ما هم مشکلمون رو گفتید کسی محل نذاشت
ما هم مشکلمون رو گفتید کسی محل نذاشت
سلام
بازی موقع اجرا این ارور رو میده : couldn't read image weapon dragunov
بازی رو هم دو بار نصب کردم , کرک reloaded رو هم که داخلش بود ریختم یکبار از یک جای دیگه دانلودش کردم ولی بازم فرقی نکرد !
دوستان اگر کسی میدونه باید چکار کنم کمکم کنه , ممنون
شما هم میتونی کرک سالم رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی....
عزیز فکر کنم فایلهای بازی یا خراب شدن یا بد ریخته شدند!!
یکبار دیگه بازی رو نصب کن ببین مشکلت رفع میشه...اگه نشد احتمالا فایلهای نصبی خراب هستند!
من این بازی رو خریدم نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم صفحه سیاهی میاد و بعد از چند لحظه مینیمایز میشه من باز پنجره رو بالا میارم ولی باز مینیمایز میشه خلاصه بازی لود نمیشه یه صفحه سیاه میاد فقط کرک رو هم نصب کردم ولی بی فایدس....یه بازی ذیگه هم هست که همین مشکلو باهاش دارم میشه کمک کنید ممنون
سلام
دوستان تو بخش special ops قسمت survival کار نمی کنه و وقتی وارد این بخش می شی لود نمی کنه و ارور میده چه باید کرد؟
امکان داره بازی شما کامل نباشه.
منم جواب میخوام
یه مشکل عجیبی دارم .. این بازی رو یادمه روز اول که نصب کردم روی گرافیک بالا که میزارم روی لپ تاپم که جی 540 هستش گیر میکرد و واقعا گرافیک بالایی داشت .. ولی بعد از اون پاکش کردم و یه مدت بعد که نصب کردم الان وقتی همه چی رو تا ته بالا میببرم اصلا گیر نمیکنه و روون اجرا میشه و بازی گرافیک بالایی نداره آیا شما به همچین مشکلی بر خوردید؟ هر کرکی رو که بگید تست کردم .. حتی این بازی رو از یکی دیگه هم گرفتم ولی باز همینطوری .. بازی یه حالتی انگار آنتی الایزینگش پایین باشه اجرا میشه و با این که من انتی الایزینگ رو تا 4 که حد اخرشه گذاشتم . حتی رزولیشن رو روی 1600 در 900 گذاشتم ولی نه گیر میکنه نه گرافیک مالی داری ..
Last edited by mahyarSAMSUNG; 18-07-2012 at 00:37.
خوب باید چی کار کنم؟
اولا که این بازی و کلا سری cod موتور گرافیکشون طوری هست که تفاوت چشمگیری بین حالت low و high وجود نداره (خودم تست کردم)یعنی قرار نیست وقتی گرافیک رو روی آخرین درجه میگذارید تفاوت وحشتناکی رو ببنید!...
اینم که میگید بازی روونتر شده احتمال داره به خاطر تغییر در درایور گرافیکتون باشه(برای بازی خاصی عوضش نکردید!)....
کار نکردن antialaising هم ممکنه به خاطر دستکاری تنظیمات 3d setting کنترلر گرافیک باشه که ممکنه از بیخ از کار انداخته باشیدش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)