سنگین تکرارهای 6 تا 10 تایی بهترین حالت همون 8 تا...
سنگین تکرارهای 6 تا 10 تایی بهترین حالت همون 8 تا...
مطمئنی مجید؟سنگین تکرارهای 6 تا 10 تایی بهترین حالت همون 8 تا...
آخه میگن سنگین میسوزونه بدنو ....
واقعا متاسفم بعضی ها اندازه نخود از این ورزش نمیدونن
ببین در شرایطی که تغذیت خوب باشه یعنی قبل تمرین و بعد تمرین تغذیه داشته باشی و پروتئین و کربو کافی به بدنت برسه بهترین
حالت کار با وزنه های سنگین هست نه سبک ...
وزنه های نسبتا سبک ( نه سبک چون اصلا تو این ورزش وزنه ی سبک توصیه نمیشه چون با این کار عضله اصلا رشدی نداره ) با تعداد
بالا مثلا 15 تا 20 تا برای کات کردن استفاده میشه ...پس برای حجم باید از وزنه های سنگین ( طوری که بتونی حرکت رو درست انجام بدی ) استفاده بشه...
ببین به طور کلی رشد عضلات به اینصورته که بعد هر جلسه تمرین یه تعداد از رشته های ریز عضلات پاره میشن و نیاز به ترمیم دارن تا
دوباره قدرت و شکل خودشون رو پیدا کنن هر چقدر به وزنه ها اضافه کنی بار اضافی روی عضلاته و عضلات برای تحمل وزنه های سنگین مجبور به رشد بیشتر و بزرگتر شدن تارهای عضلات میشن به این تریتب هر بار با اضافه کردن وزنه عضلات بزرگتر و قدرتمند تر میشن...
ببخشید خیلی نوشتم امیدوارم مفید باشه..![]()
مرسی مجید جون ...
خودت میدونی ک ...من غیر از گیم از هیچی دیگه سر درنمیارم !![]()
نه من منظورم با تو نبود با اونا بودم که با اینکه هر کدوم 4 تا 5 سال سابقه تمرین دارن هنوز چیزای ساده رو هم نمیدوننمرسی مجید جون ...
خودت میدونی ک ...من غیر از گیم از هیچی دیگه سر درنمیارم !
ما مخلصیم..![]()
سلام
من وزنم 70 و قدم 178 می خوام دنبل و هالتر بگیرم چه وزنه هاش باید چند کیلویی باشه
تمرین واسه مچ دست نداریم ؟
سلام من 1 ماهی میشه که میرم بدنسازی میخوام بدونم این همه که روی عضلاتم کار میکنم اگه یه وقت دیگه نتونم برم باشگاه بدنم به حالت قبل برمیگرده و افت میکنه یا نه؟
ممنون میشم در صورت آگاهی جواب بدین.
سلام
اگه تمریناتتون فشرده باشه + زمان زیادیه که بدن سازی می کنید
خیلی زود بر نمی گرده ولی در هر صورت هر موقع قطع کنید(کامل قطع بشه) خیلی سریع بدن افت می کنه.
تجربه من که اینه.
من میخوام کمی چاق بشم ،چیکار باید بکنم؟ ترجیح میدم دارو استفاده نکنم.
مصرف دارو هایی از قبیل مولتی ویتامین ، کلسیم ، ویتامینE و قرص آهن رو صلاح میدونید یا نه؟
درضمن من بدنسازی کار میکنم.
لطفا راهنمایی کنید.
Last edited by amir....s; 24-03-2012 at 12:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)