تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 4105 اولاول ... 757971031041051061071081091101111171572076071107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه mr.xiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام بچه های p30world
    2تا سوال
    اول برای معافیت(افسردگی-اختلالات)باید پیش روانپزشک رفت یا روانشناس؟
    دوم اگه کسی اطلاع داره 3 تا از معتبر ترین هاشون تو اصفهان؟(دکتره را میگم)

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول پیشنهاد میشه تا اونجایی که امکان داره براتون برای گرفتن معافیت پزشکی روانی اقدام نکنید . دراونصورت به فرض اینکه کارت قرمز معافیت رو هم بگیرید براتون محدودیت ایجاد میشه مثلا در مورد ازدواج و این جور چیزا (نمیدونم در گواهینامه و رانندگی هم دردسر ایجاد میکنه یا نه ).

بعد اینکه اگر اصرار دارید روی اینکار هم شما حق انتخاب ندارید . مدارک درخواست معافیت رو پر میکنین و بعد که برای شورا میرید شما رو به دکتر موردنظر و به اصطلاح امین خودشون معرفی میکنن و باید برای تشخیص بیماری و ... برید پیش دکتر که اون دکتر بعد از معاینه مدارک رو میفرسته به نظام وظیفه . بعد یه مدت شما دوباره میرید برای شورای پزشکی که نتیجه ی نهایی رو اعلام میکنن بهتون ... معاف ، معاف از رزم یا کششششک .
    اما مورد اول رو فراموش نکنید .

اگر توضیحاتم مشکلی داره ممنون میشم دوستان اصلاحش کنن .

.

3. 3 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بعد این کارت قرمز یعنی اخراج؟
    میشه بگی در چه صورت کارت قرمز میدن؟(چه بیماری هایی؟)
    و دیگه اینکه در مورد معافیت پزشکی یخورده دیگه توضیح میدین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام بچه ها خواهشن یه راهی جلو پام بزارید تا از خدمت معاف بشم.من تک پسرم و سن پدرم دقیقاً58 سال و 7 ماه هست،من شهریور 89 رفتم خدمت و 5 ماه خدمت کردم و به علت قبولی در دانشگاه از خدمت ترخیص شدم و از دانشگاه هم به دلیل مشکلات انصراف دادم و الان هم که تاریخ 22 بهمن 89 8ست 4ماه فرجه دارم و تا تاریخ اعزامم مجدداً بیاد فکر کنم کلاً یه 8 ماهی با فرجه طول بکشه به نظر شما میتونم از معافیت کفالت استفاده کنم؟؟؟درضمن توی یه حادثه دست پدرم شکسته و پلاتین داره آیا میتونم از معافیت کفالت از کارافتادگی استفاد کنم؟؟؟ازهمتون ممنونم فقط زودتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان من بسیجی فعال دارم و دارای آموزش مرحله دوم وسوم که به مدت یک هفته می باشد رو گذروندم و از سال 80 عضو بسیج بودم یعنی بچه بودم و از نظر قانونی حدود سه سال هست که فعال هستم و عضو شورای پایگاه نیز می باشم ان شاالله تا پایان شهریور 90 مدرک کاردانی رو می گیرم و دیگه واسه خدمت شاید اقدام کردم الان دو تا سوال دارم:
    1. من اگه بخوام همون تابستون 90 برم اموزش تکمیلی و 15 روزه رو ببینم برای کسر خدمت برام تاثیری داره؟
    2. اگه تمامی مسائل بالا حل بشه کلاً چند ماه بهم کسر خدمت میدن؟
    لطفاً دوستان اگر اطلاع دارید بگید.
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منن یه راه خوب براتون میزارم
    برین قرارگاه انصار خودتونو معرفی کنین (سپاه) (وقتی برگه سبزتون اومد که تاریخ اعزام داره)
    اگه قبولتون کنن خودشون کاراتونو میکنن کداتون میخوره 94
    آموزشی میرین ساری
    خدمتتونم میرین محل زندگیتون
    نحوه تقسیم و همه چی دست خودشونه
    کسایی که از زاهدان و بیرجند و تایباد و مشهد گذینش شدن در خود مشهد تقسیم میشن
    بقیه میرن قرارگاه خاتم الانبیای تهران تقسیم میشن
    تو شهره خودتون اکثرا 48 هستین یعنی 48 ساعت پست 24 ساعت میرین خونتون اگه مسوولیتی داشته باشین 24 - 24 میشین (دیپلم و زیر دیپلم)
    اکثر شهرا حتی حق ندارین با لباس نظامی برین داخل قرارگاه یعنی ورود خروجتون با لباس شخصیه اجباری
    جوری میگذره که دوست ندارین تموم شه
    در کل دوران سربازی خیلی خوبه
    به ما که خوش گذشت
    جون مامانتون زیراب هم خدمتیتون رو نزنین خدمتتون بره بالا میفهمین که این کار نون آب نمیشه براتون

8. 2 کاربر از master7218 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اشتب شد . ویرایش شد .
    Last edited by master7218; 12-02-2011 at 01:26.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

بعد این کارت قرمز یعنی اخراج؟
    میشه بگی در چه صورت کارت قرمز میدن؟(چه بیماری هایی؟)
    و دیگه اینکه در مورد معافیت پزشکی یخورده دیگه توضیح میدین؟
    من دوستم چند سال پیش واسه لاغری که معافی میدادن ، معافی گرفت . کارت پایان خدمتش قرمز هستش و فعلا خودش میگه هیچ جا بهم کار نمیدن و کارت پایان خدمت به دردم فعلا که نخورده .

11. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

خدا رو شکر............. می خواستم بعداز پایان نامه دانشگاه برم دفترچه بگیرم ولی انگار ..............
    قربون خدا برم که چه مهربونه...........
    منم شامل طرح معافیت شرایط خاص شدم.

"""""
    همشهری آنلاین:
    رئیس سازمان وظیفه‌عمومی ناجا، شرایط معافیت موارد خاص را اعلام کرد.

متن خبر
    پلیس�>�نظام وظیفه�-�همشهری آنلاین:
    رئیس سازمان وظیفه‌عمومی ناجا، شرایط معافیت موارد خاص را اعلام کرد.
    �به گزارش ایسنا، سردار صدرالسادات در توضیح معافیت‌های موارد خاص، اظهار کرد: برابر ماده 6 قانون جامع حمایت از حقوق معلولان، یکی از فرزندان اولیایی که خود ناتوان و معلول بوده(هر دو یا یکی از آنها معلول باشد) یا حداقل دو فرزند آنان معلول و ناتوان باشند، از انجام خدمت وظیفه عمومی معاف می‌شود.

�وی افزود: در بخش معافیت معلولان با توجه به عنایت مقام معظم رهبری، اگر در خانواده‌ای یک فرزند پسر بالای 18 سال باشد و یک معلول (چه خواهر یا برادر)، این فرزند هم می‌توان معاف شود.

�صدرالسادات، درباره فرزند جانبازان و آزادگان نیز تصریح کرد: کسانی که پدر یا مادرشان 25 درصد جانبازی یا 36 ماه سابقه آزادگی یا 30 ماه سابقه حضور در جبهه داشته باشند، می‌توانند یک فرزندشان معاف شود.

�به گفته وی، اگر با تلفییق موارد جانبازی و سابقه جبهه با هم منجر به 30 ماه شود، یک فرزند خانواده معاف خواهد شد به عنوان مثال اگر فردی 10 ماه خدمت جبهه و 20 درصد جانبازی داشته باشد با توجه به اینکه مجموع تلفیق موارد آن 30 ماه می‌شود یک فرزند می‌تواند معاف شود.

�رئیس سازمان وظیفه‌عمومی ناجا یادآور شد: اگر مادری فاقد همسر و تحت پوشش کمیته امداد باشد و دو فرزند پسر بالای 18 سال داشته باشد، با توجه به عنایات مقام معظم رهبری، یکی از فرزندانش معاف می‌شود.

�وی درباره ادامه تحصیل دارندگان مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی نیز گفت: متاسفانه یکی از مشکلات این دسته از افراد، ورود به مرحله غیبت است و بهمین واسطه امکان ادامه تحصیل از آنان سلب می‌شود که با توافقات انجام شده با وزارت آموزش و پرورش مقرر شد از سال تحصیلی آینده ثبت‌نام از مشمولان برای تحصیل به صورت داوطلب آزاد با ارایه برگه آماده به خدمت و در مدت اعتبار آن صورت گیرد تا ناخواسته غایب محسوب نشده و بتوانند از امتیازات لحاظ شده در قانون بهره‌مند شوند.

"""""""
    حالا دوتا سوال
    1-برای بهرهمندی از این شرایط باید کی اقدام کرد؟ (یعنی الان این قانون اجرایی هست)
    2- این نوع معافیت باید آموزشی هم رفت یا اینکه خیلی خوش به حالم شده؟
    [COLOR="Silver"]
    Last edited by mali.sh; 12-02-2011 at 09:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام دوست عزیز میگن که حداقل باید 3یا6ماه قبل از اعزام دوره تکمیلی رو بگذرونی چون طول میکشه تا گواهیتون صادر بشه اما بنظر من برو چون اگه اول تابستون بری تا مهر دیگه گواهیرو میگیری وتا بیای دفترچرو پست کنی جوابش بیاد گواهی دستته الانم سپاه رو هوا تکمیلیرو برمیداره چون جای دیگه به اون کفایتی نمیدن فقط کسر میدن
    در مورد سوال دوم اگه سپاه بیوفتی سقف کسری11ماهه باتکمیلی فعال سالی45روز باشورا سالی90روز مثل اینکه کسری میدن حالا حساب کن

14. این کاربر از apadana2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •