تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 280 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ماجرای سیلی کریمی به حقیقی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایپزود اول

به گزارش مشرق به نقل از ندای انقلاب قبل از دربی، چهارشنبه شب. علیرضا حقیقی وارد رستوران هتل اسپیناس می شود. فکر می کند علی کریمی نیست. جمله ای به زبان می آورد که شماره هشت پرسپولیس را غیرتی می کند. حقیقی متوجه حضور او می شود. تا می آید برود، کریمی یه سیلی محکم تو گوشش می زند! بازیکنان مداخله می کنند. جادوگر به اتاقش می رود، مثل گلوله آتش. به استیلی می گوید پرسپولیس یا جای من است یا جای حقیقی. استیلی او را آرام می کند. جمله ای که گلر پرسپولیس گفته، پشت سر آقا زمانی است. حالا یک نفر هم باید مدافع هافبک قرمزها را آرام کند. استیلی در نهایت می گوید: «قبل از دربی است، آرام باشید. بعد از دربی به این مسایل رسیدگی می کنیم.»

اپیزود دوم

پیش از بازی و در هتل حمید استیلی لیست را می خواند. میثاق معمارزاده درون چارچوب است، سگرمه های علیرضا حقیقی تو هم می رود. بلند می شود، اتاق را ترک کند. چند نفر می روند و جلوی او را می گیرند. حقیقی برمی گردد و همراه تیم می رود.

اپیزود سوم

پرسپولیس باخته، همه در رختکن هستند. حمید استیلی کز کرده در گوشه ای، علی کریمی از جایش بلند می شود. شروع می کند به داد و فریاد: «این چه وضعیه. مرد باشید. اگر با کسی مشکل دارید، دلیل نمیشه توپارو همینطوری بیرون بزنید. من خجالت می کشم از این هوادارا. از همه جای ایران اومدن واسه تشویق ما، اونوقت شما به خاطر یکسری مشکلات شخصی، توپو می زنید تو اوت!» خطاب او به چند بازیکن پرسپولیس است.
    کریمی تا پیش از این همیشه کد می داد اما در ادامه اسم می آورد. به نام سه بازیکن تیم اشاره می کند و سرشان داد می زند. کسی حرف نمی زند. از حمید استیلی گرفته تا بازیکنان دیگر. کریمی نزدیک به 30 دقیقه داد و بیداد می کند اما وقت رفتن است. بیرون می آید و می رود سریع سوار اتوبوس می شود.

اپیزود چهارم

اتوبوس پرسپولیس مقابل هتل اسپیناس می ایستد. بازیکنان یکی یکی پیاده می شوند. طرفدران تجمع کرده اند. اغلب بازیکنان ماشینهای شخصی خود را در پارکینگ هتل گذاشته اند. عین فراری ها سریع سوار می شوند و می روند. علی کریمی پیش از پیاده شدن در اتوبوس حرف های دیگری هم می زند: «بروید به رفیق بازی تان ادامه بدهید. الان هم که عین خیالتان نیست تیم باخته. آدم از این هوادارها خجالت می کشد...» وقتی هم که پیاده می شود، می رود لابلای طرفداران و از همه آنها بابت باخت عذرخواهی می کند.
    اگه این حرفها درست باشه که باید برای استیلی متاسف بود

2. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

ماجرای سیلی کریمی به حقیقی

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایپزود اول

به گزارش مشرق به نقل از ندای انقلاب قبل از دربی، چهارشنبه شب. علیرضا حقیقی وارد رستوران هتل اسپیناس می شود. فکر می کند علی کریمی نیست. جمله ای به زبان می آورد که شماره هشت پرسپولیس را غیرتی می کند. حقیقی متوجه حضور او می شود. تا می آید برود، کریمی یه سیلی محکم تو گوشش می زند! بازیکنان مداخله می کنند. جادوگر به اتاقش می رود، مثل گلوله آتش. به استیلی می گوید پرسپولیس یا جای من است یا جای حقیقی. استیلی او را آرام می کند. جمله ای که گلر پرسپولیس گفته، پشت سر آقا زمانی است. حالا یک نفر هم باید مدافع هافبک قرمزها را آرام کند. استیلی در نهایت می گوید: «قبل از دربی است، آرام باشید. بعد از دربی به این مسایل رسیدگی می کنیم.»

اپیزود دوم

پیش از بازی و در هتل حمید استیلی لیست را می خواند. میثاق معمارزاده درون چارچوب است، سگرمه های علیرضا حقیقی تو هم می رود. بلند می شود، اتاق را ترک کند. چند نفر می روند و جلوی او را می گیرند. حقیقی برمی گردد و همراه تیم می رود.

اپیزود سوم

پرسپولیس باخته، همه در رختکن هستند. حمید استیلی کز کرده در گوشه ای، علی کریمی از جایش بلند می شود. شروع می کند به داد و فریاد: «این چه وضعیه. مرد باشید. اگر با کسی مشکل دارید، دلیل نمیشه توپارو همینطوری بیرون بزنید. من خجالت می کشم از این هوادارا. از همه جای ایران اومدن واسه تشویق ما، اونوقت شما به خاطر یکسری مشکلات شخصی، توپو می زنید تو اوت!» خطاب او به چند بازیکن پرسپولیس است.
    کریمی تا پیش از این همیشه کد می داد اما در ادامه اسم می آورد. به نام سه بازیکن تیم اشاره می کند و سرشان داد می زند. کسی حرف نمی زند. از حمید استیلی گرفته تا بازیکنان دیگر. کریمی نزدیک به 30 دقیقه داد و بیداد می کند اما وقت رفتن است. بیرون می آید و می رود سریع سوار اتوبوس می شود.

اپیزود چهارم

اتوبوس پرسپولیس مقابل هتل اسپیناس می ایستد. بازیکنان یکی یکی پیاده می شوند. طرفدران تجمع کرده اند. اغلب بازیکنان ماشینهای شخصی خود را در پارکینگ هتل گذاشته اند. عین فراری ها سریع سوار می شوند و می روند. علی کریمی پیش از پیاده شدن در اتوبوس حرف های دیگری هم می زند: «بروید به رفیق بازی تان ادامه بدهید. الان هم که عین خیالتان نیست تیم باخته. آدم از این هوادارها خجالت می کشد...» وقتی هم که پیاده می شود، می رود لابلای طرفداران و از همه آنها بابت باخت عذرخواهی می کند.
    علی کریمی یکی از معدود بازیکنانیس که پول و شهرت چیزی از غیرتش کم نکرده و خودش رو گم نکرده !
    هنوز هم کارهای خیر کریمی رو فراموش نکردم از پرداخت تمام و کمال خرج درمان بابک معصومی عزیز تا کمک به موسسه محک و تقبل سرپرستی تعدادی زیادی کودک بی سرست و ....

شاید یکی بگه پول داره و داره میده منم داشتم همین کارو میکردم ولی خیلی ها پولشون داره از پارو بالا میره و همچین کارایی نمیکنن ...
    معرفت در گرانی است به هر کس ندهندش ...

4. 4 کاربر از italia88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kouhsar j0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان یه پیشنهاد از دوستانی اینجان بیایم یه پیامی به برنامه نود بدیم که اولن محتوی زیادی داشته باشه وبعدشم هم لحنش هم مهم است باید طوری باشه که قابل خوندن تو برنامه باشه.به همراه اون پیام هم خود بچه ها هم باید چند تا پیام به برنامه ی 90 بفرستند که عادل بفهمه که هواداران چقدر اذیت شدن.اونوقت از بین اون پیام ها بهترین رو انتخاب میکنن و میزارن واسه خوندن .فقط سریع ردیفش کنید تا دیر نشده

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض استيلي: معني كار كي‌روش چيست؟

حميد استيلي مي‌گويد از کي‌روش بپرسيد چرا در اين مقطع زماني 9 بازيکن از پرسپوليس را به تيم ملي دعوت کرده است.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره دعوت شدن 9 بازيکن تيمش به اردوي جديد تيم ملي، ادعاي فرشاد پيوس و انتقادهاي پيشکسوتان پرسپوليس از بازي اين تيم مقابل استقلال صحبت کرد.

* کارلوس کي‌روش 9 بازيکن پرسپوليس را به اردوي تيم ملي دعوت کرده است.

ـ اين باز هم کار ما را در هفته‌هاي آينده دشوار مي‌کند. نمي‌دانم چرا کي‌روش 9 بازيکن ما را دعوت کرده است. شما رسانه‌ها خودتان را جاي ما بگذاريد و بگوييد که پس از اينکه بشنويد کي‌روش 9 بازيکن از پرسپوليس به تيم ملي دعوت کرده، اولين چيزي که به ذهن‌تان مي‌رسد چيست؟

* فرشاد پيوس گفته بود سه بازيکن پرسپوليس در بازي با استقلال کارشکني کرده‌اند.

ـ اصلا چنين چيزي نبوده. همه بازيکنان ما با غيرت هستند و در داربي هم تمام تلاش خود را انجام دادند. ان‌شاءالله در بازي‌هاي بعد بهتر خواهيم بود.

* ليدرها هم به خاطر اينکه برخي بازيکنان پرسپوليس در تمرين‌هاي پيش از فصل راه آهن حضور يافته بودند، به آن‌ها اعتراض کردند.

ـ من خودم اين موضوع را مي‌دانستم. در تيم من دموکراسي وجود دارد. همه آزاد هستند که هر جا مي‌خواهند بروند و مربي‌شان را ببينند.

* عملکرد ميثاق معمارزاده بر روي دو گلي که پرسپوليس دريافت کرد چطور بود؟

ـ به هر حال او هم تلاش خود را کرد و نبايد باخت را به گردن يک نفر بيندازيم. بايد تلاش کنيم تا در آينده بهتر شويم.

* آيا ممکن است در بازي با فجر سپاسي تغييرات زيادي در ترکيب پرسپوليس انجام دهيد؟

ـ بايد شرايط تيم را ببينم. من به تيمم اطمينان دارم و ايمان دارم که مي‌توانم با اين تيم موفق باشم.

* علي پروين هم پس از شهرآورد گفته بود که اين بازي بدترين نمايش پرسپوليس مقابل استقلال در تاريخ بود.

ـ قبول دارم که اين بازي يکي از بدترين بازي‌هاي پرسپوليس در داربي بود. ما بد بازي کرديم اما طبق آمار در نيمه دوم بهتر بوديم و 7 موقعيت به دست آورديم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگه بازیکنان پرسپوبلیس و استیلی همینجوری ادامه بدن تیم به مشکل حادتر و فجیع تری بر میخوره
    باید یه فکر اساسی بشه

9. این کاربر از Sn@pe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بعضی از بازیکنان وقتی ترسشون از ابهت پیراهنی که پوشیده اند بریزه و قدر اونو ندونند شما تصور میکنید میان از مربی یا تماشاچی خجالت میکشن؟
    خدا نکنه .
    ولی من فکر میکنم روزهای بسیار وخیم تری در انتظار ماست.
    امان از اون روزی که هر تیمی تصور کنه میتونه جلو پرسپولیس امتیاز بگیره و اگر اون روز بیاد که خیلی هم دیر نیست (مثل چند هفته فصل قبل ) دیگه اون موقع مرد میخواد که پرسپولیس عزیز رو باز بتونه جمع کنه و اون موقع مطمعنا از کاشانی باز خبری نیست.
    باز همان آش و همان کاسه.

11. این کاربر از concordx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هاشمی نسب:پرسپولیس بضاعتش همین است/پرسپولیس اگر ۱۰گل هم می خورد برایم مهم نبود

مدافع اسبق پرسپولیسی ها گفت: بعد از بازی فقط دلم به حال هواداران پرسپولیس سوخت.
    به گزارش «۲۴»، مدافع اسبق تیم فوتبال پرسپولیس درباره دربی ۷۱ به خبرنگار ما گفت: بازی خوبی بود اما ار نظر کیفیت تیم استقلال با توجه به بضاعت خود خوب کار کرد و پرسپولیس ضعیف ظاهر شد.
    وی افزود: دلم نمی خواهد درباره تیم سابقم حرف بزنم چون می دانم الان شرایط بدی دارند و این موقعیت را لمس کرده ام.
    این چهره فوتبالی در ادامه گفت: با توجه به آن بازیکنانی که استقلال در خط حمله، هافبک، دفاع و دروازه دارد غیر از این توقعی از آنها نیست؛ حتی ذخیره های این تیم مثل برهانی و یوسفی وقتی به بازی آمدند تاثیرگذار بودند و در مقابل، پرسپولیس با این بضاعت بهتر از این نخواهد بود.
    هاشمی نسب درباره اظهارات برخی فوتبالی ها مبنی بر کارشکنی چند بازیکن پرسپولیس در دربی گفت: کارشکنی کدام است؟ این حرفها چیست؟ پرسپولیس بضاعتش همین است.
    مدافع اسبق پرسپولیس و استقلال در انتها گفت: دلم برای هواداران پرسپولیس سوخت، آنهایی که می دانم به ورزشگاه نمی روند و سالهاست از طریق تلویزیون بازی های این تیم را دنبال می کنند. پرسپولیس اگر ۱۰گل هم از استقلال می خورد برایم مهم نبود اما آن هوادارانی که گفتم، الان حال و روز خوبی ندارند و من بخاطر آنها ناراحتم و امیدوارم در بازی برگشت پرسپولیس بهتر بازی کند.

پیشکسوتان پرسپولیس: اگر به سرعت کاری نکنیم پرسپولیس دسته دومی می‌شود

پیشکسوتان پرسپولیس: اگر به سرعت کاری نکنیم پرسپولیس دسته دومی می‌شود مهاجم سالهای دور پرسپولیس گفت: دیگر نباید دست روی دست بگذاریم.
    به گزارش باشگاه خبرنگاران، فرشاد پیوس تصمیم گرفته علیه مدیران باشگاه پرسپولیس نامه ای را خطاب به وزیر ورزش و جوانان ارسال کند. این پیشکسوت باشگاه پرسپولیس به خبرنگار ما گفت: «نامه در حال آماده‌سازی است تا پیشکسوتان پرسپولیس آن را امضا کنند و به دست وزیر برسانیم.»
    وی افزود: «اگر هرچه سریعتر فکری به حال پرسپولیس نشود چه بسا این تیم مردمی به دسته دوم سقوط کند و آبرو و حیثیت همه ما برود لذا باید تا دیر نشده آقای عباسی به فریاد این تیم برسد.»
    این چهره فوتبالی گفت:« تا امروز با ۸،۷ پیشکسوت باشگاه صحبت کرده ام و آنها نیز با ارسال نامه برای وزیر موافق بوده اند.»
    پیوس در ادامه و در پاسخ به این سوال که آیا با علی پروین هم مشورت کرده است، گفت:« خیر، هنوز با ایشان حرف نزده ام اما مطمئن هستم همه پیشکسوتان با این نامه موافق هستند زیرا نگرانی تیم محبوب شان را دارند.»
    وی در انتها گفت:« پرسپولیس نیاز به شوک دارد و در این راه اول باید یک مدیرعامل جدید امور این باشگاه را در دست بگیرد.»

bordobakht

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

امبدوارم هر چه زودتر پرسپولیس به روزاب اوجش برگرده...

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام.
    فکر کنم این پست شماره 1066 در ساعت ....:21 دوشنبه شب نوشتم اما الان ساعت 2:15 بامداد سه شنبه بعد از برنامه 90 هست.
    پیرو پست 1066 حالا پید کنید کاشانی رو.
    دیدید حاضر نشد صحبت کنه با 90؟
    این یارو تازه رسیده به جایی که میتونه با درآمد 1 ماهش اونقدر به دست بیاره که قبلنا 1 سال هم کار میکرد نمیتونست اینقدر داشته باشه.
    مگه حالا ولکنه این تیم میشه.
    از نزدیک ببینینش میتونید ادعا کنید یه لمپن واقعی رو تو ایران دیدید.
    طرف درساشو بلده بابا.

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

هاشمی نسب:پرسپولیس بضاعتش همین است/پرسپولیس اگر ۱۰گل هم می خورد برایم مهم نبود

مدافع اسبق پرسپولیسی ها گفت: بعد از بازی فقط دلم به حال هواداران پرسپولیس سوخت.
    به گزارش «۲۴»، مدافع اسبق تیم فوتبال پرسپولیس درباره دربی ۷۱ به خبرنگار ما گفت: بازی خوبی بود اما ار نظر کیفیت تیم استقلال با توجه به بضاعت خود خوب کار کرد و پرسپولیس ضعیف ظاهر شد.
    وی افزود: دلم نمی خواهد درباره تیم سابقم حرف بزنم چون می دانم الان شرایط بدی دارند و این موقعیت را لمس کرده ام.
    این چهره فوتبالی در ادامه گفت: با توجه به آن بازیکنانی که استقلال در خط حمله، هافبک، دفاع و دروازه دارد غیر از این توقعی از آنها نیست؛ حتی ذخیره های این تیم مثل برهانی و یوسفی وقتی به بازی آمدند تاثیرگذار بودند و در مقابل، پرسپولیس با این بضاعت بهتر از این نخواهد بود.
    هاشمی نسب درباره اظهارات برخی فوتبالی ها مبنی بر کارشکنی چند بازیکن پرسپولیس در دربی گفت: کارشکنی کدام است؟ این حرفها چیست؟ پرسپولیس بضاعتش همین است.
    مدافع اسبق پرسپولیس و استقلال در انتها گفت: دلم برای هواداران پرسپولیس سوخت، آنهایی که می دانم به ورزشگاه نمی روند و سالهاست از طریق تلویزیون بازی های این تیم را دنبال می کنند. پرسپولیس اگر ۱۰گل هم از استقلال می خورد برایم مهم نبود اما آن هوادارانی که گفتم، الان حال و روز خوبی ندارند و من بخاطر آنها ناراحتم و امیدوارم در بازی برگشت پرسپولیس بهتر بازی کند.
    همين مونده بود كه اين هاشمي نسب خائن هم بياد در مورد پرسپوليس اظهار نظر كنه (استيلي خاك ...!)

16. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •