تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 1185 اولاول ... 757971031041051061071081091101111171572076071107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

اینجور که معلومه محل کارت از ونک هم نباید زیاد دور باشه!! اگه یوسف آبادی بگو ببینم همکار نباشیم یهو .
    ونک هم یه سری به فروشگاه میثم بزن.. اینجا در موردش حرف زده نشده!! اما فروشگاه حرفه ای هست!
    محل کارم عباس آباده، سورنا

نه خوب آرِانتین تا ونک هم راهی نیست!

فروشگاه میثم، کجای ونکه؟
    تستر داره؟
    قیمتهاش چه جوریه؟

کل هر چی ازش می دونی بگو آقا
    مرسی

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اینجور که معلومه محل کارت از ونک هم نباید زیاد دور باشه!! اگه یوسف آبادی بگو ببینم همکار نباشیم یهو .
    ونک هم یه سری به فروشگاه میثم بزن.. اینجا در موردش حرف زده نشده!! اما فروشگاه حرفه ای هست!
    امین من aqua quorum رو تو وزرا دیدم و تو درش بهم تست داد مثلا. 32 تومن میداد. فکر نمیکردم اونجا پیدا بشه ولی داشت. اون پایین قفسه هاش کشفش کردم. بوش رو خیلی خوشم نیومد ولی درست هم تست نداد که بوش رو درک کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اون لالیک رو دارم بوی خیلی خاص چوب میده بعضیا خیلی حال میکنن بعضیا بدشون میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان سلام
    برای یه خانوم 23_24 چی پیشنهاد میکنید؟

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من خودم در حال حاضر با la nuit de l’homme از ایو سنت لوران حال می کنم که به شدت هم بهش معتادم

دوست من در مورد این ادکلن توضیح میدی ؟پخش بوش چطوره؟ماندگاریش؟عکس العمل دیگران نسبت بهش؟
    Last edited by hossein6599; 12-07-2011 at 21:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان سلام
    برای یه خانوم 23_24 چی پیشنهاد میکنید؟

مثل همیشه Burberry The Beat For Women

رو دست این عطر هیچ عطر زنونه ای هنوز بلند نشده و نخواهد شد.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من امروز رفتم پاساژ بوستان. خیلی بزرگه. چقدر هم مغازه عطر وادکلن داره.طبق معمول گشت ارشاد دم در اصلی بودن .اول رفتم مغازه اشکان که ارسنال گفته بود برای jovan musk .گفت فقط میتونی درش رو بو کنی! چون مال من نیست.اعصابش هم خراب بود.منم اومدم بیرون و شروع کردم به گشت زدن. دنبال vancleef arpels pour homme بودم که هیچکس نداشت.

قیمتها از خیلی خوب بود تا خیلی پرت. مثلا one man show یکجا میداد 11500 .من 17500 خریدم.یا مثلا kouros رو من خرداد 50 تومن خریدم اینجا میداد 100 تومن!! میگفت گران شده.live jazz ysl رو میداد 78 تومن!! درصورتیکه رفتم گلدیس اریاشهر میداد 48 تومن.

بالاخره اینجا malizia veytiver رو یکجا دیدم و تست کردم. خیلی بوی تلخی داره. و نسخه های کپی مثل این بو زیاده.اونقدر خوشم نیومد که بخرم . 50 میل 9 تومن بود. میگن که بوش مثل گورلن وتیور است. که خوب شد چشم بسته نخریدم.
    adidas ice dive هم تست زدم .هی بد نبود. برای 10 تومن خوبه.
    ارامیس و ارامیس 900 هم بالاخره یک تست کوچک زدم. ارامیس رو بیشتر پسند کردم. هرچند باید باز هم تست کنم تا بوش رو درک کنم. 60 به بالا بود قیمتش.
    بعدش رفتم گلدیس اریاشهر قیمتها بنظرم اینجا بهتره و مغازه عطرفروشی هم کم نبود.
    caron pour un homme رو تست زدم.نمیتونم دیگه پولی براش بدم. هرچند کار خوبیه.
    دنبال تستر بیژن بودم که نداشت. 75 میل رو 45 میزدند. ولی یک مغازه بیرون پاساژ زیر پاساژ 33 میداد.
    ungaro III تست زدم که راجع بهش زیاد شنیده بودم. به اضافه کارهای دیگه مالیزیا. ولی بیشتر از همه Live jazz خوشم اومد که بنظرم کار خوبیه. هنوز آمادگی خریدنش رو ندارم.

یکی از بهترین مغازه های بوستان که قیمتاش در حال حاضر به علت خرید قدیمش هنوز خیلی خوبه رو بهت میگم حتما یه سر بهش بزن ضرر نمیکنی..
    هر چند که کوچیکه و بیشتر عطرای رده متوسط میاره اما قیمتاش عالیه..

اسمشو نمیدونم اما برا پیدا کردنش بهت آدرس میدم...

وارد بوستان شدی با پله برقی برو طبقه بالا بعد تو اون طبقه بپیچ سمت راست در واقع به سمت شرق و مستقیم برو تا برسی به اون یارو که زیر پله داره ازین اسانس آشغالی متروییا میفروشه بو اسانسشم از 20 متری تو هوا حس میشه...به اون اسانس فروشه که رسیدی یه 2 متر جلوترش دست راست یه راهرو باریکتره که اولش کتونی فروشیه...اونو تا ته برو و آخرین مغازه عطر فروشی که سمت راستتته برو داخل.

8. 2 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مثل همیشه Burberry The Beat For Women

رو دست این عطر هیچ عطر زنونه ای هنوز بلند نشده و نخواهد شد.
    حدود قیمت؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

WOOOOOOOOOOOOOOOWW:

یه نگاه به این مقاله بندازید!!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من همه این مواد رو اغلب در عطرای مورد استفاده ام دیدم...چطور ممکنه دنیا انقد بی حساب کتاب باشه؟؟؟؟

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

دوست من در مورد این ادکلن توضیح میدی ؟پخش بوش چطوره؟ماندگاریش؟عکس العمل دیگران نسبت بهش؟
    من اینو به هر کی پیشنهاد دادم، گیر افتاده بدجور. بهت توصیه می کنم طرفش نری

حتی با غلظت توالت موندگاری خیلی خوبی داره، یعنی لااقل تا 7- 8 ساعت روش حساب کن!
    در مورد توضیح عطر بگم که به محض تست در لحظه اول، در موردش قضاوت نکن.
    یه خرده که میگذره بوی عجیب غریبش آدمو شگفت زده می کنه

در لحظه اول که بو می کنی، یکمی ترش و خنکه و به تعبیر من "بوی جوهر" می ده. اما بعد یه مدت بوش عوض می شه و آدمو می گیره یعنی یه خرده گرم می شه و با کلاس و البته متفاوت.
    توی عطرهایی که من داشتم واقعاً نمی تونم بوش رو به هیچ نمونه ای شباهت بدم

اینو یکی از رفیقام از دوبی واسم سوغاتی آورده بود. اولی که بو کردم حس خوبی بهش نداشتم. ولی یه مدت که گذشت فهمیدم که کار از کار گذشته و من تبدیل به یه معتاد شدم!!!

چون بوش خاصه، نظر اطرافیان رو قطعاً جلب می کنه ولی من از پخش بوش زیاد راضی نیستم.
    البته جزء عطرهای پرفروش هم به حساب می یاد و احتمال خز شدنش وجود داره. ولی تو عطرو واسه دل خود بزن چی کار داری به بقیه!

قیمتش این جا حدود 70-80 تومنه، البته من روم نشد از رفقیم بپرسم چند خریده بود
    ولی راحت گیر میاد

حالا برو یه تستی بکن ببین چه جوریه ؟!

البته بازم سلیقه ایه دیگه ممکنه خوشت نیاد

12. 2 کاربر از jeremy28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •