تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 146 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1460

نام تاپيک: Samsung Galaxy Nexus » دومین همکاری مشترک گوگل و سامسونگ ، با آندروید 4.2

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

دوستانی که هنوز به 4.1 آپدیت نکردن یا گوشیشون از طریق آپدیت گوشی آپدیت نمیشه این راهو تست کنید ببینید جواب میده خبرشو بدید

روش اول:
    1- به مسير Setting -> Apps -> All -> Google Services Framework برن و دكمه Clear Data رو بزنن
    2-كد *#*#2432546#*#* رو شماره گيري كنن.پيغام “checkin succeeded” نمايش داده خواهد شد.
    3-به مسير Setting -> About Phone -> System updates رفته و دكمه check now رو بزنين.
    روش دوم:
    1- به مسير Setting -> Apps -> All -> Google Services Framework برن و دكمهForce Stop رو بزنن
    2-در همون صفحه دكمه clear data رو بزنن
    3-به مسير Setting -> About Phone -> System updates رفته و دكمه check now رو بزنين.

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درود بر شما
    من میخوام این گوشی رو بگیرم . چند تا سوال داشتم :
    1- دوستان میگن که صفحه نمایش این گوشی گوریلا نیست اما از نوع دیگه ضد خش هست . میشه بگید از کدوم نوعش ؟! بعد از طرف دیگه با اینکه میگن صفحه ضد خش هست ؛ میگن محافظ صفحه هم براش بگیریم !!! صفحه ضد خش مگه محافظ لازم داره ؟!!! از طرف دیگه من یه ویدیو دیدم که طرف با کلید افتاده بود بجون صفحه این گوشی ( ای بی انصاف ) اما صفحه گوشی آخ هم نگفت . بالاخره چی به چیه .... کی به کیه من که گیج شدم . ............. ضمنا از محافظ صفحه هم خیلی بدم میاد به نظر من کیفیت صفحه رو میاره پایین . این مورد برام مهمه لطفا درست و درمون راهنمائیم کنید .
    2- تا جائیکه من فهمیدم جی پی یو این گوشی یه لول از اس2 پائینتره ولی با اینحال شاخیه برای خودش .... درست میگم ؟ حالا یه سوال : الان خفن ترین بازی که برای گوشی ساخته شده چیه ؟ و آیا این بازی رو با این گوشی میشه راحت و روون و دقیقا مثل اس2 اجراش کرد ؟
    3-من این گوشی رو میخوام از علاالدین بگیرم . جالبه هفته پیش که قیمن گرفتم طبقه 6 همگی به اتفاق میگفتن 820 اما تو همکف که گرگ بازاره من 780 هم قیمت گرفتم . عجیبا قریبا !!!!!!!!!!! قضیه چیه ؟!!!
    4-آیا گوشی با این سایز و این کیفیت و امکانات و البته با این قیمت مورد دیگه ای هم داریم ؟ من یه مدت رفتم تو نخ وان اس اچ تی سی اما اولا حدود 150 گرونتره و از این مهمتر صفحه ش برای من کوچیکه و حال گیری . از وان ایکس هم از استایلش خوشم میاد ولی با اینکه میگن بهترین صفحه رو داره من راستش با سوپر آمولید بیشتر حال میکنم نمیدونم شاید چشمای من ایراد داره . ضمن اینکه با عکسای وان ایکس اصلا حال نکردم . نظرتون چیه ؟ با من موافقین ؟ از قیافه اس3 هم اصلا و ابدا خوشم نمیاد به نظر من خیلی ضایع و بیکلاسه . ریزر هم در مقابل این گوشیا به جز باطری هیچ حرفی برای گفتن نداره . خب حالا نظرتون چیه ؟ مورد دیگه ای هم به نظرتون پیدا میشه ؟!!!
    5- دوستان که مدت زمان زیادی دارن از این گوشی استفاده میکنن به مشکل و مورد خاصی برنخوردن که بخواد حال گیری باشه ؟ مثال میزنم یکی از موارد حالگیری تو وان ایکس رفتن پرز و گرد و غبار زیر صفحه ش و اینکه یه قسمت از صفحه موردایی بوده که بعد از یه مدت زرد شده . مشکلای این مدلی و یا مشابه این گوشی داره یا خیر ؟
    6- من اگه این گوشی رو بگیرم 2 تا 3 سال دارمش ( گوشی باز نیستم ) به نظر شما این گوشی میتونه با این سخت افزارش تو این مدت جوابگو باشه ؟

ممنون میشم دوستان به تمام سوالاتم با دقت و دیتیل جواب بدن و ممنون تر میشم اگه چند تا از دوستان با تجربه نظرشون رو بگن ( به یکی دو تا اکتفا نکنین )

مرسی .... خیلی دوستون دارم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

درود بر شما
    1- دوستان میگن که صفحه نمایش این گوشی گوریلا نیست اما از نوع دیگه ضد خش هست . میشه بگید از کدوم نوعش ؟! بعد از طرف دیگه با اینکه میگن صفحه ضد خش هست ؛ میگن محافظ صفحه هم براش بگیریم !!! صفحه ضد خش مگه محافظ لازم داره ؟!!! از طرف دیگه من یه ویدیو دیدم که طرف با کلید افتاده بود بجون صفحه این گوشی ( ای بی انصاف ) اما صفحه گوشی آخ هم نگفت . بالاخره چی به چیه .... کی به کیه من که گیج شدم . ............. ضمنا از محافظ صفحه هم خیلی بدم میاد به نظر من کیفیت صفحه رو میاره پایین . این مورد برام مهمه لطفا درست و درمون راهنمائیم کنید .
    2- تا جائیکه من فهمیدم جی پی یو این گوشی یه لول از اس2 پائینتره ولی با اینحال شاخیه برای خودش .... درست میگم ؟ حالا یه سوال : الان خفن ترین بازی که برای گوشی ساخته شده چیه ؟ و آیا این بازی رو با این گوشی میشه راحت و روون و دقیقا مثل اس2 اجراش کرد ؟
    3-من این گوشی رو میخوام از علاالدین بگیرم . جالبه هفته پیش که قیمن گرفتم طبقه 6 همگی به اتفاق میگفتن 820 اما تو همکف که گرگ بازاره من 780 هم قیمت گرفتم . عجیبا قریبا !!!!!!!!!!! قضیه چیه ؟!!!
    4-آیا گوشی با این سایز و این کیفیت و امکانات و البته با این قیمت مورد دیگه ای هم داریم ؟ من یه مدت رفتم تو نخ وان اس اچ تی سی اما اولا حدود 150 گرونتره و از این مهمتر صفحه ش برای من کوچیکه و حال گیری . از وان ایکس هم از استایلش خوشم میاد ولی با اینکه میگن بهترین صفحه رو داره من راستش با سوپر آمولید بیشتر حال میکنم نمیدونم شاید چشمای من ایراد داره . ضمن اینکه با عکسای وان ایکس اصلا حال نکردم . نظرتون چیه ؟ با من موافقین ؟ از قیافه اس3 هم اصلا و ابدا خوشم نمیاد به نظر من خیلی ضایع و بیکلاسه . ریزر هم در مقابل این گوشیا به جز باطری هیچ حرفی برای گفتن نداره . خب حالا نظرتون چیه ؟ مورد دیگه ای هم به نظرتون پیدا میشه ؟!!!
    5- دوستان که مدت زمان زیادی دارن از این گوشی استفاده میکنن به مشکل و مورد خاصی برنخوردن که بخواد حال گیری باشه ؟ مثال میزنم یکی از موارد حالگیری تو وان ایکس رفتن پرز و گرد و غبار زیر صفحه ش و اینکه یه قسمت از صفحه موردایی بوده که بعد از یه مدت زرد شده . مشکلای این مدلی و یا مشابه این گوشی داره یا خیر ؟
    6- من اگه این گوشی رو بگیرم 2 تا 3 سال دارمش ( گوشی باز نیستم ) به نظر شما این گوشی میتونه با این سخت افزارش تو این مدت جوابگو باشه ؟

ممنون میشم دوستان به تمام سوالاتم با دقت و دیتیل جواب بدن و ممنون تر میشم اگه چند تا از دوستان با تجربه نظرشون رو بگن ( به یکی دو تا اکتفا نکنین )

1:گلوریا باشه یا نباشه!! فرقی نداره شما بهتره از محافظ استفاده کنید، اگه جنس مرغوب تهیه کنید کیفیت پایین نمیاد، حتی برای تشخیص اینکه محافظ هست یا نه باید خیلی خیلی دقت کنید!(از این برچسب های 5 6 تومنی بزنید کلا تصویر میریزه به هم!!!)
    2:پردازنده گرافیکی یا همون GPU این گوشی در مقابل S2 ضعیف هست! البته دلیلش فقط ضعف GPU نیست، افزایش 240% رزولیشن نمایشگر هم تاثیر داره!
    ولی یکی از GPU های قوی هست!(در مورد بازی نمیتونم نظر بدم چون تست نکردم)
    3:احتمالا وقتی خواستی گوشی رو بگیری رو بری بیرون میگن باید 100 هزار تومن نرم افزار بریزی روی گوشی! GPS رو فعال کنی! سیستم عامل نداره، باید سیستم عامل بریزیم روش!!! و هزار جور چرندیات دیگه!!

برای موارد 4 و 5 جوابی ندارم!

6: به هیچ عنوان!!! خود S3 هم نمیتونه تا 3 سال با این رود پیشرفت دوام بیاره! برای مثال NOTE 2 قراره معرفی بشه و ظاهرا پردازنده گرافیکیش چند برابر S3 قدرت داره در حالی که فقط 4 5 ماه با هم اختلاف زمانی دارند!
    و وقتی که سخت افزار ها اجازه بده سازنده های بازی (که شرکت های بزرگی مثل EA و activision شروع به ساخت بازی برای اندروید کردند) تلاش میکنند قدرت طراحی خودشون رو به رخ رقبا بکشند! و این وسط گوشی کاربر ها خیلی سریع از رده خارج میشه!!!

5. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

درود بر شما

صفحه نمایشش هر چند موقع معرفی کلی تعریف و تمجید شد ازش ، ولی اندازه گوریلا مقاومت نداره.
    ولی کلا این گوشی ها با کلید و چاقو هم فشار زیاد میخوان تا خود شیشه خط بیافته ، ولی لایه اولئوفوبیک روی شیشه که برای جلوگیری از چرب شدن صفحست راحت خش میافته.
    100% توصیه میکنم یه اسکرین پروتکتور خوب بگیرید ، اسکرین پروتکتور هایی هستن که بودنشون هیچ تاثیری به جز افزایش مقاومت نداره و هیچ تاثیر منفی ــی نمیزارن.
    این گوشی تا الان همه بازی ها HD رو به راحتی جواب میده ، تا یک سال دیگه هم تقریبا همینطور هست و بعد از اون یه مقدار ضعفش دیده میشه.
    در مورد 3 امیر عزیز توضیح دادن.
    در مورد 4 هم به نظر من تو رنج خودش فوق العادست.
    5 هم من هیچ موردی ندیدم ازش ، شاهکار خالصه.
    در مورد 6 هم بله ، تقریبا میتونه. تا 1 سال دیگه مشکل چندانی نداره ، تا 2 سال دیگه یه مقدار ناچیز توی بعضی بازی های HD کیفیت بالا کم میاره (بازم نه توی تمام بازی های اچ دی!) ، ولی 3 سال دیگه نمیشه ازش انتظار چندانی داشت.

موفق باشید.

7. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

من میخام نکسوز بگیرم کارکرده اما در حد آکبند .

تقریبا همه جا 750 هست .

یکی هست خیلی تمیز ژشتش زده docomo که اپراتور ژاپنی هست .

این حتما لاک هست و برداشتن دستی آنلاک کردن ؟‌

مشکلی داره ؟‌

این قضیه باتری تو 4.1.1 صحت داره ؟‌

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ضمن سپاس از دوستان عزیزم که زحمت کشیدن وجواب منو دادن یه سوال دیگه : تو فرمتای قابل پخش ویدیویی این گوشی خبری از Divx نیست و جایی خوندم که زیر نویس هم نمیتونه پخش کنه و اصلا یکی از نکات منفی رو در مورد این گوشی همین محدودیت های پخش فرمت های ویدیویی قید کردن ؛ با اینحال تو همین تاپیک دوستان زیادی گفتن از انواع و اقسام فرمتای ویدیویی من جمله همین Divx استفاده میکنن و با زیر نویس هم هیچ مشکلی ندارن . لطفا این قضیه رو یه مقدار باز کنید .
    در مورد usb on the go هم ظاهرا همین مسئله صادقه یعنی این مورد به شکل دیفالت رو گوشی نیست اما با نرم افزار میشه این قابلیت رو بهش اضافه کرد . حالا سوال اینه اگه با یه نرم افزار براحتی میشه هر قابلیتی رو مثل همین مواردی که خدمت دوستان عرض کردم به این گوشی اضافه کنیم دیگه چه معنی داره که یه سری از سایتا نبود این موارد رو جزو نقاط ضعف گوشی دونستن ؟!!!!!!!!

درمورد پست شماره 1062 منتظر نظر بقیه دوستان عزیز هستم
    سپاس
    Last edited by amirvania; 28-08-2012 at 06:23.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ضمن سپاس از دوستان عزیزم که زحمت کشیدن وجواب منو دادن یه سوال دیگه : تو فرمتای قابل پخش ویدیویی این گوشی خبری از Divx نیست و جایی خوندم که زیر نویس هم نمیتونه پخش کنه و اصلا یکی از نکات منفی رو در مورد این گوشی همین محدودیت های پخش فرمت های ویدیویی قید کردن ؛ با اینحال تو همین تاپیک دوستان زیادی گفتن از انواع و اقسام فرمتای ویدیویی من جمله همین Divx استفاده میکنن و با زیر نویس هم هیچ مشکلی ندارن . لطفا این قضیه رو یه مقدار باز کنید .
    در مورد usb on the go هم ظاهرا همین مسئله صادقه یعنی این مورد به شکل دیفالت رو گوشی نیست اما با نرم افزار میشه این قابلیت رو بهش اضافه کرد . حالا سوال اینه اگه با یه نرم افزار براحتی میشه هر قابلیتی رو مثل همین مواردی که خدمت دوستان عرض کردم به این گوشی اضافه کنیم دیگه چه معنی داره که یه سری از سایتا نبود این موارد رو جزو نقاط ضعف گوشی دونستن ؟!!!!!!!!
    برای ویدیو ، ویدیوپلیر های زیادی واسه اندروید هستن که این مشکل رو حل میکنن.
    در مورد OTG هم کافیه نرم افزار Stick Mount رو بریزین.
    دلیل اینکه این سایت ها هم این نکات رو جز نقاط ضعف گوشی به حساب میارن به خاطر اینه که کلا این مسائل مربوط به دیجیتال (مثل سخت افزار کامپیوتر و همین اسمارت فون ها و...) "خود متخصص پندار" های زیادی داره که این افراد هم به راحتی میان سایت میزنن و نظرات حرفه ای خودشون رو به خورد کاربرا میدن.
    بهتره از سایت های معتبری مثل Engadget و GSMArena و PhoneArena مطالعه کنید.

11. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام دوستان

من میخام نکسوز بگیرم کارکرده اما در حد آکبند .

تقریبا همه جا 750 هست .

یکی هست خیلی تمیز ژشتش زده docomo که اپراتور ژاپنی هست .

این حتما لاک هست و برداشتن دستی آنلاک کردن ؟‌

مشکلی داره ؟‌

این قضیه باتری تو 4.1.1 صحت داره ؟‌

ممنون
    نه اگر پروداکت گوشی ها پروداکت مستقیم تحت ساپورت گوگل نباشه باید آنلاک بشه که مشکلی نداره...

خیر دوست عزیز من الان به 4.1.1 آپدیت کردم مصرف باتریم به نظر من بهینه تر شده

13. 2 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

دوستانی که هنوز به 4.1 آپدیت نکردن یا گوشیشون از طریق آپدیت گوشی آپدیت نمیشه این راهو تست کنید ببینید جواب میده خبرشو بدید

روش اول:
    1- به مسير Setting -> Apps -> All -> Google Services Framework برن و دكمه Clear Data رو بزنن
    2-كد *#*#2432546#*#* رو شماره گيري كنن.پيغام “checkin succeeded” نمايش داده خواهد شد.
    روش دوم:
    1- به مسير Setting -> Apps -> All -> Google Services Framework برن و دكمهForce Stop رو بزنن
    2-در همون صفحه دكمه clear data رو بزنن

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    محمد جان روش دوم برای من جواب نداد. مثل اینکه برای خیلی ها جواب داده. می دونی من انگیزه آپدیت ندارم. شاید بخاطر اونه. روش اول رو هنوز امتحان نکردم.

15. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستان میخوام بوت لودر گوشی رو لاک کنم چی کار کنم>؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •