تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 227 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه bazisaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

محتوای مخفی: مشکل 
    چجوری باید از این normandy بیایم بیرون همین جا که طبقه های مختلف مثله crew deck داره . من نسخه 1و2 رو بازی نکردم نمی دونم چجوریاس . البته دارم action می رم .

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

Genophage

محتوای مخفی:  
    مگه موردین وفتی که بخوای Sabotage کنی Cure رو نمیمیره ، اونجوری هم کروگن هارو داری هام سلیرین هارو

محتوای مخفی: . 
    من گذاشتم موردین رفت cure رو پخش کرد. بهش در مورد sabotage گفتم . موردین مرد. سالارین ها هم گفتن پشتیبانی نمی کنن. کروگان ها موندن. فکر کنم اگر به موردین نگی معطلش می کنی. ساختمان منفجر میشه. جنوفیج درمان نمیشه. اینطوری کردگان ها باهات همکاری نمی کنن ولی سالارین ها رو داری. البته بازم میگم چون روش دوم رو نرفتم دقیقاً نمیدونم چه اتفاقی میفته. بار بعد که رفتم بازی رو اون روش رو هم میرم

---------- Post added at 07:12 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

محتوای مخفی: مشکل 
    چجوری باید از این normandy بیایم بیرون همین جا که طبقه های مختلف مثله crew deck داره . من نسخه 1و2 رو بازی نکردم نمی دونم چجوریاس . البته دارم action می رم .
      محتوای مخفی: جواب 
    توی طبقه دوم یه قسمت هست galaxy map . دقیقاً روبروی آساسنسور. مشخصه . روی اون برو هر جا رو که میخوای بری انتخاب کن. روی بعضی سیارات که مأموریت داره میتونی فرود بیای.

3. 2 کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نمی تونستن از یارهای مس افکت 2 توی این بازی استفاده کنن. چون باید براشون داستان تعریف می کردن. باید در کل بازی تأثیرشون میدادن. اما در مس افکت 2 ممکن بود هر کدوم از اینها بمیرن. پس مشخص بود که توی مس افکت 3 نیستن. این همه داستان و برنامه برای یک شخصیت تعریف کنن بعد توی مس افکت 2 مرده باشه خیلی براشون ناجوره.
    در کل تا الان که نزدیک 15 ساعت از بازی رو رفتم
      محتوای مخفی: به شدت اسپویل داره . :دی 
    واقعاً تا اینجای بازی برام خیلی راضی کننده بوده. اول بازی به نظرم اومد بازی اونطوری نیست که انتظار داشتم. اما هر چی میری جلوتر جالب تر میشه. چند تا مرحله توی توچانکا بود واقعا جالب بود. یک مرحله هم توی سیتادل بود واقعاً عالی بود . خیلی داستان بازی کامل شده. فقط برنامه سربروس هنوز مشخص نیست . یارهای سری قبل هم که اینقدر زحمت کشیدیم زنده نگه داشتیم تک تک دارن می میرن نام نمیبرم چون خیلی ها با وجود اینکه نوشتم اسپویل داره میان می خونن اتمالاً تا امشب یا فردا صبح تموم میشه. البته مطمئن هستم اینو همون 6 باری که گفتم میرم. مخصوصاً عید که بیکاریم

برادر هر کدوم برای خودشون داستانی دارن! ربط نداره الان تالی یا گروس هم میتونستن زنده نباشند یا حتی توی نسخه 3 به تیم بر نگردن(میتونی بگی نیازت ندارم).

5. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

lol
    محمد ، خودتی ... ؟؟؟
    یکم بیشتر بازی میکردی بعد تو سر بازی میزدی

اتفاقا کار خوبی کردند که به تیم اضافه نشدند
    بازی تکراری با یارهایه تکراری که نمی خوایم بازی کنیم ، باید یکمی تغییرات داخل بازی اعمال بشه
    رابطه احساسی .. ؟؟
    یکم جلوتر برو ببین Liara چقدر احساسی میشه

مثلا جنگه
    باید یک اتاق جنگ وجود داشته باشه که کارهای مربوط به جنگ رو داخلش انجام بدن
    چه جایی بهتر از همینی که الان هست
    در مورد این آشغال هایی که اطراف صفینه هست راست میگی ، یکم ناجوره

فراری ... ؟؟؟
    هر کدوم از یار ها یک سرنوشتی برای خودشون پیدا کردن و الان یک جایی مشغول زندگی کردن اند و به نوعی به شپرد کمک می کنند
    البته سرنوشت بعضی ها رو هم زیاد جالب درست نکردند
    + علیرضا هم راست میگه ، کار یکم سخت میشد اگه بخوان یار های مرده رو یک کاریش بکنند

رابطه تکراری نیست . اگر اینطوریه لیارا هم تکراریه. هر کدوم از این شخصیت ها بعد از اتفاقات 2 کلی تغییر رفتاری داشتند . میتونست شرایط عوض شه.

چیه این cortez همجنس بازه. میگه شوهرمو کشتن!

اتاق جنگ میتونست همون the briefing room باشه.

یاران همه فرارین. شما بهشون کمک نکن مراحلشون رو انجام نده ببین چه بلایی سرشون میاد!

بهرحال ما 10 کارکتر جدید در 2 داشتیم و در این نسخه هیچکدوم رو نداریم .

این پروتئون بدترین یاری بود که میتونست اضافه شه. بد تر از زیید. توی مرحله جک فقط 7 بار مرد! انیمیشن کارکتر ها خیلی بده.

این Edi چندجا ظاهر میشه. همزمان 3 تا جسات نمیدونم power هست یا باگ!

بازی قشنگه باید عادت کرد. بهرحال استاندارد فعلی me2 هست که خوب خیلی قشنگ بود.

راستی هر بار سیتادل یا شهری میرین حتما درست بگردین یارهاتون توی شهر پراکنده میشن و کارهایی انجام میدن . اونوقت میشه باهاشون حرف زد.
    Last edited by AlexMercer; 09-03-2012 at 21:18.

7. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

محتوای مخفی: Spoil 
    رابطه تکراری نیست . اگر اینطوریه لیارا هم تکراریه. هر کدوم از این شخصیت ها بعد از اتفاقات 2 کلی تغییر رفتاری داشتند . میتونست شرایط عوض شه.

یاران همه فرارین. شما بهشون کمک نکن مراحلشون رو انجام نده ببین چه بلایی سرشون میاد!

این پروتئون بدترین یاری بود که میتونست اضافه شه. بد تر از زیید. توی مرحله جک فقط 7 بار مرد! انیمیشن کارکتر ها خیلی بده.

این Edi چندجا ظاهر میشه. همزمان 3 تا جسات نمیدونم power هست یا باگ!

بازی قشنگه باید عادت کرد. بهرحال استاندارد فعلی me2 هست که خوب خیلی قشنگ بود.

راستی هر بار سیتادل یا شهری میرین حتما درست بگردین یارهاتون توی شهر پراکنده میشن و کارهایی انجام میدن . اونوقت میشه باهاشون حرف زد.

heeeeey , Slow down mate

خیلی داری اسپویل می کنی ، مواظب باش
    با بازی حال نمی کنی اوقات بقیه رو تلخ نکن بزار تو Spoiler
    ( یادته وقتی دمو رو برای اولین بار بازی کردم همین حس و حال تو رو داشتم ... ؟؟؟ ؛ جواب هایی که به من دادی رو به خودت بده ، اینقدر هم زود زود قضاوت نکن ، یکم مثبت بین باش )

خوب تکراری باشه درسته ولی تا یک حدی دیگه
    نمیشه که همون افراد قبلی رو باز هم ببینیم تو صفینه

اتاق جنگ به این قشنگی ، وقتی میری توش حس داخل جنگ بودن بهت دست میده
    خوبه همش برن دور یک میز جمع بشن فقط صحبت کنند ... ؟؟؟

کاراکتر های جدید می تونست خوب باشه ولی دیگه چندتا .. ؟؟؟

پروتیئان رو باهات موافقم ، شخصیت زیاد جالبی نداره ، Power هاش هم باید یک جوری باشه که بدرد همون 50000 سال پیش بخوره
    باگ ها و انیمیشن ها هم بعضی مواقع رو اعصاب اند

من با EDI حال نکردم ، همون کره آبی بود قشنگ تر بود ، اون دوتا شدن هم مربوط به Power ـشه

9. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

heeeeey , Slow down mate

خیلی داری اسپویل می کنی ، مواظب باش
    با بازی حال نمی کنی اوقات بقیه رو تلخ نکن بزار تو Spoiler
    ( یادته وقتی دمو رو برای اولین بار بازی کردم همین حس و حال تو رو داشتم ... ؟؟؟ ؛ جواب هایی که به من دادی رو به خودت بده ، اینقدر هم زود زود قضاوت نکن ، یکم مثبت بین باش )

خوب تکراری باشه درسته ولی تا یک حدی دیگه
    نمیشه که همون افراد قبلی رو باز هم ببینیم تو صفینه

اتاق جنگ به این قشنگی ، وقتی میری توش حس داخل جنگ بودن بهت دست میده
    خوبه همش برن دور یک میز جمع بشن فقط صحبت کنند ... ؟؟؟

کاراکتر های جدید می تونست خوب باشه ولی دیگه چندتا .. ؟؟؟

پروتیئان رو باهات موافقم ، شخصیت زیاد جالبی نداره ، Power هاش هم باید یک جوری باشه که بدرد همون 50000 سال پیش بخوره
    باگ ها و انیمیشن ها هم بعضی مواقع رو اعصاب اند

من با EDI حال نکردم ، همون کره آبی بود قشنگ تر بود ، اون دوتا شدن هم مربوط به Power ـشه

Ooops Spoilers ( با صدای جوکر تو بتمن ارخام سیتی بخون)

آخه من چطور بهت بگم اسپویل نشه. وقتی موردین بر میگرده صفینه بهتره بره اتاق خودش. میتونستن اتاق جیکوب و brifieng room رو بکننن cic

چرا نمیشه. حداقل چندتاشون میشد. مگه اینا با هدف تو موافق نبودن؟ نمیتونن برگردن؟ دلیل قانع کننده بیار سعید.

یار جدید نخواستم. همون جای edi یکی از یارهارو بر میگردوندن.

پروتئون هم که زییده

11. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

Ooops Spoilers ( با صدای جوکر تو بتمن ارخام سیتی بخون)

آخه من چطور بهت بگم اسپویل نشه. وقتی موردین بر میگرده صفینه بهتره بره اتاق خودش. میتونستن اتاق جیکوب و brifieng room رو بکننن cic

چرا نمیشه. حداقل چندتاشون میشد. مگه اینا با هدف تو موافق نبودن؟ نمیتونن برگردن؟ دلیل قانع کننده بیار سعید.

یار جدید نخواستم. همون جای edi یکی از یارهارو بر میگردوندن.

پروتئون هم که زییده

اینکارو کردن که تغییری توی سفینه بدن. درسته بعضی از قسمتها خیلی خوب کار نشده اما اتاق جنگ واقعاً عالیه. البته اصلاً نورپردازی و به هم ریختگی سفینه جالب نیست. البته در مورد به هم ریختگی سفینه که ای دی یه قسمت توضیح میده که در حال درست شدن بوده که جنگ شده با عجله فقط پرواز کردن. در مرود بقیه قسمتها هم اگر فقط بخوای بدیهای بازی رو نسبت به 2 ببینی صد در صد خیلی خوشت نمیاد. اما برتری هاش رو هم ببین. واقعا سیستم اسلحه ها و قدرت ها خیلی عالی کار شده.

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

در مورد اینکه یار های جدید نداریم توی این قسمت خوب طبیعیه. قسمت 1 و 2 رو ساختن و یار اضافه کردن. قسمت 3 پایان بخش بازی هست. زمانی نیست برای یار جدید. در ضمن جیمز وگا خیلی باحاله . پروتئان هم که قبلاً گفتم خوبه ما 10 دلار رو ندادیم.

13. 2 کاربر از alirezajah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مسئولان شرکت بازی‌سازی EA رسما اعلام کردند که عنوان تازه عرضه شده Mass Effect 3 تا به امروز در سراسر جهان بیش‌تر از ۳٫۵ میلیون نسخه فروش داشته است.
    عنوان Mass Effect 3 در ابتدا و در تاریخ ۶ مارس در اروپا عرضه شد و امروز نیز در سراسر جهان به فروش رسید.
    همان‌طور که می‌دانید این بازی تا به این‌جا نمرات و نقد‌های بسیار عالی و قابل توجّهی از سایت‌ها و نشریات مختلف دریافت کرده‌است و میانگین نمرات این عنوان بالای ۹۰ می‌باشد.
    علاوه بر این،نسخه Xbox 360 عنوان Mass Effect 3 دارای میانگین نمرات ۹۳٫۵۰ بوده‌است که به این ترتیب از آغاز سال ۲۰۱۲ میلادی این عنوان دوّمین بازی با امتیازات بالا می‌باشد.
    .

15. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

17. 3 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هر آنچه که توی Tuchanka 2 اتفاق میافته ( جنوفیج )

محتوای مخفی:  

If you choose the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] route to cure the Genophage, you will gain the support of the Krogan and Salarians as War Assets and you won't be forced to kill [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and, much later, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

• Wrex/Wreav survive. Mordin dies.
    • You will have less Salarian support.
    • You will gain more Krogan support.

If you choose this [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -heavy route you will be forced to make a series of decisions throughout the quest to trigger it, including keeping the secret from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and performing an Interrupt at the very end where you get the chance to kill Mordin.

• You will get the full support of the Salarian fleet as a War Asset.
    • Things play out well with the Salarians and Krogans supporting you until near the end in which Wreav/Wrex finds out about the deception. You can kill Wreav/Wrex at this point with an Interrupt and then lose a bit of Krogan support as a War Asset.

19. 2 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •