دوست خوبم شما اصلا پست ها رو میخونید؟من خودم تو همین تاپیک 2.3.3 فارسی رو گذاشتم که.لینک پست خودمو که لینک مستقیم رام رو هم گذاشتم از لینک زیر برید دانلود کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست خوبم شما اصلا پست ها رو میخونید؟من خودم تو همین تاپیک 2.3.3 فارسی رو گذاشتم که.لینک پست خودمو که لینک مستقیم رام رو هم گذاشتم از لینک زیر برید دانلود کنید
سلام
میشه خودت یه برنامه خوب جاوا ران معرفی کنی .
من یه سری فایل جاوا رو حافظه رم گوشی دارم میخوام اونا رو نصب کنم .
2.3.3 فارسی که اومده رسمیش
من الان نصب دارم
از برنامه های task killer برای خالی شدن رم استفاده کنید.
اگه رمت کلاسش بالاست آره حل میشه.(ولی اگه گارانتی برات مهمه کاری نکن)
حتی میتونی رامت رو عوض کنی که روون تر شه.
رام رو چجوري عوض كنم؟ به گارانتي آسيبي نمي زنه؟
+ اين2.3 فارسي اي كه اومده اگه بخواييم نصب كنيم بايد فلش كنيم يا آپديت ميشه كرد؟؟
خود پارس مايكروتل جزو خدماتش هست اين تبديل از 2.2 رسمي خودشون به 2.3؟؟ آخه قبلا يادمه فلش و آپديت كردن فريمور گوشي ها توي طول مدت گارانتي رايگان بود ...
شرمنده من adsl ام قطعه و يه مدته نمي تونم مرتب سر بزنم
این رامهای جیو هست:
چرا فکر کنم تغییر رام هم گارانتی رو میپرونه و اونم مثل روته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه به صورته فلشه که میتونین از طریق kies ( که توصیه نمیشه) یا با اودین انجام بدین.
خود گارانتی هم میتونن براتون انجام بدن.
(در کل قبلش از اطلاعات گوشیتون، مخاطبین و غیره بکاپ بگیرین)
من رام فارسی رسمی تو گوشیم دارم اما با opera mini که سایت باز میکنم (ی) هارو نشون نمیده و خوندن مشکله چه کار کنم؟
یه سوال دیگه:زنگ smsرو چطوری میشه عوض کرد منظورم زنگهای دیفالت تو خود گوشی نیست زنگی به جز اونا میخوام بذارم
برای عوض کردن آهنگها (مثل زنگ تماس ، sms فایل های دریافتی از بلوتوث و هشدارها و ... ) برید تو مموری کارت یه فولدر با اسم media بسازید بعد داخل این فولدر 3تا فولدر با این اسم ها Alarms ، Ringtones و Notifications بسازید حالا آهنگ زنگ تماس هاتونو تو فولدرRingtones آهنگهای هشدار داخل فولدر Alarms و در آخر آهنگ اس ام اس و فایل های دریافتی توسط بلوتوث هم داخل فولدرNotifications کپی کنید به همین راحتییه سوال دیگه:زنگ smsرو چطوری میشه عوض کرد منظورم زنگهای دیفالت تو خود گوشی نیست زنگی به جز اونا میخوام بذارم
![]()
سلام
میشه یه برنامه خوب جاوا ران برای نصب فایل های جاوا معرفی کنین .
من چندتا فایل جاوا روی مموری کارت دارم میخوام اونا رو نصب کنم .
بفرمائید دوست عزیز
Java J2ME Runner v2.0.3.7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)