تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 639 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

وگرنه اگر دستِ بنده که یه آدم عادی هستم بود , جایزه ی مالی 5 ملیون تومانی میذارم برای اولین کسی که خبر بده از وجود یک موسسه ی مالی بی مجوز .
    پس آقا محمد جایزه 5 ملیونی ما فراموشت نشه

نوشته شده توسط Abbas.V
    معتبرترترین موسسه به نظرم .
    اینی که شما میگی موسسه قرض الحسنه مهر هست،اینی که من میگم موسسه مالی و اعتباری مهر هست که جدیدا هم مجوز تبدیل به بانکو گرفته و اسمشم میشه بانک مهراقتصاد
    من آزمون این موسسه مالی اعتباری مهر رو که چند ماه پیش بود شرکت کردم
    درسته میخواد بانک بشه برا همین میخواست افزایش نیرو بده
    البته ما که قبول نشدیم اگرم قبول میشدیم 6ماه سابقه بسیج نمیدونم باید از کجا می آوردم

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا من شنیدم رییسشون تمام این پولهایی که از مردم گرفته بوده رو ملک به نام فرزندانش گرفته و پس از 2 سال زندان الان ازاد داره ول میچرخه
    قانون رو دارین !!!!!!

دقیقا الان روزنامه همشهری همین شده قسمت سرمایه گذاری مطمئنش رو بخون (مطمئنش خیلی خنده داره انگار خودشونم میدونن طرف چی کارست)
    من کسی رو میشناسم که همین جوری شرکت زدش و چند صد میلیون کلاهبرداری کردش بعد 2 سال که به زور حدود 10 تا شاکی که از اونا هم خیلی هاشو قید پولشون رو زدند تونستند گیرش بیارن
    بعدش طرف سند گذاشت 3 تا وکیلم گرفته بود همش از زندان بیرون بود با پول هام کلی ملک به نام زنش خریده که الان چند برابر شده یعنی کلی سود کرده با پول مردم الانم بازم پول این بدبخت ها رو نمیده
    دیگه این موسسات که تکلیفشون معلومه

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    امروز از یه آشنا تو اهواز سوال کردم در مورد موسسه ها و سودهای روزشمارشون .
    گفت فقط فردوسی اینجا شعبه داره و سود روزشمارش 20.5% هست !!!

فردوسی تو لیست بانک مرکزی هست ؟

نمیدونم چرا بانک مرکزی یه جدول مثل همه سایتها نذاشته و اسم بانکها رو توش بنویسه ؟
    چرا pdf گذاشته؟؟؟

شاید بخاطر اینه که با موتور جستجو اسماشون درنیاد و تبلیغ نشه براشون .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-07-2012 at 05:40. دليل: amending

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    از یه آشنا تو اهواز سوال کردم در مورد موسسه ها و سودهای روزشمارشون .
    گفت فقط فردوسی اینجا شعبه داره و سود روزشمارش 20.5% هست !!!فردوسی تو لیست بانک مرکزی هست ؟
    نمیدونم چرا بانک مرکزی یه جدول مثل همه سایتها نذاشته و اسم بانکها رو توش بنویسه ؟
    چرا pdf گذاشته؟؟؟ شاید بخاطر اینه که با موتور جستجو اسماشون درنیاد و تبلیغ نشه براشون .
    سلام________شما در هر مؤسسه ای که بری نوشته زیر نظر بانک مرکزی. یعنی نمیتونه خودسر عمل کنه. خیلیهاشون هم بعد از مدتی میشوند بانک، مثل صالحین که الآن داره میشه بانک آینده. من تو فردوسی حساب دارم. ازم پرسیدند چقدر اعتبار داره؛ من هم گفتم درحد نظام! چون اینها آدم غیرخودی که نیستند؛ همه خودی هستند که میآیند بانک میزنند. حالا گاهی دیگه گندش رادرمیآرند که بزرگتراشون مجبور میشوند یه تنبهی بکنند. سایت بانکی banki.ir نام همه بانکها و مؤسسات معتبر را داره و البته آخرین اخبار بانکها.

5. 3 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

چند تا سوال داشتم
    با دستگاه پز که توی مغازه ها یا جاهای دیگه میشه پول رو کارت به کارت کردش یا فقط از خود عابر بانک میشه
    کارمزد کارت به کارت چقدره؟
    حداقل پولی که میشه تو 24 ساعت کارت به کارت کرد چقدره ؟
    اگر بین 2 تا کارتی که ماله یه بانک هستش کارت به کارت انجام بشه بازم کارمزد کم میشه؟

چه راهی هستش که پول رو جابه جا کنیم که کارمزد نداشته باشه و امنیت پول هم حفظ بشه ؟

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

چند تا سوال داشتم
    با دستگاه پز که توی مغازه ها یا جاهای دیگه میشه پول رو کارت به کارت کردش یا فقط از خود عابر بانک میشه
    کارمزد کارت به کارت چقدره؟
    حداقل پولی که میشه تو 24 ساعت کارت به کارت کرد چقدره ؟
    اگر بین 2 تا کارتی که ماله یه بانک هستش کارت به کارت انجام بشه بازم کارمزد کم میشه؟

چه راهی هستش که پول رو جابه جا کنیم که کارمزد نداشته باشه و امنیت پول هم حفظ بشه ؟
    سلام محمد جان . به ترتیب سوالات جواب میدم .
    بیشتر pos بانکها میشه انتقال داد
    حداقل نداره اما حداکثر 3میلیون میشه انتقال داد .
    کارمزد کارت به کارت 500 تومان هست که اگه واسه یک بانک باشه دو کارت کارمزد نداره و رایگان هست .
    اگه مبلغ کمه از پایا میتونی استفاده کنی و اگه مبلغ بالای 15 میلیون هست از حواله ساتنا که هم رایگان هست هم امن . فقط اشکالی که داره اینه که لحظه ای نمیره تو حساب . اگه تا قبل از ساعت 13:30 باشه آخر وقت میره و اگه بعد از این ساعت یا روزهای تعطیل باشه اولین ساعت کاری میره تو حساب .
    پایا هم که لحظه ای میره به حساب و اونم کارمزد نداره .
    سوالی باشه در خدمتم .

8. 3 کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان پاسارگاد چجور بانکی هست؟! البته من برا پول گنده نمیخوام!! برا یه حساب کارت عابر میخوام که خرید اینترنتی و اینا انجام بدم باش!!

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام محمد جان . به ترتیب سوالات جواب میدم .
    بیشتر pos بانکها میشه انتقال داد
    حداقل نداره اما حداکثر 3میلیون میشه انتقال داد .
    کارمزد کارت به کارت 500 تومان هست که اگه واسه یک بانک باشه دو کارت کارمزد نداره و رایگان هست .
    اگه مبلغ کمه از پایا میتونی استفاده کنی و اگه مبلغ بالای 15 میلیون هست از حواله ساتنا که هم رایگان هست هم امن . فقط اشکالی که داره اینه که لحظه ای نمیره تو حساب . اگه تا قبل از ساعت 13:30 باشه آخر وقت میره و اگه بعد از این ساعت یا روزهای تعطیل باشه اولین ساعت کاری میره تو حساب .
    پایا هم که لحظه ای میره به حساب و اونم کارمزد نداره .
    سوالی باشه در خدمتم .
    مرسی عباس جان

میشه در مورد سیستم پایا یه کم توضیح بدی و اینکه چه بانک هایی از پایا برخوردارند بانک های خصوصی هم پایا دارند ؟

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

دوستان پاسارگاد چجور بانکی هست؟! البته من برا پول گنده نمیخوام!! برا یه حساب کارت عابر میخوام که خرید اینترنتی و اینا انجام بدم باش!!
    بانک خوبی هست .
    پیشنهاد من به شما اقتصاد نوین هست . هم شعبه هاش خلوت تره هم برخورد کارمنداش بهتره.5ساله دارم باهاشون کار میکنم.البته در برخورد کارمند که سامان سرآمد هست .
    ضمن اینکه اینترنت بانک اقتصادنوین به نظر من بهتر از پاسارگاد هست .

مرسی عباس جان

میشه در مورد سیستم پایا یه کم توضیح بدی و اینکه چه بانک هایی از پایا برخوردارند بانک های خصوصی هم پایا دارند ؟
    پایا دقیقا مثل ساتنا هست فقط برای مبالغ کمتر استفاده میشه .
    برای اطلاعات بیشتر این لینکو مطالعه کن محمدجان:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از Abbas.V بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

شما در هر مؤسسه ای که بری نوشته زیر نظر بانک مرکزی. یعنی نمیتونه خودسر عمل کنه. خیلیهاشون هم بعد از مدتی میشوند بانک، مثل صالحین که الآن داره میشه بانک آینده. من تو فردوسی حساب دارم. ازم پرسیدند چقدر اعتبار داره؛ من هم گفتم درحد نظام! چون اینها آدم غیرخودی که نیستند؛ همه خودی هستند که میآیند بانک میزنند. حالا گاهی دیگه گندش رادرمیآرند که بزرگتراشون مجبور میشوند یه تنبهی بکنند. سایت بانکی banki.ir نام همه بانکها و مؤسسات معتبر را داره و البته آخرین اخبار بانکها.

سلام

بنده تمام فایلهای PDF سایت بانک مرکزی رو دانلود کردم و اما موسسه ی فردوسی جزئشون نیست اصلاً !!!!!

از طرفِ دیگه بانک مرکزی هم که میگه هر کی اسمش تو سایت ما نیست مسئولیتش با مردمه !!!!!!!

بانک‌ها و مؤسسات اعتباري مجاز

در راستاي شفاف سازي و اطلاع‌رساني صحيح به هموطنان گرامي ، فهرست بانکها و موسسات اعتباري و ساير نهادهايي که مجوز تاسيس و فعاليت آنها توسط بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران صادر و تحت نظارت قرار گرفته‌اند ، به شرح ذيل اعلام مي‌گردد.
    توجه به اين مهم ضروري است که بانک‌ها و موسسات اعتباري يا ساير نهادهايي که نام آنها در فهرست قرار ندارد ، داراي مجوز از اين بانک نبوده و مسئوليت ناشي از عملکرد ناصحيح آنها مستقيماً متوجه کساني مي‌شود که به اين موسسات مراجعه داشته‌اند.
    میدونین معنیش چیه ؟ یعنی هر بانک و موسسه ای که تو لیست بانک مرکزی هست اگه خلاف کنه بانک مرکزی میره سراغش اما اگر تو لیستِ نباشه و خلاف کنه بانک مرکزی کاری باهاش نداره !!!!!!

اگه حلال و حرام نبود , پولهامون رو میداشتیم رو هم و یه موسسه میزدیم با سود 30% و 5-6 ماه بعدش هم دِ برو که رفتیم , کی به کیه ؟
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 12-07-2012 at 05:53. دليل: اضافه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •