دوست خوبم لبتاب دل نسبت به امکاناتش قیمتش از همه مناسبتره اما:
حتما حتما همه قظعاتشو چک کن هنگام خرید/
شارژر باطری صفحه نمایش و بلوتوث وایرلس
دوست خوبم لبتاب دل نسبت به امکاناتش قیمتش از همه مناسبتره اما:
حتما حتما همه قظعاتشو چک کن هنگام خرید/
شارژر باطری صفحه نمایش و بلوتوث وایرلس
دوستان ممنون میشم اگه راه های تشخیص اصل بودن رو بگین و اینکه کلا چه چیزهایی باید چک بشن؟
به صدای لبتاب صدای فن و هارد دقت کنید
وارد سایت دل بشید و با ورود سرویس تگ کانفیگ کنونی رو با کانفیگ موجود روی سایت چک کنید نباید هیچگونه تفاوتی داشته باشه!
به وایرلس وصل بشید و یک فایل نیز بلوتوث کنید /صدای شارژر تو بعضی شارژرا طبیعیه
مقایسه که بین حد اقل 5 لبتاب دل انجام دادم=اون شارژرا که رنگ شارژرش کدر تر و براق نیست بدون صدا هستند!
شارژرای براق که شکلشون از حالت مستطیلی خارج شده و تقریبا شکل ذوذنقه ای گرفتن همشون صدای زرزر اضافی میدن!
سلام. یه لپ تاپ دل ۵۱۱۰ هست و یه دوربین وبکم روش هست ولی دکمه ای کنارش نیست و برنامه ای رو هم پیدا نکردم .
حالا باید چیکار کنم؟ چه جوری باید ازش استفاده کنم؟ باید برنامه ای نصب کنم؟
سلام خدمت دوستان . من نمیتونم از مولتی تاچ استفاده کنم خواهشن اونایی که بلدن راهنمای کنن dell 5110 i5
آره باید درایور webcam رو نصب کنی بعد هم با یه نرم افزار باهاش کار کنی مثلا از چت تصویری yahoo messenger
بچه ها برای 5010 یا 51110 باتری 9 سلولی هم اومده ؟؟
کسی استفاده کرده؟؟
آخه این باتری 6 سلولی روی خودش 2.5 الس 3 ساعت بیشتر شارژ نمی ده!!
سلام
من یه 5110 یه ماهی میشه که خریدم.سرویس تگش JNFXHR1 هستش.
میشه برام چک کنید ببینید ریفر شدست یا نه؟
خودم رفتم چیز زیادی دستگیرم نشد
ممنون
درایور تاچ رو نصب کن تو تنضیماتش تو کنترل پنل آموزش تصویری داده
R301357 - TouchPad Alps.exe
سلام
ميخواستم از كسايي كه اين لپ تاپو دارن بپرسم به نظرشون ارزش داره كه خريدش؟ با كانفيگ ( i7 8gb ram - 750 hdd )
مشكلات اعصاب خردكن نداره ؟چون واقعا به يه لپ تاپ خوب احتياج دارم كه حداقل 4 و 5 سالي نيازهامو برطرف كنه .( كارم نرم افزهاي سه بعدي و نرم افزارهاي محاسباتي عمران و خيلي كم هم بازي ميكنم). خواهشا بدون تعصب جواب بديد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)