1 سال دیگه میبینی که 1ترا هم کمه
بستگی داره چه مدل ati باشه.ati 6770 از لحاظ قدرت حرف نداره
1 سال دیگه میبینی که 1ترا هم کمه
بستگی داره چه مدل ati باشه.ati 6770 از لحاظ قدرت حرف نداره
دوست عزیز اگه منظورتون از کارای معمولی موسیقی ، فیلم و یا بازی هست باید بگم بسیار بیشتر از اون چیزی هست که شما لازم دارین...
در واقع برای استفاده عادی این کانفیگ پیشنهاد نمیشه ....
می تونین مدل دیگه ای از این سری انتخاب کنین با کانفیگی مناسب تر با انتظار شما...مثل 6050
دوست عزیز اصلا این طوری نیست ..در حال حاضر amd /ati بهترین چیپ های گرافیکی دنیا رو تولید می کنه طوری که این شرکت موفق شده تمام محصولات nvidia رو پشت سر بزاره ...
دلیل این صحبت رو هم می تونین تو استفاده شرکت های بزرگی مثل apple ..hp..تو محصولاتشون از چیپ های این شرکت پیدا کنین به علت ساپورت رنگ بیشتر ،مصرف برق کمتر ،قیمت بسیار مناسب ترو پرفورمنس بسیار بهتر نسبت به nvidia...
این خدمتتون عرض کنم واقعا اگر دنبال یه نوت بوک هستین که از همه نظر عالی باشه بهتر تو hp و سری 6000 دنبالش بگردین و وقت خودتونو سر برندهای دیگه تلف نکنین...
وقتی پست هایی مثل پست شما می خونه ادم دلش قرص میشه که بره بگیره و لی وقتی میری با فروشنده حرف میزنی !
هرکدم یه چیز می گن، یکی میگه انقدر پول نمی خواد برای لپ تاپ بدی اگه بدی ضرره میگم کارم با لپ تاپ خیلی ، میگه با این مدلم و هزار نوع برخورد دیگه!
اینه که ادم گیج میشه چکار کنه؟
من خودم همین مدل و انتخاب کردم ، اما هر دفعه یه چیز میگن ادم پشیمون میکنند ، بین اسوز و دل و اچ پی گیر کردم !
فقط یه سوال به نظرتون من که کارم با سیستم سنگین هست و همش نرم افزار های گرافیکی مثل مکس و رویت کاردارم ،
رم خیلی مهمه ، اگه مدل 6070 بگیرم و عوضش 4 گیگ رم اضافه کنم ، کارایی 6090 نداره ؟ فقط هاردش کمتر هست دیگه!
به صرفه تر نیست ؟
ممنون
Last edited by binahayat_m; 06-07-2011 at 00:58.
مرس ازت...
ببینید دوست عزیز من تو یکی از پست هام هم به یکی از دوستان دیگه گفتم که اولین کاری که باید تو خرید نوت بوک انجام بدین بی توجهی کامل به حرفهای فروشندس..البته این به این معنی نیست که همه رو نادیده بگیرین نه ..فقط زمانی که می تونید حدس بزنید اون فروشنده واقعا می تونه کمکی به شما بکنه ازش کمک بخواین...
به هرحال اون منافع خودش به منافع شما ترجیح میده ...پس اگر بخواین طبق صحبتهای اون تصمیم بگیرین از همین الان بدونین که خریدتون به مشکل بر خواهد خورد....
در مورد برنامه هایی هم که باهاشون کار می کنید یله رم خیلی مهمه اما به نظر نمی رسه مشکلی از بابت رم باشه البته کافی هم نیست بیشتر پردازنده و کارت گرافیک قدرتمند مهمه که تو این مدل وجود داره...
البته اگه احساس می کنید رم بیشتری نیاز دارید می تونین 6080 بگیرین با رم 6 و هارد 750...
6090 فرقش با مدل های دیگه در هارد و رم و درایو blue-ray....
اینم بگم که من اصلا روی hp تعصبی ندارم هرچی می گم اونی هست که دارم می بینم و واقعیت داره ...
اینم بدونین اگه hp بهترین نبود امکان نداشت خودم بخرم چه برسه بخوام به کسی پیشنهاد هم بکنم...
اگر به فروشنده اطمینان ندارین پیغام خصوصی بدین یه جای عالی بهتون معرفی کنم که هیچ مشکلی پیدا نکنین موقع خرید...
Last edited by em0fab0y; 06-07-2011 at 16:23.
سلام دوست خوبم.
بزار من یک با یکم راهنمایی کمکت کنم شاید از این وضع خلاص بشی و بتونی تصمیم درست رو بگری و دیگه انقدر تحت تاثیر حرف های فروشنده ها قرار نگیری.
ببین عزیزم . مناسب بودن یک لپ تاپ را از چند وجه میشه بررسی کرد که اولویت هر کدام نسبت به دیگری بنا به نیاز شما متغییر خواهد بود. اولویتی که از نظر من مهم بود به طور خلاصه به ترتیب زیر بود:
1 - کانفیگ
2- طول عمر و کیفیت ساخت
3- خوش دست بودن کیبورد و تاچ پد.
4- وزن و اندازه
5-کیفیت صفحه نمایش
6- زیبایی
حالا ممکن شما مثل یکی از دوستان من فقط به دنبال لپ تاپی باشید که با دکور اتاق شما هماهنگ باشه پس زیبایی میاد به جای شماره یک.
حالا نکته مهم اینجاست که اگر کانفیگ روز و آخرین تکنولوژی برای شما مهم باشد باید طول عمر را در ردیف 2 قرار بدید. حالا شاید شما بگید که من لپ تاپی را انتخاب میکنم که طول عمر بالایی داره و جدید ترین کانفیگ را هم داشته باشه.
من به شما میگم این کار ممکن نیست. شما اگر به تاریخچه تمام تولید کننده های لپ تاپ نگاه کنی میبینی که همه اینها در طول حیات خود سری های مختلفی از لپ تاپ را ارائه کردند که بعضی از نظر کارکرد و طول عمر موفق بودند و بررخی ناموفق. هیچ تولید کننده ای نبوده که تمام سری های ارائه شده اش موفق یا تمام آنها ناموفق باشه. مثلا وایو یکسری از لپ تاپ هاش که همین چند سال پیش اومد به بازار همگی مشکل فن داشتند و بعد از یک مدت فن آنها به صدا میافتاد. یا همین hp یکسری از سری هاش مشکل گرما و طراحی در سی دی رام داشتن و ...
الان این لپ تاپ یک ماه هست که داره برای من کار میکنه. من با کمک تجربه و تخصصم فقط 30 درصد از طول عمرش میتونم اطمینان داشته باشم. طول عمر لپ تاپ را زمان مشخص میکنه و باید حداقل یک سال باهاش کار کنی.
پس اگر برای شما طول عمر از همه مهم تر هست باید قید کانفیگ را بزنی و لپ تاپی را انتخاب کنی که حداقل یک سال از عمرش گذشته و جواب خودش را پس داده باشه. یعنی از کسایی که داشتن نظر بخوای و آمار خرابی این مدل را استخراج کنی بعد ببینی که برای شما مناسب خواهد بود یا خیر. ببینی مادربرد لپ تاپ تحمل گرما داشته؟ درایو اپتیک خوب عمل کرده؟ فن به صدا افتاده؟ تحمل نواسان برق را داشته؟ تاچ پد از کار افتاده؟ و...
در مورد کانفیگ هم که اگر شما کاربر حرفه ای باشی میدنی کاربرد شما نیاز به چه کانفیگی خواهد داشت. و اگر انقدر حرفه ای نیستی باید بگی که لپ تاپ را برای چه کاری میخوای تا راهنماییت کنم.
برا اینترنت به نظرتون مودم edge خوبه؟؟ اونایی که استفاده میکنن سرعت دانلودش حدودا چنده؟
[بستگی به منطقه شما داره. اگر مناسب باشه سرعت دانلود 20-25 داره. البته میتونی همین کار رو با مبایلت انجام بدی و مبایلت رو وصل کنی به لپ تاپ.
منطقه ما که اصلا ok نیست. من توی خونه سرعت 1 هم به زور دانلود میکنم
سلام به همه
آقایون منم خریدم6080se امروز !!!! از آشنا خریدم ، 1260
با پیک فرستاد ،باز کردم چک کردم ، لبه ی باطریش یکم تو رفتگیداشت و موقع گذاشتن باطری خوب جا نمی رفت ، زنگ زدم ، گفت که فردا صبح بیار عوض کنیم( دست بهش نذار کهکلا یهدونه دیگه بدیم اگه اکی نبود ) !!!!!!!!!!!!!!1شانس ندارم که
سریال نامبر: 5CH1140U48
خوبفاصله ی چندانی نداره با 108 !!!!
خوب کول پد چی بگیرم؟؟؟
Last edited by inen; 06-07-2011 at 21:01.
دوستان به نظرتون چند وقت دیگه باید صبر کرد تا سری dv6-61xxxx وارد ایران بشه؟
i7 2720qm
RAM up to 16GB
VGA amd 6770m 2GB
سبکتر هم هست
سلام دوستان من امروز 6090 را خریدم . دی وی دی های بک آپ هم گرفتم . به نظر شما اگه کلا فرمت کنم و خودم از اول پارتیشن بندی کنم و وین نصب کنم ضرر کرد ؟ وین اورجینال خیلی فرق داره ؟؟؟
پارتیشن که خودم نداره اگه هم بخوام از طریق منیجر تیکش کنم فقط 500 گیگ اجازه میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)