تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 314 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه nightvision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

6090 زیادی حافظه داره،این طور نیس؟آخه به چه در میخوره 1 ترابایت؟واسه کارهای معمولی پیشنهادش میکنین یا نه؟
    یه سوال دیگه کارت گرافیکش چون ATI میگن عملکردش خوب نیست و Gforce بهتره،نظرتون چیه؟
    من دیگه واقعا تو خرید هنگ کردم،هزارتا مدل جورواجور که هر کدوم به یه درد میخورن.نتیجه گرفتم نباید زیادی تحقیق کرد.
    1 سال دیگه میبینی که 1ترا هم کمه
    بستگی داره چه مدل ati باشه.ati 6770 از لحاظ قدرت حرف نداره

2. 2 کاربر از nightvision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

6090 زیادی حافظه داره،این طور نیس؟آخه به چه در میخوره 1 ترابایت؟واسه کارهای معمولی پیشنهادش میکنین یا نه؟
    یه سوال دیگه کارت گرافیکش چون ATI میگن عملکردش خوب نیست و Gforce بهتره،نظرتون چیه؟
    من دیگه واقعا تو خرید هنگ کردم،هزارتا مدل جورواجور که هر کدوم به یه درد میخورن.نتیجه گرفتم نباید زیادی تحقیق کرد.
    دوست عزیز اگه منظورتون از کارای معمولی موسیقی ، فیلم و یا بازی هست باید بگم بسیار بیشتر از اون چیزی هست که شما لازم دارین...
    در واقع برای استفاده عادی این کانفیگ پیشنهاد نمیشه ....
    می تونین مدل دیگه ای از این سری انتخاب کنین با کانفیگی مناسب تر با انتظار شما...مثل 6050
    دوست عزیز اصلا این طوری نیست ..در حال حاضر amd /ati بهترین چیپ های گرافیکی دنیا رو تولید می کنه طوری که این شرکت موفق شده تمام محصولات nvidia رو پشت سر بزاره ...
    دلیل این صحبت رو هم می تونین تو استفاده شرکت های بزرگی مثل apple ..hp..تو محصولاتشون از چیپ های این شرکت پیدا کنین به علت ساپورت رنگ بیشتر ،مصرف برق کمتر ،قیمت بسیار مناسب ترو پرفورمنس بسیار بهتر نسبت به nvidia...
    این خدمتتون عرض کنم واقعا اگر دنبال یه نوت بوک هستین که از همه نظر عالی باشه بهتر تو hp و سری 6000 دنبالش بگردین و وقت خودتونو سر برندهای دیگه تلف نکنین...

4. 4 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه binahayat_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

ببینید دوست عزیز شما می گین تاپیک رو خوندین اما اصلا دقت نکردین ببینین چه مشکلاتی مطرح شده...
    99 درصد سوالهایی که تحت عنوان مشکل پرسیده مبشه اصلا نمیشه اسمشو مشکل گذاشت...نمی گم بیشترش می گم همش به بلد نبودن خود کاربر مربوط میشه تا نوت بوک...
    و از پیش پا افتاده ترین تا مهم ترین مسایل مطرح میشه و این بستگی به سطح دانش کاربردی اون کاربر داره که چه سوالی براش پیش بیاد و بپرسه...
    ابنم خدمتتون بگم hp تو سری 6 طوری عمل کرده که امکان پیدا کردن کوچکترین مشکلی رو از هر کسی که فکرشو کنید گرفته نمونش خودم که با تمام حساسیتم به برندها متقاعد یا بهتر بگم مجبور شدم hp بگیرم چون بهتر از این نمی تونستم گیر بیارم...
    پس اگه تونستین تو خریدش شک کنین بگین من جابزتونو بهتون بدم...
    وقتی پست هایی مثل پست شما می خونه ادم دلش قرص میشه که بره بگیره و لی وقتی میری با فروشنده حرف میزنی !
    هرکدم یه چیز می گن، یکی میگه انقدر پول نمی خواد برای لپ تاپ بدی اگه بدی ضرره میگم کارم با لپ تاپ خیلی ، میگه با این مدلم و هزار نوع برخورد دیگه!
    اینه که ادم گیج میشه چکار کنه؟
    من خودم همین مدل و انتخاب کردم ، اما هر دفعه یه چیز میگن ادم پشیمون میکنند ، بین اسوز و دل و اچ پی گیر کردم !
    فقط یه سوال به نظرتون من که کارم با سیستم سنگین هست و همش نرم افزار های گرافیکی مثل مکس و رویت کاردارم ،
    رم خیلی مهمه ، اگه مدل 6070 بگیرم و عوضش 4 گیگ رم اضافه کنم ، کارایی 6090 نداره ؟ فقط هاردش کمتر هست دیگه!
    به صرفه تر نیست ؟
    ممنون
    Last edited by binahayat_m; 06-07-2011 at 00:58.

6. این کاربر از binahayat_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

وقتی پست هایی مثل پست شما می خونه ادم دلش قرص میشه که بره بگیره و لی وقتی میری با فروشنده حرف میزنی !
    هرکدم یه چیز می گن، یکی میگه انقدر پول نمی خواد برای لپ تاپ بدی اگه بدی ضرره میگم کارم با لپ تاپ خیلی ، میگه با این مدلم و هزار نوع برخورد دیگه!
    من خودم همین مدل و انتخاب کردم ، اما هر دفعه یه چیز میگن ادم پشیمون میکنند ، بین اسوز و دل و اچ پی گیر کردم !
    فقط یه سوال به نظرتون امن که کارم با سیستم سنگین هست و همش نرم افزار های گرافیکی مثل مکس و رویت کاردارم ،
    رم خیلی مهمه ، اگه مدل 6070 بگیرم و عوضش 4 گیگ رم اضافه کنم ، کارایی 6090 نداره ؟ فقط هاردش کمتر هست دیگه!
    به صرفه تر نیست ؟
    ممنون
    مرس ازت...
    ببینید دوست عزیز من تو یکی از پست هام هم به یکی از دوستان دیگه گفتم که اولین کاری که باید تو خرید نوت بوک انجام بدین بی توجهی کامل به حرفهای فروشندس..البته این به این معنی نیست که همه رو نادیده بگیرین نه ..فقط زمانی که می تونید حدس بزنید اون فروشنده واقعا می تونه کمکی به شما بکنه ازش کمک بخواین...
    به هرحال اون منافع خودش به منافع شما ترجیح میده ...پس اگر بخواین طبق صحبتهای اون تصمیم بگیرین از همین الان بدونین که خریدتون به مشکل بر خواهد خورد....
    در مورد برنامه هایی هم که باهاشون کار می کنید یله رم خیلی مهمه اما به نظر نمی رسه مشکلی از بابت رم باشه البته کافی هم نیست بیشتر پردازنده و کارت گرافیک قدرتمند مهمه که تو این مدل وجود داره...
    البته اگه احساس می کنید رم بیشتری نیاز دارید می تونین 6080 بگیرین با رم 6 و هارد 750...
    6090 فرقش با مدل های دیگه در هارد و رم و درایو blue-ray....
    اینم بگم که من اصلا روی hp تعصبی ندارم هرچی می گم اونی هست که دارم می بینم و واقعیت داره ...
    اینم بدونین اگه hp بهترین نبود امکان نداشت خودم بخرم چه برسه بخوام به کسی پیشنهاد هم بکنم...
    اگر به فروشنده اطمینان ندارین پیغام خصوصی بدین یه جای عالی بهتون معرفی کنم که هیچ مشکلی پیدا نکنین موقع خرید...
    Last edited by em0fab0y; 06-07-2011 at 16:23.

8. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فقط یه سوال به نظرتون من که کارم با سیستم سنگین هست و همش نرم افزار های گرافیکی مثل مکس و رویت کاردارم ،
    به صرفه تر نیست ؟
    ممنون
    سلام دوست خوبم.
    بزار من یک با یکم راهنمایی کمکت کنم شاید از این وضع خلاص بشی و بتونی تصمیم درست رو بگری و دیگه انقدر تحت تاثیر حرف های فروشنده ها قرار نگیری.
    ببین عزیزم . مناسب بودن یک لپ تاپ را از چند وجه میشه بررسی کرد که اولویت هر کدام نسبت به دیگری بنا به نیاز شما متغییر خواهد بود. اولویتی که از نظر من مهم بود به طور خلاصه به ترتیب زیر بود:
    1 - کانفیگ
    2- طول عمر و کیفیت ساخت
    3- خوش دست بودن کیبورد و تاچ پد.
    4- وزن و اندازه
    5-کیفیت صفحه نمایش
    6- زیبایی

حالا ممکن شما مثل یکی از دوستان من فقط به دنبال لپ تاپی باشید که با دکور اتاق شما هماهنگ باشه پس زیبایی میاد به جای شماره یک.

حالا نکته مهم اینجاست که اگر کانفیگ روز و آخرین تکنولوژی برای شما مهم باشد باید طول عمر را در ردیف 2 قرار بدید. حالا شاید شما بگید که من لپ تاپی را انتخاب میکنم که طول عمر بالایی داره و جدید ترین کانفیگ را هم داشته باشه.
    من به شما میگم این کار ممکن نیست. شما اگر به تاریخچه تمام تولید کننده های لپ تاپ نگاه کنی میبینی که همه اینها در طول حیات خود سری های مختلفی از لپ تاپ را ارائه کردند که بعضی از نظر کارکرد و طول عمر موفق بودند و بررخی ناموفق. هیچ تولید کننده ای نبوده که تمام سری های ارائه شده اش موفق یا تمام آنها ناموفق باشه. مثلا وایو یکسری از لپ تاپ هاش که همین چند سال پیش اومد به بازار همگی مشکل فن داشتند و بعد از یک مدت فن آنها به صدا میافتاد. یا همین hp یکسری از سری هاش مشکل گرما و طراحی در سی دی رام داشتن و ...
    الان این لپ تاپ یک ماه هست که داره برای من کار میکنه. من با کمک تجربه و تخصصم فقط 30 درصد از طول عمرش میتونم اطمینان داشته باشم. طول عمر لپ تاپ را زمان مشخص میکنه و باید حداقل یک سال باهاش کار کنی.
    پس اگر برای شما طول عمر از همه مهم تر هست باید قید کانفیگ را بزنی و لپ تاپی را انتخاب کنی که حداقل یک سال از عمرش گذشته و جواب خودش را پس داده باشه. یعنی از کسایی که داشتن نظر بخوای و آمار خرابی این مدل را استخراج کنی بعد ببینی که برای شما مناسب خواهد بود یا خیر. ببینی مادربرد لپ تاپ تحمل گرما داشته؟ درایو اپتیک خوب عمل کرده؟ فن به صدا افتاده؟ تحمل نواسان برق را داشته؟ تاچ پد از کار افتاده؟ و...
    در مورد کانفیگ هم که اگر شما کاربر حرفه ای باشی میدنی کاربرد شما نیاز به چه کانفیگی خواهد داشت. و اگر انقدر حرفه ای نیستی باید بگی که لپ تاپ را برای چه کاری میخوای تا راهنماییت کنم.

10. 2 کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdi fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برا اینترنت به نظرتون مودم edge خوبه؟؟ اونایی که استفاده میکنن سرعت دانلودش حدودا چنده؟

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برا اینترنت به نظرتون مودم edge خوبه؟؟ اونایی که استفاده میکنن سرعت دانلودش حدودا چنده؟
    [بستگی به منطقه شما داره. اگر مناسب باشه سرعت دانلود 20-25 داره. البته میتونی همین کار رو با مبایلت انجام بدی و مبایلت رو وصل کنی به لپ تاپ.
    منطقه ما که اصلا ok نیست. من توی خونه سرعت 1 هم به زور دانلود میکنم

13. این کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

سلام به همه
    آقایون منم خریدم6080se امروز !!!! از آشنا خریدم ، 1260
    با پیک فرستاد ،باز کردم چک کردم ، لبه ی باطریش یکم تو رفتگیداشت و موقع گذاشتن باطری خوب جا نمی رفت ، زنگ زدم ، گفت که فردا صبح بیار عوض کنیم( دست بهش نذار کهکلا یهدونه دیگه بدیم اگه اکی نبود ) !!!!!!!!!!!!!!1 شانس ندارم که

سریال نامبر: 5CH1140U48
    خوبفاصله ی چندانی نداره با 108 !!!!
    خوب کول پد چی بگیرم؟؟؟
    Last edited by inen; 06-07-2011 at 21:01.

15. این کاربر از inen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان به نظرتون چند وقت دیگه باید صبر کرد تا سری dv6-61xxxx وارد ایران بشه؟
    i7 2720qm
    RAM up to 16GB
    VGA amd 6770m 2GB
    سبکتر هم هست

17. این کاربر از persianboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت arash_jeneral's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من امروز 6090 را خریدم . دی وی دی های بک آپ هم گرفتم . به نظر شما اگه کلا فرمت کنم و خودم از اول پارتیشن بندی کنم و وین نصب کنم ضرر کرد ؟ وین اورجینال خیلی فرق داره ؟؟؟
    پارتیشن که خودم نداره اگه هم بخوام از طریق منیجر تیکش کنم فقط 500 گیگ اجازه میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •