ببین برادر شما بزرگتر از مایی احترامتم به جا. منم بهتون گفتم اینجا تاپیک ان8 ه نه ایکس10 گالاکسی!
من به حرف خودتون اشاره کردم که ایکس 10 رو گذاشتین کنار گالاکسی
.gif)
گفتم که تویه پردازنده چه سی پیو و چه گرافیک ایکس10 حرفی برایه گفتن نداره در برابر گالاکسی.
البته هرچند بازم میگم ایکس 10 برای رقابت با گالاکسی نیست.شما باید منتظر گوشیهای جدیدتر شرکت سونی اریکسون باشید.
ببین برای خودت میگم این سایت gsm.ir برای کسایی که یچیزایی از موبایل میدونن خنده دارترین سایت موجوده پس هی بهش رجوع نکن.
بعد برای مقایسه 2گوشی در دو سیستم عامل متفاوت فقط کلاک و نوع سی پیو مدنظر نیست.سیمبین مخصوصا سیمبین 3 به سی پیوهای بالا نیازی ندارن البته حرف من این نیست که اگه داشت بهتر نبود نه.منظور من اینه که همین الان با همین کلاک سی پیو واقعا سرعت خوبی داره چه بسا خیلی بهتر از گوشی هایی با سی پیو بالاتر.
تویه گرافیکم که حرفهای بسیار زیادی داره برای گفتن!
در مورد فیلمبرداری مقایسه تو یوتیوب حتما هست و البته من خودم شخصا اینارو تست کردم و از حرفم مطمعن هستم
.gif)
دوست عزیز شما خودتون میگید27 سالتونه!! واقعا بعیده از شما با این سن و سال که همچین حرف هایی میزنید!
آخه مثلا یه گوشی پلاستیکی دیگه چیه که مثلا دسته کسی بهش نرسه؟
اون شخصی که 600 تومن میده گوشی میتونه 410 تومنشم بده ایکس10 حدود 200 تومنشم نگه داره! پس دیگه بحث دسترسی رو نگید
.gif)
کسیم نمیگه آندروید بده اتفاقا از سیمبین3 کنونی هم بهتره البته بازم نه برای همه!
منکه نمیفهمم شما هدفتون چیه! مقایسه سیمبین با آندروید؟
مقایسه ایکس 10 با ان8 ؟
مقایسه ایکس 10 با گالاکسی ؟
و یا ...
در هر صورت هیچ کدوم از بحث هاتون به این تاپیک ربط نداره! اینجا کلوپ ان8 ه و برای مشکلات و کمک به دوستانی هست که این گوشیرو دارن نه تاپیک مقایسه!
حرف هم که باهاتون زده میشه میگید کم آوردی و... !