اوه اوه پیچ جدید 25 مگ طرح اول عوض شدDiana اومد
چه موزیک
![]()
چمپ هفته عوض شدن واروس هست
من واروس نسبت به draven ترجیح میدم تو کلاس شبیه خودشمن بین darus و draven کدوم رو بخرم ؟الان اومد امتحان کن ولی بهتر همون داریوس بگیری
اوه اوه پیچ جدید 25 مگ طرح اول عوض شدDiana اومد
چه موزیک
![]()
چمپ هفته عوض شدن واروس هست
من واروس نسبت به draven ترجیح میدم تو کلاس شبیه خودشمن بین darus و draven کدوم رو بخرم ؟الان اومد امتحان کن ولی بهتر همون داریوس بگیری
آخ جوووووووووووووووووون من دلم برا واروس تنگ شده بود یکی از بهترین هاست استایلشم حرف نداره ♥
ای خدا ashe رو دیگه واس چی فری میکنن heimer هم که دو هفته پیش فری بود![]()
Last edited by Aria1997; 07-08-2012 at 13:33.
آره واقعا نمیدونم بر چه مبنایی چمپ فری میدن بیرون,بعضی چمپارو یه هفته درمیون فری میکنن!
به نظرم باید چمپاییرو فری کنن که کم تر بر میدارن؛مثلا یه چمپ هست بنام karma من کلا از وقتی که بازی میکنم فقط دوبار دیدم کسی برش داره,این چمپارو باید باز کنن که مردم امتحانشون کنن دیگه,الان ashe رو واسه چی فری کردن که تقریبا همه دارنش؟
موزیک پچ جدیدشم واقعا باحاله حال کردم
این diana هم خیلی قویه حتما باید برا پچ بعدی ضعیفترش کنن,شانس آوردم تا الان تو تیم حریفم نیوفتاده![]()
ای خدا دمت گرم یکی شد بر علیه ما نباشه
منم میخواستم اینو بگم داشتم توتوریال میدیدم دیدم کارما هم هست رفتم تو لیست دیدم واقعا هست
من 1 بار هم ندیدم کسی برداره خیلی عجیبه
با sona خیلی خوب بازی میکنم یکی از بهترین ساپورت هاست خوشم میاد ازش مخصوصا spell هاش عالیه
دیانا هم واقعا op شده به هرکی میگم باور نمیکنه ولی با 1 ضربه داغون میکنه آدمو
من بیشتر از یه ساله دارم بازی می کنم و الان تازه اولین هیروی مونثمو خریدم
Diana !!!
خیلی خفن OP ئه البته چون سایرین نسبت به توانایی هاش زیاد اطلاعات ندارن ازم زیاد کتک می خورنباید دید چند ماه دیگه هم همین جوری میتونم باهاش kill بگیرم یا نه
میخواستم روز اول Zyra زرو بخرم ولی گیم پلی اش رو دیدم پشیمون شدم ولی الان از خریدن دیانا راضیم شمام بخرید
اتفاقا akali هم میتونه HP ببنده و فایتر بشه! ap هم که داره، Sealth هم که هستخب اینطوری که من شخصا خوشم نمیاد یه هیرویی که همه کاره باشه دیگه چیکار هست این نمیتونه بکنه؟
کم مونده بود stealth هم بهش اضافه کنن
اوه اوه پیچ جدید 25 مگ طرح اول عوض شد Diana اومد چه موزیکراستی موزیکش رو هم تو فولدر های محل نصب بازی بگردید پیدا می شهموزیک پچ جدیدشم واقعا باحاله حال کردم
کپی کنیدش تو فولدر موسیقی هاتونچون حیفه که با پچ بعدی پاک شه
Last edited by *Necromancer; 08-08-2012 at 06:23.
مسیر دقیقش چیه ?؟راستی موزیکش رو هم تو فولدر های محل نصب بازی بگردید پیدا می شه
کپی کنیدش تو فولدر موسیقی هاتونچون حیفه که با پچ بعدی پاک شه
من دوتا سوال یه مدته خیلی ذهنمو مشغول خودش کرده![]()
1 - چطور میشه کاری کرد که هیرو ضربه نزنه به کسایی که میان طرفش ؟ ( برای جنگل میخوام وقتی میخوام Blue رو بدم Mid دیگه به اون Monster ـه ضربه نزنه وقتی جونش کم شد ...
2 - وقتی شیفت رو میگیری و بعد با موس هیرو رو تکون میدی اون فلش قرمز میشه .. کسی میدونه چه فرقی داره ؟
جواب سوال یکت : S رو بزن target رو unselect میکنه![]()
الان اینی که گفتی دقیقا یعنی چی؟
این شاتل واقعا داره منو دیوانه میکنه!همش پینگش در حال تغیره,بچه ها به نظرتون از کجا بگیرم پینگش خوب باشه؟
مثلا میخواین blue رو pull کنین برای اینکه دیگه autoattack نزنه S روی کیبورد رو میزنین دیگه نمیزنه
اینجا وضعش خیلی خرابه از نظر تجربه...عضو گروپ fb ما شید یه سری اونجا تجربه خوبی دارن.
1- دو بار S رو رو کیبور فشار بده تا چمپت به طور کامل از حرکت واسته 2-شیفت برای Smart Cast کردن هستش به طوری که وقتی شیفت رو نگه داری و مثلا با Maokai اسپل (W(Twisted Advance رو استفاده کنی) اگه موست رو روی دشمن مورد نظرت نگه داری اسمارت کست میشه و دیگه نیازی نیست کلیک کنی،یه کاره دیگه هم می کنه شیفت... اگه شیفت رو نگه داری به سمت نزدیک ترین دشمن میره و شروع میکنه اتو هیت زدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)