گرافیک بازی در چه حدی هست ؟ موتور گرافیکی قوی داره بازی روون اجرا میشه ؟
سیستم مبارزاتش چجوریه یکی من یکی تویا خودت باید بجنگی با هر کلیک یک ضربه ؟ کلا گیم پلی بازی خوبه یا بد ؟
داستانش گیرا هست یا آبکیه ؟
گرافیک بازی در چه حدی هست ؟ موتور گرافیکی قوی داره بازی روون اجرا میشه ؟
سیستم مبارزاتش چجوریه یکی من یکی تویا خودت باید بجنگی با هر کلیک یک ضربه ؟ کلا گیم پلی بازی خوبه یا بد ؟
داستانش گیرا هست یا آبکیه ؟
ببین اگر از سبکش خوشت میاد یرو بخر اصلا فکر هم نکن
من برای این بازی دارم سیستمم رو عوض میکنم 80% برای این 20% برای COD 8![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یارم رو که 500 تا گرفته بودم گم کردم الان تک و تنهام و هرکسی رو هم میگم بیان دنبالم میگن تو یک یار داری؟
حالا چیکا کنم؟حالا با کی ازدواج کنم؟![]()
خوب Dark brotherhood هم تموم شد. تقریبا بیشترش مثل oblivion بود البته ایندفعه بیشتر جنبه fun داشت تا جنبه جدی. اگر کسی هست که هنوز تمومش نکرده اینجارو نخونه:
محتوای مخفی: Spoiler
Last edited by aristocrat; 19-11-2011 at 13:55.
سلام , بعد از یه 12 ساعت بالاخره Smithing رو کامل کردم , حالا دنبال آیتم های مورد نیاز برا Daedric هستم, باس هاش کجا هستند؟؟
کاراکتر من بدون هیچ دلیلی vampire شده! و الان همه بهش حمله میکنند.حتی راهب های معبد! اینجوری نمیتونم بازی رو ادامه بدم.
راهی هست که بشه خونش رو پاک کرد؟
تشکر.
Dragon armor چی و چه تعداد میخواد؟Heavy armor or light?اگه یه عکسی چیزی کسی ازش داره بزاره ممنون میشم
این Mat های smithing از کجا گیر میان آخه؟موندم چطور آپش کنم!
دوتا چیت خیلی خوب واسه بازی که کاربرد دارن.
یک tcl که میتونی باهاش از در و دیوار رد شی(اونجاهایی که باید اود شه نمیشه) بعضی مواقع که از بلندی میفتی یا راهتو گم کردی بدرد میخوره فقط یار همراهت و دشمن ها هم همین حالت رو خوااهند داشت.
دومی resurrect هست. وقتی بدرد میخوره که یک نفر مرده رو میخواین زنده کنید. مثلا من خواهر فروشنده شهر ریوروود که اسمش کامیلیا بود رو کشتم بعدا که رفتم پیش داداش دیدم از نبود خخواهرش ناراحته عضاب وجدان گرفتم زندش کردم
من یدونشونو فکر کنم تو همین لولی که بودی کشتم
خیلی راحت Aggro رو من بود، از یه طرف هم یارم میزدش، خودمم هی در مرفتم و میزدمش، تا می خواست بزنه یه شوت میزدم پرت میشد اون ور، بعد دوباره میزدمش و به همین صورت این همین عملو تکرار کردم تا مرد
( یه بار یارمو زد رفت هوا لیدیا، بعد 10 دقیقه دیدم از اون دور داره میدوه میاد سمت من)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)