من میخوام C6900 40اینج بخرم با این مدل میشه این کارهایی رو که فرمودید انجام داد یا مثلا ایمیل رو چک کرد اینترنتم هم 512 adsl
من میخوام C6900 40اینج بخرم با این مدل میشه این کارهایی رو که فرمودید انجام داد یا مثلا ایمیل رو چک کرد اینترنتم هم 512 adsl
دستت درد نکنه عزیزم میخواستم ببینم میتونی ریزالت دستی رو بهم بدی
از بچه ها کسی میتونه ریزالت دستی رنگ led d5000 رو بهم بده
ممنون ، داداش فقط SEC_TC داره --- ننوشته !!!!!
توی این مورد مطمئن نیستم می ترسم راهنمایی اشتباهی بکنم شما به مشکل برخورد کنید. به نظرم از یک سرویس کار کمک بگیرید مطمئن تره.
دوستان کسی درباره ua55c6900 اطلاعاتی نداره در باره سوال صفحه قبلم؟
منوی pvr نمیاد
آیا با مدلua40c5550qrshdهم میشه دیجیتال گرفت!وقتی dvbرا انتخاب میکنم چندتا گزینه میاد!
سلام من تازه تلویزیون ال ای دی 6920 خریدم کانال دیجیتالش و اینترنتش رو هنوز فعال نکردم لطفا راهنمایی کنید .تو تاپیک ها هم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم .لطفا کمک کنید
سلام .اینترنت تلویزیون راه انداختم ولی جز از چند تا صفحه که نرم افزارش رو خود تلویزیون بروز رسانی کرد چیز دیگه ای نیست .چون تلویزیون رو تازه گرفتم برای بروز رسانی میگه برای اتقا نرم افزار جدیدتری یافت نشد. میخاستم بدونم مثل pc میشه پیج باز کرد تو اینترنت سرچ کرد .چطوری لطفا راهنمایی کنید
بستگی داره مدل تلویزیون شما چی باشه. توی مدل های D6940 و پایینتر امکان مرورگر وب وجود نداره و توی مدل های D6960 و بالاتر این امکان هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)