اینو اگه میشه قرار بدید اگه یوتیوب هم بود اشکالی ندارهاگه کسی لینک هر 6تا گل رو داره بزاره.
دمتون گرم![]()
مرسی![]()
اینو اگه میشه قرار بدید اگه یوتیوب هم بود اشکالی ندارهاگه کسی لینک هر 6تا گل رو داره بزاره.
دمتون گرم![]()
مرسی![]()
سلام
بفرمایید خودم پیدا کردم
گلهای بازی با زاراگوزا+هایلایت بازی
لینک یوتیوب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هفته ی سوم لالیگا
رئال مادرید - ختافه
تاریخ: شنبه نوزدهم شهریور
ورزشگاه: Santiago Bernabeu
موثرترین بازیکن در پنج لیگ برتر اروپا در چهل سال گذشته
به نقل از سایت رسمی باشگاه : کریستیانو رونالدو به لطف 40 گلی که در فصل گذشته در لالیگا به ثمر رساند بیشترین شمار امتیاز تاریخ کفش طلا را کسب کرد .
کریستیانو رونالدو در فصل گذشته لالیگا 40 گل به ثمر رساند . این بیشترین تعداد گلی است که در پنج لیگ برتر اروپا (اسپانیا , انگلیس , المان , ایتالیا , فرانسه و از زمانی که مولر ستاره بایرن مونیخ در فصل 1971/72 این کار را انجام داد به ثمر رسیده است . رونالدو همچنین رکورد دیگری را نیز در کسب بیشترین امتیاز(80) در تاریخ جایزه کفش طلا رقم زد .ازفصل 1996/97 هرگل زده در پنج لیگ برتر اروپا دو امتیاز ارزش دارد . ارزش هر گل در لیگهای اتریش , بلژیک , بلغارستان , کرواسی , اسکاتلند , یونان , هلند , اسرائیل , نروژ , لهستان , پرتغال , چک , روسیه , صربستان , سوئیس , ترکیه و اوکراین یک و نیم امتیاز است . در سایر کشورهای اروپایی نیز هر گل یک امتیاز ارزش دارد .
بهترین پیروزی مورینیو در خارج از خانه
به نقل از سايت رسمي باشگاه: پیروزی 6-0 رئال مادرید در زاراگوزا، بهترین نتیجه مورینیو در بازی های رسمی خارج از خانه است.
پیروزی رئال مادرید برابر زاراگوزا اولین پیروزی 6-0 مورینیو در یک بازی رسمی خارج از خانه بود. این پیروزی سفیدها را اولین صدرنشین جدول رده بندی این فصل لالیگا نیز کرد. همچنین تیم های تحت مربی گری مورینیو هیچ وقت در اولین بازی لیگ شکست نخورده اند.
مورینیو دو بار قبل از این پیروزی هایی را با 6 گل بدست آورده است که هر دوبار با رئال مادرید بوده است. در هفته پیروزی 6-3 برابر والنسیا که در 33 ام فصل قبل و بعد از قهرمانی رئال مادرید در کوپا دل ری و در ورزشگاه مستایا بدست آمد. در آن بازی هیگواین هتریک کرد، کاکا دو گل زد و بنزما دیگر گل رئال مادرید را وارد دروازه کرد. و همچنین پیروزی 6-2 برابر سویا که در سانچیز پیسخوان و دو هفته بعد از بازی برابر والنسیا بدست آمد. رونالدو 4 گل به ثمر رساند و کاکا و راموس هرکدام یک بار دروازه ی حریف را گشودند.
مسعوت اوزیل: ما بالاتر از بارسا هستیم
مسعوت اوزیل، بازیکن ملی پوش آلمانی تیم رئال مادرید اظهار کرد که رئال مادرید در حال حاضر در سطح بالاتری از بارسلونا قرار دارد، هرچند که بازی سوپر کاپ را واگذار کردند.
وی به روزنامه آلمانی Blid گفت: " ما بازی سوپرکاپ را با بدشانسی باختیم. اما در دو بازی رفت و برگشت نشان دادیم که سطح ما از بارسلونا بالاتر است. "
اوزیل همچنین اذعان کرد که از اولین بازی این فصل تیمش کاملا راضی است:
" من کاملا راضی هستم، این یک پیروزی فوق العاده عالی و مهم بود. شروع فصل با یک نتیجه خوب، اعتماد به نفس بالایی به تیم میده. "
گالاتاسرای نزدیک به رویستون درنته
به نقل از سايت گل :تیم گالاتاسرای که مدت هاست به دنیال دفاع چپ است گفته میشود که خیلی به رویستون درنته بازیکن رئال مادرید نزدیک شده است.
طبق اخباری که مطبوعات اسپانیا منتشر کرده اند تیم گالاتاسرای ترکیه خیلی به رویستون درنته بازیکن رئال مادرید نزدیک شده است و او را به خدمت خواهد گرفت.
به گزارش AS رویستون درنته ی هلندی که فقط یک سال دیگر با رئال مادرید قرارداد دارد انتظار نمیرود که رئال مادرید بتواند از فروش این بازیکن پول چندانی به دست آورد. در ابتدای تابستان گفته میشد که بنفیکا علاقه مند به وی است. رویستون درنته در سال 2007 با مبلغ 14 میلیون یورو به رئال مادرید پیوسته بود اما هرگز نتوانست خود را در این تیم شکوفا کند.
درنته ی 24 ساله فصل گذشته را هم به صورت قرضی در تیم هرکولز گزرانده بود.
برونزتی:"گاگو به صورت قرضی به رم خواهد پیوست."
به نقل از سايت گل : وکیل معروف ایتالیایی عنوان کرد که هیچ مانعی نیست که بتواند جلوی پیوستن گاگو به رم را بگیرد...
ارسنتو بروزنتی وکیل معروف ایتالیایی عنوان کرد که فرناندو گاگو بک سال از رئال مادرید جدا خواهد شد و فوتبال خود را به صورت قرضی در رم ادامه خواهد و هیچ مشکلی هم وجود ندارد که بتواند جلوی این انتقال را بگیرد.
ارنستو بروزتی به Tele Radio Stereo گفت:
" با مسئولان رئال مادرید ملاقات کردم، برای انجام انتقال رضایت دادند. انتظار دارم که این فصل فرناندو گاگو را در رم ببینم. اگرچه گاگو به صورت قرضی به رم خواهد پیوست اما در قراردادش بندی وجود دارد که رم میتواند وی را با 6 میلیون یورو به صورت دائم به خدمت بگیرد."
- فرناندو گاگو در سال 2007 از تیم بوکاجونیورز به رئال مادرید پیوست در دو سال اخیر در راهیابی به ترکیب اصلی رئال مادرید دچار مشکل شده بود.
ختافه خواهان بازگشت پدرو لئون
و به نقل از سايت گل:تیم ختافه خواستار برگرداندن ستاره ی سابق خود یعنی پدرو لئون است که نتوانست آنطور که باید و شاید در رئال مادرید موفق شود.
آنخل تورس رئیس باشگاه ختافه به مادرید رفت تا در مورد خریدن پدرو لئون بازیکن تیم رئال مادرید با روئسای رئال مادرید دیدار و گفتگو کند. به گزارش AS آنخل تورس رئیس باشگاه ختافه با تونی مونیوز مدیر ورزشی رئال مادرید دیدار خواهد کرد و در مورد شرایط پدرو لئون گفتگو خواهد کرد و اگر مشکلی وجود نداشته باشد پدرو لئون را دوباره به ورزشگاه آلفونسو پرز برگرداند.
اما رئال مادرید میخواهد پدرو لئون را که آینده ای در رئال مادرید ندارد را به طور کامل بفروشد و قصد قرض دادن این بازیکن را ندارد. پدرو لئون که فصل پیش با قیمت 10 میلیون یورو از ختافه به رئال مادرید پیوسته بود بعد از اینکه در سفید های پایتخت روز های سختی را گذراند در تمرینات پیش فصل خوزه مورینیو حضور نداشت و شماره ی لباس دریافت نکرد.
در حالی که فرصت نقل و انتقالات تابستانی تا امشب (چهارشنبه) ادامه دارد رئال مادرید میخواهد سه بازیکن خود یعنی فرناندو گاگو، رویستون درنته و لاس دیارا بفروشد.
ژوزه مورینیو: باید از 30 امتیاز، 30 امتیاز بگیریم
فصل پیش رئال مادرید از 10 بازی اول خود 4 امتیاز از دست داد، دو مساوی مقابل لوانته و رئال مایورکا
ژوره مورینیو علاقه ای به عقب ماندن از قیب دیرینه ی خود بارسلونا ندارد، آن هم از همین روزهای آغازین فصل. او خیلی سخت و محکم از بازیکنان خود خواست تا برد 10 بازی اول تمام 30 امتیاز ممکنه را بگیرند.
رئال مادرید در فصل پیش 4 امتیاز مهم را با انجام دادن دو بازی خارج از خانه مقابل لوانته ( در هفته اول ) و یک مساوی دیگر مقابل رئال مایورکا ( در هفته 5 ) از دست داد. آنها حتی در هفته سیزدم که مقابل بارسلونا بازی داشتن با یک امتیاز در صدر جدول قرار داشتن، چرا که رقیبشان 5 امتیاز را از دست داده بود، یک باخت مقابل هرکولس و دیگری مساوی مقابل مایورکا.
هدف اصلی، برد در خارج از خانه
مربی سفیدپوشان، یک اولویت بزرگ دارد و آن هم بردن تمام بازی های خارج از خانه و برای اینکار نیاز دارد تا در تمام بازی ها مالکیت توپ را در اختیار گیرد و رقیب خود را شکست دهد.
پدرو لئون بطور قرضی به ختافه پیوست
بعد از گفتگوها طولانی و پیاپی، پدرو لئون این فصل را بطور قرضی در ختافه بازی خواهد کرد. گویا ارزش این قرار داد 6 میلیون یورو است.
نوری شاین دو ماه دیگر از میادین دور خواهد بود
بازیکن شماره 5 جدید تیم رئال به دلیل مصدومیت از ناحیه زانوی چپ خود به مدت 2 ماه دیگر از بازی کردن برای این تیم محروم شد.
اگر طبق برنامه در ماه اکتبر به مسابقات برگردد، بجز بازی سوپر کاپ که از دست داده بود، حدود چهار بازی از فصل و قسمتی از مرحله گروهی CL را هم از دست خواهد داد. حمید آلتینتوپ هم یکی دیگر از بازیکنان تازه به نیمکت اضافه شده است که گریبان مصدومیت میباشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگاگو به رم، درنته به اورتون
گاگو، بازیکن آرژانتینی تیم رئال مادرید بصورت قرضی به رم پیوست، هرچند طبق قرارداد در پایان فصل میتوان با پرداخت 7 میلیون یورو او را دوباره به باشگاه برگرداند.
گاگو نیز بصورت بازیکن آزاد به اورتون اینگلیس پیوست. او که در سال 2007 بخاطر درخشش در تیم زیر 21 سال هلند به رئال پیوست، فصل پیش را در هرکولس توپ زد، اما هرگز موفق نشد که با ترکیب اصلی این تیم بپیوندد.
آلونسو:اين فصل با رئال قهرمان لاليگا ميشوم
اين بازيکن 28 ساله که علي رغم بازي براي تيم هايي مانند ليورپول و رئال مادريد، در دوران حرفه اي اش قهرماني در هيچ ليگي ديده نمي شود، کم کم اين مسئله موجب نگراني اش شده است.
![]()
ژابی آلونسو، هافبک با تجربه رئال مادرید، در گفتگو با نشریه مارکا اعلام کرد قصد دارد این فصل با رئال قهرمان لالیگا شود.
این بازیکن 28 ساله که علی رغم بازی برای تیم هایی مانند لیورپول و رئال مادرید، در دوران حرفه ای اش قهرمانی در هیچ لیگی دیده نمی شود، کم کم این مسئله موجب نگرانی اش شده است.
" من به یک قهرمانی در لیگ نیاز دارم. امیدوارم امسال بتوانم به آن دست پیدا کنم. من با لیورپول و دو سال پیاپی با رئال نایب قهرمان شده ام و فکر می کنم حالا زمان قهرمان شدن است."
رئالی ها سال گذشته رقابت فشرده ای با بارسا برای قهرمانی در جام های مختلف داشتند و هرچند توانستند مانع از قهرمانی آنها در کوپا دل ری شوند اما در نهایت قهرمانی لالیگا و چمپیونزلیگ را به حریف کاتالانی واگذار کردند.
" آنها بازیکنان بسیار خوبی دارند و در سال های اخیر فوق العاده کار کرده اند. آنها در سه سال اخیر نتایج خیره کننده ای گرفته اند اما رئال مادرید می تواند با آنها رقابت کند.
آلونسو همچنین در مورد احتمال پایان دوران حرفه ای اش با تیم رئال سوسیه داد گفت:" در حالت ایده آل، بازگشت به خانه بسیار جالب است اما من قصد دارم به حضورم در رئال ادامه بدهم."
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاکا: مورینیو به من ایمان دارد
بازیساز برزیلی تیم رئال مادرید معتقد است که مربی این تیم، ژوزه مورینیو کاملا به او ایمان دارد حتی با وجود مصدومیت های فراواناش از زمان حضورش در لالیگا.
کاکا در سال 2009 با مبلغ 70 میلیون یورو از میلان به رئال مادرید پیوست، اما از فصل پیش که مورینیو مربی این تیم شد، هرگز فرصت ثابت کردن خود را پیدا نکرد. در اولین بازی این فصل، او توانست به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شود و یک گل نیز به ثمر برساند.
برخلاف صحبت هایی که درباره ی او میشود، در یک برنامه ی تلویزیونی اعلام کرد: " اون گل به من اعتماد به نفس بالایی داد چرا که صحبت هایی زیادی مبنی بر خروج من از رئال مادرید بود و به نظر میرسه بالاخره همشون تموم شد. "
" مورینیو معتقد هست که من میتونم بهبود پیدا کنم و برای تیم مفید باشم. این خیلی خوبه که اون میدونه من طرف اونم. من میجنگم تا به اون نقطه برسم، تا بتونم فیکس بازی کنم. "
مورینیو در هفته ی پیش اعلام کرد که خوشحالست که این بازیکن برزیلی رو در تیم خود دارد و کاکا هم از مربی سابق چلسی تشکر کرد.
" اونم همیشه به من ایمان داشته، اون میتونست که به باشگاه بگه به من نیازی نداره و دنبال یه بازیکن دیگه باشن. اما اون معتقده که من قطعا میتونم به روزهای اوجم برگردم، بقیه مربی های تیم هم همین فکر رو میکنن. "
" امیدوارم که بتونم از فوتبال لذت ببرم و با رئال مادرید موفق بشم، خودم و تمام طرفدارا یه کاکای آماده رو میخوان. این همون چیزی هست که من این فصل آرزوش رو میکنم. "
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)