درود بر شما
من میخوام این گوشی رو بگیرم . چند تا سوال داشتم :
1- دوستان میگن که صفحه نمایش این گوشی گوریلا نیست اما از نوع دیگه ضد خش هست . میشه بگید از کدوم نوعش ؟! بعد از طرف دیگه با اینکه میگن صفحه ضد خش هست ؛ میگن محافظ صفحه هم براش بگیریم !!! صفحه ضد خش مگه محافظ لازم داره ؟!!! از طرف دیگه من یه ویدیو دیدم که طرف با کلید افتاده بود بجون صفحه این گوشی ( ای بی انصاف ) اما صفحه گوشی آخ هم نگفت . بالاخره چی به چیه .... کی به کیه من که گیج شدم . ............. ضمنا از محافظ صفحه هم خیلی بدم میاد به نظر من کیفیت صفحه رو میاره پایین . این مورد برام مهمه لطفا درست و درمون راهنمائیم کنید .
2- تا جائیکه من فهمیدم جی پی یو این گوشی یه لول از اس2 پائینتره ولی با اینحال شاخیه برای خودش .... درست میگم ؟ حالا یه سوال : الان خفن ترین بازی که برای گوشی ساخته شده چیه ؟ و آیا این بازی رو با این گوشی میشه راحت و روون و دقیقا مثل اس2 اجراش کرد ؟
3-من این گوشی رو میخوام از علاالدین بگیرم . جالبه هفته پیش که قیمن گرفتم طبقه 6 همگی به اتفاق میگفتن 820 اما تو همکف که گرگ بازاره من 780 هم قیمت گرفتم . عجیبا قریبا !!!!!!!!!!! قضیه چیه ؟!!!
4-آیا گوشی با این سایز و این کیفیت و امکانات و البته با این قیمت مورد دیگه ای هم داریم ؟ من یه مدت رفتم تو نخ وان اس اچ تی سی اما اولا حدود 150 گرونتره و از این مهمتر صفحه ش برای من کوچیکه و حال گیری . از وان ایکس هم از استایلش خوشم میاد ولی با اینکه میگن بهترین صفحه رو داره من راستش با سوپر آمولید بیشتر حال میکنم نمیدونم شاید چشمای من ایراد داره . ضمن اینکه با عکسای وان ایکس اصلا حال نکردم . نظرتون چیه ؟ با من موافقین ؟ از قیافه اس3 هم اصلا و ابدا خوشم نمیاد به نظر من خیلی ضایع و بیکلاسه . ریزر هم در مقابل این گوشیا به جز باطری هیچ حرفی برای گفتن نداره . خب حالا نظرتون چیه ؟ مورد دیگه ای هم به نظرتون پیدا میشه ؟!!!
5- دوستان که مدت زمان زیادی دارن از این گوشی استفاده میکنن به مشکل و مورد خاصی برنخوردن که بخواد حال گیری باشه ؟ مثال میزنم یکی از موارد حالگیری تو وان ایکس رفتن پرز و گرد و غبار زیر صفحه ش و اینکه یه قسمت از صفحه موردایی بوده که بعد از یه مدت زرد شده . مشکلای این مدلی و یا مشابه این گوشی داره یا خیر ؟
6- من اگه این گوشی رو بگیرم 2 تا 3 سال دارمش ( گوشی باز نیستم ) به نظر شما این گوشی میتونه با این سخت افزارش تو این مدت جوابگو باشه ؟
ممنون میشم دوستان به تمام سوالاتم با دقت و دیتیل جواب بدن و ممنون تر میشم اگه چند تا از دوستان با تجربه نظرشون رو بگن ( به یکی دو تا اکتفا نکنین
.gif)
)
مرسی .... خیلی دوستون دارم
.gif)