سلام
اوست ضدویروس خوبی است اما به دلیل این که ایران را ..... کرده برای update به مشکل بر می خورید.
اما حتی این مشکل هم نداشت باز من norton را برای شما پیشنهاد میکنم.
norton محصول شرکت symantec یکی از اولین ضدویروس های جهان است و من به قدرت می توانم بگم database این ضدویروس بسیار قدرتمن است (اصلا به نظر من با اوست قابل مقایسه نیست).
اما از نظر این که اوست بیشتر دانلود شده شاید به خاطر av free این شرکت بوده و یا ....
ویژگی های بارز نورتون :
سرعت سیستم را پایین نمی اورد (حتی زمان scan هم نسبت به بقیه ضدویروس ها بسیار سریعتر است)
پردازنده را زیاد اشغال نمی کند (اما زمان پاکسازی ممکن است این گونه نباشد)
پاکسازی این ضدویروس بسیار قدرتمند است و از این نظر جزو برترین های دنیا شناخته می شود.
سیستم sonar این ضدویروس بسیار هوشمندانه و قوی طراحی شده است(در برابر مخرب های نا شناخته)
و ...
من اگر جای شما بودم حتما از norton استفاده می کردم(البته original)
با تشکر
چرا webroot را امتحان نمی کنی هم رایگانه هم سبک سریع و کم حجمه و اصلا با این آنتی ویروسها قابل قیاس نیست .
اوستم که بستن . اویرا باباشم به عنوان ویروس میشناسه .
کدام محصول webroot رایگانه ؟
البته امیدوارم محصولات تریال رو به عنوان رایگان در نظر نگیرین !!!
سلام
webroot که شاهکاره آنتی ویروس هاست
من هم توصیه میکنم حتما تست کنید
راستی دوست عزیز چرا با این آنتی ویروس ها توی تست آنتی ویروس ها شرکت نمیکنی تا ببینم چند مرده حلاجه ؟؟؟
درود
من دیگه کم آوردم!!
نسخه آنتی ویروس بیت دفندر 2013 رو نصب میکنم سرعت اینترنت رو کم میکنه! (من از یه اینترنت زیر 40kbps استفاده میکنم)
میشه کاریش کرد که با اینترنت کاری نداشته باشه؟
اگه نمیشه لطفا یه آنتی ویروس معرفی کنید که کاری به کار اینترنت نداشته باشه!
ممنون
جواب TIAMOO
توی تنظیمات فایروال Intrusion Detection System رو خاموش کن .
پیشنهاد ها: نورتون-اواست-کومودو -اینترنت سیکیوریتی امسی سافت-بول گارد
Last edited by AlexanderMahone; 27-07-2012 at 14:03. دليل: قاطی شدن جواب
1:من آلان از بیت2013 استفاده میکنم.نسبت به 2012 خیلی بهتر شده تو باز کردن صفحه که وضعش خیلی بهتر شده ولی سرعت دانلود رو 35%-40% کاهش داده. میخوام بدونم آیا راهی هست که این قضیه بر طرف بشه؟چون واقعا راصی هستم از بیت.
2:بین کسپر و نورتون کدوم رو پیشنهاد میکنید؟از نظر سرعت کامپیوتر هم مشکلی ندارم و سخت افزار هام بالا هستن.
ممنون
مگه نسخه آنتی ویروس هم فایروال داره؟؟!
دوستمون نگفتن انتی ویروس و نه اینترنت سیکیوریتی و دلیل دوم این جوابم این بود که اینترنت سیکیوریتی سرعت رو پایین میاره طبق تست نسخه 2013 که تست کردم ضمنا بجای TIAMOO برای اون دوستمون نقل قول کردم و چون نتم قطع شد تا حالا نشد درستش کنم
توی اون جواب انتی ویروس های پیشنهادی هم گفتم
Last edited by AlexanderMahone; 27-07-2012 at 14:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)