تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 456 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض شاگردان گواردیولا در پارک دلفینهای میامی

سایت گل- کاتالونیایی ها اکنون در میامی هستند و تعدادی از شاگردان گواردیولا در بازدید از آکواریوم دریایی این شهر چند ساعتی را در میان دلفینها سپری کردند. در اینجا می توانید تصاویر مربوط به این بازدید را ملاحظه کنید:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

2. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مازینیو:بعید است تیاگو آلکانتارا پیراهن برزیل را بپوشد

پدر تیاگو آلکانتارا معتقد است که بعید به نظر می رسد که پسرش پیراهن تیم ملی برزیل را برتن کند

سایت گل- مازینیو، پدر تیاگو آلکانتارا، ستاره جوان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که بعید به نظرمی رسد که پسرش پیراهن تیم ملی اسپانیا را از تن خارج کرده و پیراهن تیم ملی برزیل را بپوشد
    الکانتارای 20 ساله اخیرا در تیم ملی زیر 21 ساله های اسپانیا به میدان رفته و با این تیم به قهرمانی رقابتهای اروپایی دست یافت.
    با این وجود اگر تیاگو قبل ازپذیرفتن دعوت بیسنته دل بوسکه برای پیوستن به تیم ملی اسپانیا، پیشنهادی از تیم ملی بزرگسالان برزیل را دریافت کند می تواند پیراهن سلسائو را برتن کند. این طور شنیده می شود که بیسنته دل بوسکه درنظر دارد تا برای دیدار دوستانه ماتادورها مقابل ایتالیا از تیاگو در تیمش دعوت کند.
    با این وجود، مازینیو معتقد است که پسرش باید دراین رابطه تصمیم گیری کند. او به تررا گفت:« تیاگو در اسپانیا به بهترین نحو ممکن پیشرفت می کند. پس بازگشت به برزیل ممکن است برای او به منزله گام به عقب باشد چراکه تیم ملی برزیل دائما مربیان جدیدی را به خود می بیند وهرگز ثبات ندارد. او شاید تنها یک یا دوبار به تیم ملی برزیل دعوت شود؛ کسی نمی داند .»
    پدر تیاگو آلکانتارا در ادامه در مورد رافینیا، دیگر پسرش که 18 سال سن دارد و ملیت ایتالیایی هم دارد گفت:« رافینیا دوست دارد تا برای تیم ملی برزیل بازی کند.او شیفته سلسائو است.»
    آلکانتارا فصل گذشته در 12 بازی برای بارسلونا به میدان رفت و 2 گل برای این تیم به ثمر رساند.او فصل گذشته از تیم پایه ای بارسا به تیم اصلی راه یافت.

4. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض آدریانو:نیمار باید به جای رئال، بارسارا انتخاب کند

ستاره برزیلی معتقد است که سسک فابرگاس به زودی به رختکن بارسا منتقل خواهد شد

سایت گل- آدریانو مدافع برزیلی باشگاه بارسلونا معتقد است که نیمار باید به جای انتخاب رئال مادرید، به بارسلونا بپیوندد و اعتقاد دارد که پرونده انتقال سسک فابرگاس به رختکن تیم کاتالان به زودی نهایی خواهد شد
    این درحالی است که سران باشگاه سانتوس هر دو پیشنهاد رئالی ها برای خرید نیمار را رد کرده اند و بدین ترتیب تلاش کهکشانی ها برای جذب این ستاره 19 ساله تا به امروز به درهای بسته خورده
    در این میان آدریانو معتقد است که بهتر این است که نیمار پیوستن به رئال را فراموش کرده وبه تیم قهرمان اروپا فکر کند.
    آدریانو در صحبتهایی به مارکا گفت:« تنها چیزی که مشخص است این است که اگر او به بارسلونا بیاید خیلی خوب خواهد شد.من برای او بهترین ها را آرزو می کنم ولی نمی دانم که پرونده انتقالش چطور خواهد شد. من از نیمار پرسیدم که چه کار می خواهد بکند ولی تنها خودش است که از جواب این سوال خبر دارد.»
    آدریانو در بخش پایانی صحبتهایش درمورد احتمال انتقال سسک فابرگاس به رختکن بارسا در بازار نقل و انتقالات تابستانی گفت:« فکر می کنم پرونده سسک به زودی بسته خواهد شد.»
    بارسلونا در حال حاضر در تور تابستانی در آمریکا به سر می برد و در بازی دوستانه بعدی اش مقابل چیوواس گوادالاخارا به میدان خواهد رفت.

6. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اين آقاي پدر جان تياگو زيادي حرف نميزنه ولي زياد حرف ميزنه
    اميدوارم بفهمه كه حاشيه براي پيشرفت پسرش اصلا خوب نيست

8. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

برادر من، اینطور که شما می فرمایین، پس همون 5 میلیون و 12 میلیونی که واسه خفرن و بویان گرفتیم، باید خوشحال هم باشیم که خوب فروختیمشون...

ولی توجه داشته باشین که قیمت بازیکن نیمکت نشین بارسا هم بیشتر از این رقم هاست؛ (ربطی هم به دستمزد سالانه نداره...)

خصوصا این 2 تا بازیکن مورد بحث که هممون از کیفیتشون با خبریم...

در ضمن، خفرن فصل قبل 8 بازی تو لیگا و کلا 13 تا بازی تو همه رقابت ها انجام داد...

+

حرف من اینه که تیم همینطوریشم نیمکت قوی ای نداره؛ اونوقت فروش بازیکن ها اونم با همچین قیمت هایی منطقی به نظر نمیاد...
    ببینید علاقه ای که من و شما به بازیکن های تیم داریم رو که بقیه ندارن. اونا به عملکرد و آمار بازیکن نگاه میکنن. جفرن و بویان با اینکه بازیکنهای آینده داری هستن (جفرن، خیلی هم نه)، اما فعلا تو استانداردهای اروپا همون جایی هستن که باید باشن. نمیگم قیمتهایی که بابتشون دادن خوبه، اما فاجعه هم نیست. مثلا جفرنی که یه سال دیگه بیشتر قرارداد نداره رو چقدر میخواستن بفروشن؟ نمیشه که 20تا بابتش بگیرن. مخصوصا اینکه یه جورایی تو بارسا بازیکن اضافه است و تیمهای دیگه هم وقتی از بزرگترین باشگاه دنیا بازیکن میگیرن رو این حساب میگیرن که دارن بازیکن اضافه رو بزخری میکنن. (همین رو درباره مادرید می بینید که همیشه نصف مبلغی که واسه فروش بازیکنهاش میگه به دست میاره)
    اینکه نیمکت قوی نیست هم خیلی تاثیری تو این قضیه نداره. مثلا جفرن تو یه بازی حساس اصلا نیمکت حساب میشه؟ اگر قرار باشه یه بازیکن بیاد تو، 2-3 نفر دیگه قبل از اون هستن. به نظر من هر بازیکنی از تیم B هم بیاد میتونه تو یه بازی کیفیت جفرن رو داشته باشه. اما بویان رو الان که می بینم به جز سانچز کسی رو نگرفتیم، به نظرم نباید می فروختنش چون باز هم حمله بازیکن نداره

راستی این رو هم اضافه کنم که رقم دستمزد سالانه بازیکن تو قیمت تاثیر داره، چون تا حدودی تعیین میکنه که چه مقدار از مبلغ فروش به بازیکن میرسه. بنابراین اگر دستمزد بالا باشه، باشگاه مبدا پول بیشتری طلب میکنه. البته مطمئنا به اندازه کیفیت بازیکن و سالهای باقی مونده از قرارداد موثر نیست.
    اين آقاي پدر جان تياگو زيادي حرف نميزنه ولي زياد حرف ميزنه
    اميدوارم بفهمه كه حاشيه براي پيشرفت پسرش اصلا خوب نيست
    دقیقا! یه نگاه به مسیری که ژاوی و اینیستا طی کردن بندازه ببینه که اینا چه وقت و کجا مصاحبه میکنن. ژاوی که فکر کنم تا 25-26 سالگی اصلا مصاحبه نمیکرد. آندرس هم که نجابتش معروفه.

یعنی الان عشق پدری گل کرده و مثلا میخواد بارسا و گواردیولا رو تحت فشار بذاره که پسرش ثابت بشه؟ همچین مصاحبه هایی رو وقتی بذاری کنار مصاحبه چند ماه قبل خود تیاگو، ممکنه تیاگو رو به راحتی از یه بازیکن که چشم همه هوادارا دنبالشه به یه بازیکن نه چندان دلچسب تبدیل کنه. این چیزا میتونه باعث کند شدن پیشرفتش بشه.
    البته امیدوارم این اتفاق نیفته و چشم ما از دیدن بازیهای این اعجوبه با پیراهن بارسا محروم نشه. پس فعلا بی خیال این مصاحبه ها بشم بهتره. عکسش تو بغل سوبی سارتا رو عشق است

10. 5 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این جناب تیاگو پدر هم یادش افتاده میتونه مصاحبه کنه.

مگه سسک تا 2016 با آرسنال قرارداد نداره؟ فکر میکنم تو آخرین تمدیدی که کرد و دستمزدش رو بالا برد تا 2016 بست.
    قرارداد فابرگاس تا 2013 هست و در صورت توافق طرفین 3 سال قابلیت تمدید داره. اگه آرسنال امسال فابرگاس رو نفروشه سال دیگه مجبوره یه پیشنهاد 20-25 میلیونی رو قبول کنه. من فکر می کنم امسال زمان مناسبی برای فابرگاس نیست. الان با رفتن جفرن و بوژان به یه وینگر/مهاجم بکاپ نیاز داریم.

12. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض جرارد پیکه: بارسا در خارج از زمین هم فوق العاده است

این باشگاه به تازگی اعلام کرد که با همکاری یک نهاد خیریه، به کودکان بی بضاعت کمک خواهد کرد و پیکه از فلسفه باشگاه برای چنین اقداماتی بسیار راضی است.

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع ملی پوش بارسا، اعلام کرد که این تیم در خارج از زمین نیز رفتار فوق العاده ای دارد و تاکید کرد که از پوشیدن پیراهن این تیم احساس غرور می کند.
    این باشگاه به تازگی اعلام کرد که با همکاری یک نهاد خیریه، به کودکان بی بضاعت کمک خواهد کرد و پیکه از فلسفه باشگاه برای چنین اقداماتی بسیار راضی است.
    او در گفتگو با بارسا تی وی گفت:" من از زمان کودکی طرفدار بارسا بودم و همیشه به این باشگاه افتخار می کردم اما حالا حتی بیشتر به این باشگاه افتخار می کنم. نه تنها به خاطر افتخاراتی که در زمین به دست می آورد، بلکه به خاطر رفتار بی نفص و فوق العاده اش در خارج از زمین.
    ما همیشه تلاش می کنیم از طرق ورزش به کودکان کمک کنیم. فکر می کنم باید به آنها کمک کنیم و اکنون می توانیم این کار را از طریق باشگاه بارسلونا و نهاد پیس دلکالزوس انجام دهیم. فکر می کنم ما کارهای خوبی برای کودکان انجام داده ایم و باید به خاطر آن احساس غرور کنیم."

14. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

سلام
    بارسا بویان رو خیلی بد فروخت.از گرت بیل خبری نیست؟یه جا خوندم احتمالا بارسایی میشه
    بچه ها که خدایی نکرده بازی بین بارسا و قلعه پرتغالی ها در 23 و 26 مرداد رو فراموش نکردن؟(سوپرکاپ اسپانیا)

16. 4 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

قرارداد فابرگاس تا 2013 هست و در صورت توافق طرفین 3 سال قابلیت تمدید داره. اگه آرسنال امسال فابرگاس رو نفروشه سال دیگه مجبوره یه پیشنهاد 20-25 میلیونی رو قبول کنه. من فکر می کنم امسال زمان مناسبی برای فابرگاس نیست. الان با رفتن جفرن و بوژان به یه وینگر/مهاجم بکاپ نیاز داریم.
    فعلا همه چیز واگذار شده به خود سسک
    خودش بخواد رئیس اجازه خروجشو میده
    در مورد قرار دادش
    تا جایی که خبر دارم تا حول حوش June یا یه خورده عقبترش (حالا هرچی ) 2015 قرار داد داره
    فکر میکنم میشه 4 فصل
    بعد 20 - 25 میلیون؟؟
    نصری که یکسال قرار دادش مونده بود رو حول حوش 20 میلیون پوند و حتی بیشتر میخواستن
    بعد سسک 20 - 25؟
    در مورد فروش
    فکر میکنم آرسنال و شخص ونگر کاملا موضعش رو اعلام کرده که سسک به هیچ عنوان فروشی نیست ولی این بارسلون و روزنامه هاش و .... که جو بیخود میدن و نمیذارن نه سسک آرامشش رو حفظ کنه و نه باشگاه
    اگه باشگاه آرسنال داره ضرب و العجل تعیین میکنه و قیمت و ... دلیلش کاملا واضح هست
    چون توان پرداخت همچین مبلغی رو ندارن ( از سسک هم که خواستن 3 - 4 میلیون رو خودش از جیب بذاره : )))) )
    بازم میگم
    تصمیم نهایی رو خود سسک میگیره
    چون ونگر خوب نشون داده که هیچ بازیکنی رو توی لیست فروش نمیذاره مگه اینکه خودش بخواد!

ادیت :
    یادم رفت که بحث قانون مالی یوفا رو پیش بکشم : ))
    حتما ازش خبر دارین
    که تیم ها مجبور میشن از محل درآمد باشگاه خودشون خرید هاشون و ... رو انجام بدن
    سسک امسال تو آرسنال بمونه دیگه عمرا دست بارسلونا بهش برسه
    و اینکه خودش هم خواسته که توی آرسنال بمونه

18. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض جفرن: در اسپورتینگ فرصت بیشتری برای بازی پیدا خواهم کرد

باشگاه کاتالانی روز دوشنبه اعلام کرد که این بازیکن 23 ساله برای مذاکره با باشگاه اسپورتینگ لیسبون، تور پیش فصل تیم را ترک کرده و خیلی زود با این باشگاه به توافق رسید.

سایت گل- جفرن، بازیکن جوان بارسا، اعلام کرد به این دلیل قصد دارد به اسپورتینگ لیسبون بپیوندد که در باشگاه پرتغالی فرصت بیشتری برای بازی کردن در ترکیب اصلی پیدا خواهد کرد.
    باشگاه کاتالانی روز دوشنبه اعلام کرد که این بازیکن 23 ساله برای مذاکره با باشگاه اسپورتینگ لیسبون، تور پیش فصل تیم را ترک کرده و خیلی زود با این باشگاه به توافق رسید.
    جفرن در گفتگو با نشریه آبولا گفت:" از اینکه به اسپورتینگ لیسبون می روم، خیلی خوشحالم و می خواهم هر کاری می توانم برای این باشگاه انجام دهم. اسپورتینگ باشگاه بزرگی است و من فرصت بیشتری برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی این تیم به دست خواهم آورد.
    علاوه بر این، من باز هم به دنبال قهرمانی های بیشتر خواهم بود زیرا اسپورتینگ همیشه برای قهرمانی می جنگد."
    انتظار می رود جفرن قراردادی 5 ساله با اسپورتینگ لیسبون امضا کند. او چهاردهمین خرید تابستانی این باشگاه پرتغالی خواهد بود.

20. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •