ببینم این کیت ها رو خودت ساختی یا نه اگه خودت ساختی به منم یاد بده اگر ادرس اون کسی که این هارو ساخته بده![]()
![]()
![]()
ببینم این کیت ها رو خودت ساختی یا نه اگه خودت ساختی به منم یاد بده اگر ادرس اون کسی که این هارو ساخته بده![]()
![]()
![]()
آقا پوریا دستت درد نکنه واقعا عالی بود . خیلی دنبال لیگ برتر بودم ولی تاحالا پیدا نکرده بودم که شما گزاشتی.
من نمیخواستم پرپولیس استقلال خودم رو بزارم ولی برای اینکه بد قولی نشه آپلود کردم و گذاشتم .
( سایت خودش رو نتونستم دوباره باز کنم . اینترنت ما کشکه دیگه... )
من فایل رو زیپ کردم و آپلود کردم . فقط در پرشین گیگ . حالا فعلا استفاده کنید لینکش که خراب شد بگید
دوباره آپلود کنم . اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اضافه کنم که ماله من بهتر صورت ها رو طراحی کرده اما چون ماله آقا پوریا همه لیگ بود خودم از اون استفاده کردم.
کسی نمیدونه چجوری میشه دو تا سیو گیم بازی رو ادقام کرد؟
ببین اینیکه گذاشتی دانلود که میکنی زیپ شده است با 7 زیپ هم باز نمیشه جریان چیه چی گذاشتی
با وينرار من باز كردم !!
در ضمن دستتون هم درد نكنه : ) )
یکی نبود به ما ترینری که پول زیاد میکنه رو بده.
جوابی نبود ؟
لینک دانلود لیگ برتر کاملا تازه و سالم هستش فقط کافیه از حالت زیپ درش بیاری
چلسی جان احتمالا شما فایل رو کامل دانلود نکردی چیزی حدود 1 مگا بایته . و اگرم کامل دانلود کردی باز نشد احتمال خیلی زیاد برنامه وین رار رو نسب کنی .... حله ....
خدمت دی جی 206 هم بگم باید یا فوتو شاپ داشته باشی که حرفه ای درست کنی یا برنامه کیت میکر رو
پیدا کنی که کار باهاش آسونتره البته همون کیتها رو هم میتونی با pint ویندوز ادیت کنی (ولی خوب در نمیاد)
راستی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید با فارسی بودن فایل ویندوزت مشکل داره (لیگ برتر 85-86) انگلیسیش کن تا مشکلت حل شه
اگه با کیت ها مشکل دارید بگید تا طریقه استفادشو بگم البته اینجا هم توضیح دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Porya66ps; 17-04-2007 at 20:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)