تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 117 اولاول ... 75797103104105106107108109110111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1161

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Call of Duty: Modern Warfare 3

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ما هم مشکلمون رو گفتید کسی محل نذاشت

در آغاز فعالیت airplanes2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

بازی موقع اجرا این ارور رو میده : couldn't read image weapon dragunov

بازی رو هم دو بار نصب کردم , کرک reloaded رو هم که داخلش بود ریختم یکبار از یک جای دیگه دانلودش کردم ولی بازم فرقی نکرد !
    دوستان اگر کسی میدونه باید چکار کنم کمکم کنه , ممنون

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

من این بازی رو نصب میکنم ولی موقع اجرا ارور close ویندوز میاد. یه کرک 20 مگاباتی دارم که اصلا باهاش کار نکرد و یه کرک 2 مگابایتی که یک بار با اون کار کرد ولی بعد از نصب دوباره ویندوز و نصب همون کرک دیدم بازم کار نمیکنه ... کسی میتونه یه کرک مطمئن بهم بده
    شما هم میتونی کرک سالم رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنی....
    سلام

بازی موقع اجرا این ارور رو میده : couldn't read image weapon dragunov

بازی رو هم دو بار نصب کردم , کرک reloaded رو هم که داخلش بود ریختم یکبار از یک جای دیگه دانلودش کردم ولی بازم فرقی نکرد !
    دوستان اگر کسی میدونه باید چکار کنم کمکم کنه , ممنون
    عزیز فکر کنم فایلهای بازی یا خراب شدن یا بد ریخته شدند!!
    یکبار دیگه بازی رو نصب کن ببین مشکلت رفع میشه...اگه نشد احتمالا فایلهای نصبی خراب هستند!

4. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

من این بازی رو خریدم نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم صفحه سیاهی میاد و بعد از چند لحظه مینیمایز میشه من باز پنجره رو بالا میارم ولی باز مینیمایز میشه خلاصه بازی لود نمیشه یه صفحه سیاه میاد فقط کرک رو هم نصب کردم ولی بی فایدس....یه بازی ذیگه هم هست که همین مشکلو باهاش دارم میشه کمک کنید ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

دوستان تو بخش special ops قسمت survival کار نمی کنه و وقتی وارد این بخش می شی لود نمی کنه و ارور میده چه باید کرد؟

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام

دوستان تو بخش special ops قسمت survival کار نمی کنه و وقتی وارد این بخش می شی لود نمی کنه و ارور میده چه باید کرد؟
    امکان داره بازی شما کامل نباشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

من این بازی رو خریدم نصب کردم ولی وقتی اجرا میکنم صفحه سیاهی میاد و بعد از چند لحظه مینیمایز میشه من باز پنجره رو بالا میارم ولی باز مینیمایز میشه خلاصه بازی لود نمیشه یه صفحه سیاه میاد فقط کرک رو هم نصب کردم ولی بی فایدس....یه بازی ذیگه هم هست که همین مشکلو باهاش دارم میشه کمک کنید ممنون
    منم جواب میخوام

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

یه مشکل عجیبی دارم .. این بازی رو یادمه روز اول که نصب کردم روی گرافیک بالا که میزارم روی لپ تاپم که جی 540 هستش گیر میکرد و واقعا گرافیک بالایی داشت .. ولی بعد از اون پاکش کردم و یه مدت بعد که نصب کردم الان وقتی همه چی رو تا ته بالا میببرم اصلا گیر نمیکنه و روون اجرا میشه و بازی گرافیک بالایی نداره آیا شما به همچین مشکلی بر خوردید؟ هر کرکی رو که بگید تست کردم .. حتی این بازی رو از یکی دیگه هم گرفتم ولی باز همینطوری .. بازی یه حالتی انگار آنتی الایزینگش پایین باشه اجرا میشه و با این که من انتی الایزینگ رو تا 4 که حد اخرشه گذاشتم . حتی رزولیشن رو روی 1600 در 900 گذاشتم ولی نه گیر میکنه نه گرافیک مالی داری ..
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 18-07-2012 at 00:37.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب باید چی کار کنم؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

یه مشکل عجیبی دارم .. این بازی رو یادمه روز اول که نصب کردم روی گرافیک بالا که میزارم روی لپ تاپم که جی 540 هستش گیر میکرد و واقعا گرافیک بالایی داشت .. ولی بعد از اون پاکش کردم و یه مدت بعد که نصب کردم الان وقتی همه چی رو تا ته بالا میببرم اصلا گیر نمیکنه و روون اجرا میشه و بازی گرافیک بالایی نداره آیا شما به همچین مشکلی بر خوردید؟ هر کرکی رو که بگید تست کردم .. حتی این بازی رو از یکی دیگه هم گرفتم ولی باز همینطوری .. بازی یه حالتی انگار آنتی الایزینگش پایین باشه اجرا میشه و با این که من انتی الایزینگ رو تا 4 که حد اخرشه گذاشتم . حتی رزولیشن رو روی 1600 در 900 گذاشتم ولی نه گیر میکنه نه گرافیک مالی داری ..
    اولا که این بازی و کلا سری cod موتور گرافیکشون طوری هست که تفاوت چشمگیری بین حالت low و high وجود نداره (خودم تست کردم)یعنی قرار نیست وقتی گرافیک رو روی آخرین درجه میگذارید تفاوت وحشتناکی رو ببنید!...
    اینم که میگید بازی روونتر شده احتمال داره به خاطر تغییر در درایور گرافیکتون باشه(برای بازی خاصی عوضش نکردید!)....
    کار نکردن antialaising هم ممکنه به خاطر دستکاری تنظیمات 3d setting کنترلر گرافیک باشه که ممکنه از بیخ از کار انداخته باشیدش!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •