تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 134 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1333

نام تاپيک: فعال سازی و قانونی کردن ویندوزSeven 7 "کرک ها و توضیحات در پست اول"▒▒ تمامی مسائل در این تاپیک ▒▒

داره خودمونی میشه saeed-69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه لپ تاپ سونی دارم که پدرمو در آورده
    خیلی از برنامه هایی که نصب میکنم (تقریبا اکثر برنامه ها به جز چندتای کم) بعد از یکی دو بار ریستارت خراب میشن و وقتی میخای بازشون کنی ارورهای گوناگون میدن و باز نمیشن و باید دوباره نصبشون کنم.حتی ویندوزم عوض کردم اما باز همون مشکل سرجاشه.ویندوز سون 64 بیتی نصبه و وقتی 32 نصب میکنم اکثر درایورها نصب نمیشه و مجبورم 64 رو نصب کنم.مشخصات لپ تاپ هم: رم 4 گیگ و سی پی یو 2.3 و کارت گرافیک 1 گیگ و core i3.بنظر شما دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

هیچ کس نیست بگه من برای کرک ویندوز 7 چیکار باید بکنم؟؟؟ قسمت آپدیت هم کجاش باید یه آیتمی رو پاک کنم تا لایسنس ویندوز آپدیت نشه از بین بره. سری قبل که ویندوز نصب کردم این کار رو کردم و برای خیلی وقت بود که نیاز به کرک نداشت.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

هیچ کس نیست بگه من برای کرک ویندوز 7 چیکار باید بکنم؟؟؟ قسمت آپدیت هم کجاش باید یه آیتمی رو پاک کنم تا لایسنس ویندوز آپدیت نشه از بین بره. سری قبل که ویندوز نصب کردم این کار رو کردم و برای خیلی وقت بود که نیاز به کرک نداشت.
    دوست عزیز چند صفحه قبل رو ببینین. این همه برنامه معرفی شده. win 7 loader. removeWAT و... . به همراه لینک دانلود.

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

من یه لپ تاپ سونی دارم که پدرمو در آورده
    خیلی از برنامه هایی که نصب میکنم (تقریبا اکثر برنامه ها به جز چندتای کم) بعد از یکی دو بار ریستارت خراب میشن و وقتی میخای بازشون کنی ارورهای گوناگون میدن و باز نمیشن و باید دوباره نصبشون کنم.حتی ویندوزم عوض کردم اما باز همون مشکل سرجاشه.ویندوز سون 64 بیتی نصبه و وقتی 32 نصب میکنم اکثر درایورها نصب نمیشه و مجبورم 64 رو نصب کنم.مشخصات لپ تاپ هم: رم 4 گیگ و سی پی یو 2.3 و کارت گرافیک 1 گیگ و core i3.بنظر شما دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟
    سلام

اینجا تاپیک ایجاد کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

صفحه اول تاپیک کرک ها معرفی شدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    (دیگه تاپیک جدا نزدم، چون سوالم مربوط به همین جا میشه!)
    یه مشکل خیلی عجیب خوردم
    سیستمم ظاهرا ناخودآگاه خاموش شده بود، اومدم روشنش کنم، گفت سیستم بالا نمیاد و باید startup repair بشه، DVD ویندوز رو گذاشتم و ریپیر کردم، تا اینجا که طبیعیه!
    وقتی ویندوز بالا اومد زد Not Geniune!!! در صورتی که بیش از یک ساله این ویندوز رو دارم و کرکشم مشکلی نداشت!
    حالا عجیب تر اینکه اومدم با Remove WAT درستش کنم، ری استارت که شد باز هم گفت که جنیون نیست
    عجیبه ها!!!! فکر میکنید چرا اینطور شده؟!!
    با سپاس...

داره خودمونی میشه firooze87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام خوب من وت ریموو رو زدم. فک کنم کل اکتیویشنم داغون شد .دیگه هیچ اثری ازش نیس. لینک عکسو گذاشتم. باید اینجوری بشه؟ راستی من سرویس پک1 دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام خوب من وت ریموو رو زدم. فک کنم کل اکتیویشنم داغون شد .دیگه هیچ اثری ازش نیس. لینک عکسو گذاشتم. باید اینجوری بشه؟ راستی من سرویس پک1 دارم

سلام
    اینو دانلود کنید(داخل پست اول هم هست):
    بعدش:
    طریقه استفاده: کرک را دانلود کنید سپس پس از دانلود با کیک راست روی کرک و گزینه Run As Admin اجراش کنید سپس وقتی کرک اجرا شد 2 گزینه به نام های Install و Uninstall وجود داره ابتدا گزینه ی Uninstall را زده .....صبر کنید پیغامی مبنی بر Restart کامپیوتر ظاهر شود سپس کامپیوتر Restart میشود سپس دوباره پس از بالا اومدن کامپیوتر کرک را اجرا کنید و گزینه Install را بزنید صبر کنید پیغامی مبنی بر Restart کامپیتر ظاهر شود سپس کامپیوتر Restart میشود و پس از بالا اومدن کامپیوتر ویندوز شما اکتیو شده است.

8. این کاربر از masoud8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه firooze87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ممنون . ولی من که دیگه اکتیویشن ندارم. چی رو باید اکتیو کنم. اون عکسو ببینید. بخش پایینی دیگه اکتیویشن نمیخاد !!!
    من ریموو وت رو اجرا کردم. چون حتی لودر2.1 که از اون ورژن هم بالاتر بود روی این جواب نداد !!!
    برا همین دیگه گزینه اکتیویشن در سیستمم ندارم.
    حالا یه سوال : من دیگه با این ویندوز مشکلی در زمینه اکتیو کردن نخاهم داشت؟
    دیگه هر آپدیتی رو نصب کنم، مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟

ممنون از راهنماییتون.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

ممنون . ولی من که دیگه اکتیویشن ندارم. چی رو باید اکتیو کنم. اون عکسو ببینید. بخش پایینی دیگه اکتیویشن نمیخاد !!!
    من ریموو وت رو اجرا کردم. چون حتی لودر2.1 که از اون ورژن هم بالاتر بود روی این جواب نداد !!!
    برا همین دیگه گزینه اکتیویشن در سیستمم ندارم.
    حالا یه سوال : من دیگه با این ویندوز مشکلی در زمینه اکتیو کردن نخاهم داشت؟
    دیگه هر آپدیتی رو نصب کنم، مشکلی ایجاد نمیشه؟؟؟

ممنون از راهنماییتون.
    سیستم شما مشکلی نداره چون سیستم اکتیویشن از کار افتاده. هر آپدیتی می خواین نصب کنید.

11. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض سوال در مورد پیغام اکتیو نبودن ویندوز 7

سلام چند روزی هست ویندوزم این پیغام اکتیو نبودن رو میده ، لطفا راهنمایی کنید که راه حل چیه؟
    این پیغام اول ویندوز میاد

و این یکی هم وضعیت ویندوز رو نشون میده:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •