محل کارم عباس آباده، سورنا
نه خوب آرِانتین تا ونک هم راهی نیست!
فروشگاه میثم، کجای ونکه؟
تستر داره؟
قیمتهاش چه جوریه؟
کل هر چی ازش می دونی بگو آقا
مرسی
محل کارم عباس آباده، سورنا
نه خوب آرِانتین تا ونک هم راهی نیست!
فروشگاه میثم، کجای ونکه؟
تستر داره؟
قیمتهاش چه جوریه؟
کل هر چی ازش می دونی بگو آقا
مرسی
امین من aqua quorum رو تو وزرا دیدم و تو درش بهم تست داد مثلا. 32 تومن میداد. فکر نمیکردم اونجا پیدا بشه ولی داشت. اون پایین قفسه هاش کشفش کردم. بوش رو خیلی خوشم نیومد ولی درست هم تست نداد که بوش رو درک کنم
اون لالیک رو دارم بوی خیلی خاص چوب میده بعضیا خیلی حال میکنن بعضیا بدشون میاد
دوستان سلام
برای یه خانوم 23_24 چی پیشنهاد میکنید؟
دوست من در مورد این ادکلن توضیح میدی ؟پخش بوش چطوره؟ماندگاریش؟عکس العمل دیگران نسبت بهش؟![]()
Last edited by hossein6599; 12-07-2011 at 21:42.
مثل همیشه Burberry The Beat For Women
رو دست این عطر هیچ عطر زنونه ای هنوز بلند نشده و نخواهد شد.
یکی از بهترین مغازه های بوستان که قیمتاش در حال حاضر به علت خرید قدیمش هنوز خیلی خوبه رو بهت میگم حتما یه سر بهش بزن ضرر نمیکنی..
هر چند که کوچیکه و بیشتر عطرای رده متوسط میاره اما قیمتاش عالیه..
اسمشو نمیدونم اما برا پیدا کردنش بهت آدرس میدم...
وارد بوستان شدی با پله برقی برو طبقه بالا بعد تو اون طبقه بپیچ سمت راست در واقع به سمت شرق و مستقیم برو تا برسی به اون یارو که زیر پله داره ازین اسانس آشغالی متروییا میفروشه بو اسانسشم از 20 متری تو هوا حس میشه...به اون اسانس فروشه که رسیدی یه 2 متر جلوترش دست راست یه راهرو باریکتره که اولش کتونی فروشیه...اونو تا ته برو و آخرین مغازه عطر فروشی که سمت راستتته برو داخل.
حدود قیمت؟؟؟
WOOOOOOOOOOOOOOOWW:
یه نگاه به این مقاله بندازید!!!!
من همه این مواد رو اغلب در عطرای مورد استفاده ام دیدم...چطور ممکنه دنیا انقد بی حساب کتاب باشه؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اینو به هر کی پیشنهاد دادم، گیر افتاده بدجور. بهت توصیه می کنم طرفش نری
حتی با غلظت توالت موندگاری خیلی خوبی داره، یعنی لااقل تا 7- 8 ساعت روش حساب کن!
در مورد توضیح عطر بگم که به محض تست در لحظه اول، در موردش قضاوت نکن.
یه خرده که میگذره بوی عجیب غریبش آدمو شگفت زده می کنه
در لحظه اول که بو می کنی، یکمی ترش و خنکه و به تعبیر من "بوی جوهر" می ده. اما بعد یه مدت بوش عوض می شه و آدمو می گیره یعنی یه خرده گرم می شه و با کلاس و البته متفاوت.
توی عطرهایی که من داشتم واقعاً نمی تونم بوش رو به هیچ نمونه ای شباهت بدم
اینو یکی از رفیقام از دوبی واسم سوغاتی آورده بود. اولی که بو کردم حس خوبی بهش نداشتم. ولی یه مدت که گذشت فهمیدم که کار از کار گذشته و من تبدیل به یه معتاد شدم!!!
چون بوش خاصه، نظر اطرافیان رو قطعاً جلب می کنه ولی من از پخش بوش زیاد راضی نیستم.
البته جزء عطرهای پرفروش هم به حساب می یاد و احتمال خز شدنش وجود داره. ولی تو عطرو واسه دل خود بزن چی کار داری به بقیه!
قیمتش این جا حدود 70-80 تومنه، البته من روم نشد از رفقیم بپرسم چند خریده بود
ولی راحت گیر میاد
حالا برو یه تستی بکن ببین چه جوریه ؟!
البته بازم سلیقه ایه دیگه ممکنه خوشت نیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)