چرا اینجا هیشکی نمیاد !!
یه بار اومدیم !!
چی شده دوسان اخ یادش به خیر پارسال اینجا چقد میومدم .....بزار یه چیزی اصلیو همین اول بهتون بگم هر قدر بخونید اون اخرش مهمه که اعتماد ببه نفستو از دست ندی 9کرتونم![]()
بعد از هر آزمون حتماَ سوالات رو یه بار دیگه حل کنید نکاتشو + تست هایی که غلط حل کردید توی دفتر - کلاسور بنویسید این خیلی کمک می کنه به اینکه دیگه اون اشتباهات تکرار نکنید و نکات جدیدیم یاد میگیرید و قبل از آزمون بعدی این دفترو مطالعه کنید .
ببخشید که دیر جواب دادم .
ممنون از راهنماییت !! خیلی ممنون !!
دوستان سی دی آموزشی برای کنکور ارزش داره بخریم ؟
من تو فیزیک 3یکمی مشکل دارم.میخوام بدونم با سی دی های آموزشی رفعش کنم یا با کتاب ؟ ؟ ؟
دوستان کسی اگه خریده و استفاده کرده به ما هم بگه
سلام.یه سوال دارم در مورد شیمی 3..من مسئله های استوکیومتری رو با روش کتاب حل میکنم..می خواستم بدونم روشمو عوض کنم و روش تناسب رو یاد بگیرم یا روش کتاب خوبه؟؟؟؟...البته سرعتم هم با روش کتاب خوبه.یعنی بیشتر تست های تلفیقی استوکیومتری رو در حدود 2 دقیقه حل میکنم.
روش كتاب واسه امتحان خوبه بهتره مبتكرانو بخوني !!و اسه ازمونا به نكاتش توجه كني !! خيلي به كارت مياد !!
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
فيزيك سه واسه اموزش فقط مبتكران كه رو جلدش دو تا سيمه كه بينشون جرقه زده البته اين مال طرح قديميشه !!
فك كنك اين به كارت بياد !!
روش کتاب شاید برای حل کردن مساول استوکیومتری توی خونه مناسب باشه ولی سر کنکور اصلی نه!
البته به نظر من
سر کنکور قدر روش تناسب رو میدونی
موفق باشی![]()
شما بهتره بری اون روش رو هم یاد بگیری اونوقت بین این دو روش یکی رو انتخاب کن من که خودم سوالا رو خیلی راحت و سریع با تناسب حل میکردم و کلی با این روش حال کردم و اکثر سوالای استوکیومتری رو مثه اب خوردن حلش میکردم و ترس زیادی از استوکیومتری نداشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)