این حالت بالاعکسش هم ممکن هست؟
یعنی از تو PC بتونیم فایلهایی که تو هارد یا فلشی که به تلوزیون یا بلوری پلیر متصل هست رو ببینیم؟
این حالت بالاعکسش هم ممکن هست؟
یعنی از تو PC بتونیم فایلهایی که تو هارد یا فلشی که به تلوزیون یا بلوری پلیر متصل هست رو ببینیم؟
سلام
دوستان عزیز مدل lw65100 توی مشخصاتش نوشته شده زمان پاسخگویی به تصویر 4 میلی ثانیه .. این زمان زیاد نیست ؟
ممنون
تو سایته خوده ال جی زده 2.4 دوسته عزیز
رفیق شما اگه این روتر رو داری که دیگه نیاز به کارت وایرلس نداری.روتر رو به کارت شبکه tv وصل کن.بعدش یا یه دانگل وایرلس به tv وصل کن یا با کابل شبکه.
حالا منظور از فیلم hd دیدن باید چی باشه اگه همین فیلم های 700 مگ توی سایت ها واسه دانلوده یا فیلم هایی که بت ریتشون پایین 4 مگ باشه میتونی با وایرلس ببینی ولی اگه بالای این میزان باشه باید با کابل شبکه tv رو مچ کنی راهنمای کاملش هم که توی دفترچه tv هست.ولی زیاد مالی نیست.چون تا میاد اطلاعات رو بخونه و اگه خوالستی بزنی جلو یه کم گیر می کنه و اینا فایده نداره.فقط واسه موقعی که مثلا میخوای یه فایل چند دقیقه ای به اشتراک بزاری بعد از این حالت استفاده کنی شما اگه بخوای فیلم hd ببینی که توی اون 1/5 ساعت باید هم pc روشن باشه هم tv.خوب راحت تره بریزی رو فلش وصل کنی به tv.
روش کار توی دفترچه tv هست شما اون دفترچه رو دو سه بار بخون.
الان اگه بیان از من در مورد دفترچه راهنماهای tv و بلوری و سینما خانگیمون امتحان بگیرن پایین 19 نمیشم
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
. نه رفیق پس قانون کپی رایت که دهنه من رو چیز کرده چی میشه.
به خاطر همین قانون کپی رایت الن من نمیتونم بلوری آواتار رو ببینم چون دستگاه بلوریمون از قانون کپی رایت پیروی می کنه
نه اتفاقا جالب بود اگه میشد اما تلویزیون جوری تنظیم شده که فقط بتونه اطلاعات رو بخونه
فکر نکنم بشه کاریش کرد
مگر اینکه یکی بیاد فریمور تلویزیون رو دستکاری کنه و این قابلیت رو بهش اضافه کنه که تاحالا کسی اینکار رو نکرده
منم بعضی جاها دیدم نوشتن بخاطر همین مشکلات و مشکلات دیگه
میرن پلی استیشن میخرن به جای بلوری پلیر
سلام قیمت تلوزیون 47lw9800 و تلوزیون 50pz9500 در جمهوری چه قدر است ولطفا یک مقاله فارسی از این تلوزیون pz9500 قرار دهید لطفا هرچه زود تر جوابم رادهید
ال جی هست؟
شنیدم تو پخش فیلم های کپی مشکل ندارن که؟
البته مثله اینکه به نحوه رایت هم بستگی داره
منظورم از رو هاردی هست که به تلوزیون یا بلوری پلیر وصل شده و روش ضبط شده که خیلی هم مهم نیست
دوسته عزیز به عنوان تاپیک توجه کنید لطفا
برای مقاله در مورد تلوزیونها به سایت زومیت برید
در مورد قیمت و ... تاپیک زیاد هست
Last edited by ئظا; 27-01-2012 at 12:59.
سلام دوستان واقعا تاپیکی که زدین خیلی جالب بود و اطلاعات کاملی داشت و بجز اطلاعات تئوری دوستان تجربیات خود را بازگو کرده و خیلی به کسی که میخاهد تیوی بخره کمک میکند ...
دوستان من خودم از این مدل 5700 خیلی خوشم اومد و یک تیوی کاملی بود تا اینکه دیروز یکی از دوستانم یک تیوی پلاسما 50 اینچ تو بازار دید و فروشنده بهش گفته این تیوی ها تازه 20 روزه اومده و اینک های اینها دیگه باتری نمیخوره و سبکو از این حرفا بعد قیمتش هم 1600000 ...
خوب این اطلاعاتی که دوستم به من داد میخورد که پلاسما ها هم پسیو دارن راستم خودم که تا الان پلاسما پسیو ندیدم جایی هم نشنیدم و اینترنت رو هم زیرو رو کردم مدل این تلویزون رو پیدا نکردم شما اطلاعاتی دارین ؟![]()
آیا میشه با 65100 برنامه ها رو توی فلش ضبط کرد؟؟ این دکمه rec روی کنترل واسه چیه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)