دوستان شرمنده از پست بیجام :43:
با آی پی های دینامیک از کجا میفهمن؟
دوستان شرمنده از پست بیجام :43:
با آی پی های دینامیک از کجا میفهمن؟
والا دقیق نمیدونم فقط تو یه انجمن مدیر بودم یه کاربر رو نگاه کردم تمام مشخصاتش رو میتونستم ببینم حتی شرکتی که از adsl گرفته و ISP شو. کلا دینامیک هم که باشه به راحتی از طریق ISP پیدات میکنن.
جااااااان
عزیز اشتباه گرفتی شما
من فقط تو سایت یدونه یوزر دارم اونم این هست
تو هر چی سایت هست با همین یوزر ثبت نام کردم
کافیه تو گوگل سرچ کنید
کابر MASTER OC 7 خودش آمار میده
این دیگه از اون حرفا بودا!!!!!!!!
یا شایدم می خوای فروش منو خراب کنی
امیدوارم حرف قسمت آخرم درست نباشه![]()
Last edited by MASTER OC 7; 29-10-2011 at 22:55.
بیا 2تامون یه مغازه بزنیم
از دوستان کسی خواسنت من هم بازی رو دارم کامل و بدون مشکل![]()
عزیزم اینجا که بازار نیست. این سایت قوانینی داره که در زمات ثبت نام شما باید اونو میخوندی. با اینکاراتون هم نظم تاپیک رو میریزید بهم. هم اینکه قوانین رو زیر پا میزارید. اگرقصد تبلیغ داری حما باید با ناظران انجمن هماهنگ بشی....
عزیز دل من تبلیغ چیه
دوستانی که بازیو ندارند می خوام بازیرو بهشون بدم
حالا گذشته از اینکه من هم این وسط سود میکنم که حقمه
فقط هم من نیستم که شما به من گیر دادی
حالا من بازیو از همه دوستان فروشنده ارزونتر میدم دلیل نمیشه که !!!![]()
دوست خوب؛دوستان فقط یاداوری کردند که پست نامربوط به تاپیک هست که هم باعث بهم خوردن نظم تاپیک میشه هم ممکنه باعث بن شدن شما بشه.
همه ی توصیه ها در فروم دوستانست؛ کسی با شما مشکلی ندارد.
کاری به فروش شما ندارم من خودم اولش میخواستم این بازی رو بفروشم اما به خاطر مشکلاتیکه ممکن بود برام درس بشه قیدشو زدم. شما دارین تو تایپیک اعلام میکنی که میفروشین و این خلاف هست، من فقط چند تا از کاربرا گفتن کی میتونه برامون بفرسته من گفتم میتونم براتون بفرستم نه این که بفروشم. الانم برای هیشکی دیگه نمیفرستم، حالا شما اومدید توی تمام صفحات هی میزنید میفروشم و ارسال شد و از این حرفا. اینجا فروشگاه نیست و انجمن هست برای رفع مشکل. من اگه بخوام بفروشم هم از طریق پیغام خصوص این کارو میکنم نه اینجا. شما هم بهتره تا بن نشیدن دیگه ادامه ندین تو این تایپیک.
باشه عزیز فقط نزن
سعی می کنم از این به بعد فروش را در پ خ پیگیری کنم![]()
دوستان با گرافیک AMD/ATI ورژن جدید کاتالیست 11.10 Ver3 رو میزارم که از نسخه های قبلی تاپیک جدیدتره.ریلیز رسمیش هم پس فردا هست.(البته بیشتر برای RAGE بهینه شده ولی بتل رو هم بهتر اجرا میکنه)
برای ویندوز 7 و ویستا :(160 مگ)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: خصوصیات کاتالیست 11.10
- .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)