تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 231 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

ببین دوست کوچولو و جو گیره من!من اولا ۲۷سالمه لازم نیست واسه شما یه چیزی بپرونم!اقای محترم اولا که بله ایکس ۱۰ اندروید ۱.۶ داره الانم ۲.۱ شده همین ۲.۱ میمونه اما میشه بگی چرا از گالاکسی مایه میزاری؟شما گوشیت مسخرست اسباب بازیه سیستم عاملش چرا از گوشی خودت مایه نمیزاری چون حرفی برا گفتن نداری!!!!تازه میشه بگی سی پی یو ARM Cortex A8 گالاکسی که خیلی خنده داره بهتره یا سیپیو های دو گوشی دزایر اچ دی یا ایکس ۱۰ که هردو Qualcomm Snapdragon QSD8250 هست؟منبع گفتهام سایت های gsm.ir gsmarena.com!نکنه بازم کم نیووردی میخوای مقلته کنی پسرخوب؟
    ببین برادر شما بزرگتر از مایی احترامتم به جا. منم بهتون گفتم اینجا تاپیک ان8 ه نه ایکس10 گالاکسی!
    من به حرف خودتون اشاره کردم که ایکس 10 رو گذاشتین کنار گالاکسی گفتم که تویه پردازنده چه سی پیو و چه گرافیک ایکس10 حرفی برایه گفتن نداره در برابر گالاکسی.
    البته هرچند بازم میگم ایکس 10 برای رقابت با گالاکسی نیست.شما باید منتظر گوشیهای جدیدتر شرکت سونی اریکسون باشید.
    ببین برای خودت میگم این سایت gsm.ir برای کسایی که یچیزایی از موبایل میدونن خنده دارترین سایت موجوده پس هی بهش رجوع نکن.
    بعد برای مقایسه 2گوشی در دو سیستم عامل متفاوت فقط کلاک و نوع سی پیو مدنظر نیست.سیمبین مخصوصا سیمبین 3 به سی پیوهای بالا نیازی ندارن البته حرف من این نیست که اگه داشت بهتر نبود نه.منظور من اینه که همین الان با همین کلاک سی پیو واقعا سرعت خوبی داره چه بسا خیلی بهتر از گوشی هایی با سی پیو بالاتر.
    تویه گرافیکم که حرفهای بسیار زیادی داره برای گفتن!
    در مورد فیلمبرداری مقایسه تو یوتیوب حتما هست و البته من خودم شخصا اینارو تست کردم و از حرفم مطمعن هستم
    گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده!ببین اندروید انقدر بزرگه خوانوادش که نیاز نیست جوابه هحرفهای خنده دارو دروغ شمارو بدم!اصلا اندروید افتضاحح!بازم دارید از سیستم عامل شرکت اپل مایه میزارید!از خودتون و سمبین اسباب بازیتون چی دارید؟شاید بشه بین ایکس باکس و پلی استیشن ۳ دعوا کرد!اما میکرو( سیمبین)که دیگه کاره ای نیست که بخواد بیاد خودشو جا بده
    دوست عزیز شما خودتون میگید27 سالتونه!! واقعا بعیده از شما با این سن و سال که همچین حرف هایی میزنید!
    آخه مثلا یه گوشی پلاستیکی دیگه چیه که مثلا دسته کسی بهش نرسه؟
    اون شخصی که 600 تومن میده گوشی میتونه 410 تومنشم بده ایکس10 حدود 200 تومنشم نگه داره! پس دیگه بحث دسترسی رو نگید
    کسیم نمیگه آندروید بده اتفاقا از سیمبین3 کنونی هم بهتره البته بازم نه برای همه!
    منکه نمیفهمم شما هدفتون چیه! مقایسه سیمبین با آندروید؟
    مقایسه ایکس 10 با ان8 ؟
    مقایسه ایکس 10 با گالاکسی ؟
    و یا ...
    در هر صورت هیچ کدوم از بحث هاتون به این تاپیک ربط نداره! اینجا کلوپ ان8 ه و برای مشکلات و کمک به دوستانی هست که این گوشیرو دارن نه تاپیک مقایسه!
    حرف هم که باهاتون زده میشه میگید کم آوردی و... !
    Last edited by total_overdose; 22-01-2011 at 18:11.

2. 8 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ERFANMAHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    whit my mobile & pc in my room

پيش فرض

[[/IMG]

عكس هايي از محيط سيمبين 4 (symbian^4)

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقاي مهندس اخراجي لينك بالا به انگليسي نوشته شده
    اينم در مورد سيستم عامل خودمون ولي من به سيستم عامل خودمون نميبالم اما ميخوام بدونم شما با سيمبين چه مشكلي داري؟
    حالا تو سيمبين 4 مشكل اينترفيس مسخرش كه خودمم خوشم نمي اومد رفع ميشه من كه با شما دعوا ندارنم نمي خوام بگم نوكيا بهتره شركت نوكيا مال بابامم نيست ما كه از يه موبايل انتظار يه پي سي رو نداريم كه پردازنده ي 600 باشه يا 1گيگ ولي اگه شما انتظار داري يا علي من موبايلو واسه بازي هاي گرافيكي نميخوام واسه امكانات و برنامه هاش ميخوام مثل usb otg خوب هيچ موبايلي كامل نيست مثلا گوگل نكسوس اس فناوري nfc داره ولي n8 نداره

4. 3 کاربر از ERFANMAHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ERFANMAHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    whit my mobile & pc in my room

پيش فرض

آخرين قيمت ها
    گوشي شاپ
    {گارنتي اصلي 615 تومان}
    {گارانتي پارسه 587 تومان}

تا به حال كسي از اين فروشگاه خريد كرده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

ببین برادر شما بزرگتر از مایی احترامتم به جا. منم بهتون گفتم اینجا تاپیک ان8 ه نه ایکس10 گالاکسی!
    من به حرف خودتون اشاره کردم که ایکس 10 رو گذاشتین کنار گالاکسی گفتم که تویه پردازنده چه سی پیو و چه گرافیک ایکس10 حرفی برایه گفتن نداره در برابر گالاکسی.
    البته هرچند بازم میگم ایکس 10 برای رقابت با گالاکسی نیست.شما باید منتظر گوشیهای جدیدتر شرکت سونی اریکسون باشید.
    ببین برای خودت میگم این سایت gsm.ir برای کسایی که یچیزایی از موبایل میدونن خنده دارترین سایت موجوده پس هی بهش رجوع نکن.
    بعد برای مقایسه 2گوشی در دو سیستم عامل متفاوت فقط کلاک و نوع سی پیو مدنظر نیست.سیمبین مخصوصا سیمبین 3 به سی پیوهای بالا نیازی ندارن البته حرف من این نیست که اگه داشت بهتر نبود نه.منظور من اینه که همین الان با همین کلاک سی پیو واقعا سرعت خوبی داره چه بسا خیلی بهتر از گوشی هایی با سی پیو بالاتر.
    تویه گرافیکم که حرفهای بسیار زیادی داره برای گفتن!
    در مورد فیلمبرداری مقایسه تو یوتیوب حتما هست و البته من خودم شخصا اینارو تست کردم و از حرفم مطمعن هستم
    دوست عزیز شما خودتون میگید27 سالتونه!! واقعا بعیده از شما با این سن و سال که همچین حرف هایی میزنید!
    آخه مثلا یه گوشی پلاستیکی دیگه چیه که مثلا دسته کسی بهش نرسه؟
    اون شخصی که 600 تومن میده گوشی میتونه 410 تومنشم بده ایکس10 حدود 200 تومنشم نگه داره! پس دیگه بحث دسترسی رو نگید
    کسیم نمیگه آندروید بده اتفاقا از سیمبین3 کنونی هم بهتره البته بازم نه برای همه!
    منکه نمیفهمم شما هدفتون چیه! مقایسه سیمبین با آندروید؟
    مقایسه ایکس 10 با ان8 ؟
    مقایسه ایکس 10 با گالاکسی ؟
    و یا ...
    در هر صورت هیچ کدوم از بحث هاتون به این تاپیک ربط نداره! اینجا کلوپ ان8 ه و برای مشکلات و کمک به دوستانی هست که این گوشیرو دارن نه تاپیک مقایسه!
    حرف هم که باهاتون زده میشه میگید کم آوردی و... !
    از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره!حرفم درست بود بحث بردی به حاشیه!جی اس ام ماله علایدینیاست!بالاخره اون بد اما منبعش جی اس ام ارناست!پس بازم اینو نمیدونستی که اینارو گفتی!ضمنا هدف من اگاه کردن کسیه که میخواد پول بده گوشی خوب بخره!ضمنا اقای عزیز اصلا حرف من این نبود که کی داره کی نداره!احتمالا شما دلت پره!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره!حرفم درست بود بحث بردی به حاشیه!جی اس ام ماله علایدینیاست!بالاخره اون بد اما منبعش جی اس ام ارناست!پس بازم اینو نمیدونستی که اینارو گفتی!ضمنا هدف من اگاه کردن کسیه که میخواد پول بده گوشی خوب بخره!ضمنا اقای عزیز اصلا حرف من این نبود که کی داره کی نداره!احتمالا شما دلت پره!
    آدمو پشیمون میکنی از حرف دن با خودت!!!
    شما درست میگی برادر.ببخشید اصلا من من بحث کردم باهاتون.

8. 5 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آدمو پشیمون میکنی از حرف دن با خودت!!!
    شما درست میگی برادر.ببخشید اصلا من من بحث کردم باهاتون.
    ااااا چرا؟ خوب بود که تازه داشتیم به منابع معتبری چون gsm.ir دست می یافتیم

تازه داشتیم متوجه می شدیم که ان8 مولتی تاچ نداره .. سی پی یوی ایکس 10 و دیزایر اچ دی یکیه و از این جور اطلاعات مفید

10. 5 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

ااااا چرا؟ خوب بود که تازه داشتیم به منابع معتبری چون gsm.ir دست می یافتیم

تازه داشتیم متوجه می شدیم که ان8 مولتی تاچ نداره .. سی پی یوی ایکس 10 و دیزایر اچ دی یکیه و از این جور اطلاعات مفید
    اقا اگه سی پی یو یکی نیست سند بیار!اگه تو قسمت پیام ان ۸ مولتی تاچ داره فیلمشو بزار!من نگفتم کلا مولتی تاچ نداره!شما داری جو میدی!حاشیه درست نکن برا حرفات سند بیار

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

اقا اگه سی پی یو یکی نیست سند بیار!اگه تو قسمت پیام ان ۸ مولتی تاچ داره فیلمشو بزار!من نگفتم کلا مولتی تاچ نداره!شما داری جو میدی!حاشیه درست نکن برا حرفات سند بیار
    سی پیو دیزایر اچ دی
    Qualcomm Snapdragon MSM8255 1 GHz processor
    سی پیو ایکس 10
    Qualcomm QSD8250 Snapdragon 1 GHz processor
    خوب نگاه کن اون 5 رو که میبینی؟ در ضمن تفاوت فقط یه پنچ نیست .تکنولوژی ساخت ماله دیزایر جدیدتره کم مصرفه 45 نانومتریه و خیلی سریعتره!
    اینم منبع.البته به معتبری gsm.ir که نیست ولی حالا شما قبول کن
    برا ایکس10
    کد:
    اینم برا دیزایر
    کد:
    اگه تو قسمت پیام ان ۸ مولتی تاچ داره فیلمشو بزار
    خدارو شکر که نداره حتما وقتی میخوای بنویسین بابا دستتونو میزارین رویه ب بعد همینطور میگیریش با اون یکی دستت میزنی رو آ بعد دیگه چند ثانیه میگیری میشه بابا یوقتی انگشتای دوتا دستتون باهم قاطی نشن گره ای چیزی بخورن
    Last edited by total_overdose; 22-01-2011 at 23:20.

13. 4 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

منظور شما از مولتی تاچ تو قسمت پیام چیه اصلاً ؟
    شاید منظورت swype ه ؟
    شما مشخص کن چیه اصلاً تا من سندشو بیارم
    اینم سند تفاوت cpu البته ربتی به این تاپیک نداره
    galaxy s مربوط به گلکسی قبل از آپدیت
    اون نارنجیه بعد از آپدیت
    x10 هم که مشخصه

این از نظر پردازنده اصلی

حالا تفاوت قدرت گرافیکی :

اولی همین cpu گلکسی هست 41 فریم
    cpu ایکس 10 هم مثله nexus one ه 5.8 فریم

ببین از الان گفته باشم اگه میخای شروع کنی بگی x10 به nexus one چه ربطی داره اصلاً نگو

15. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

دوستان یه حرکته جالب در رابطه با اوپن سورس بودن سیمبین 3 این دوتا رفیقه ما انجام دادن ببینین صفا کنین که چطوری یه bmw رو با گوشی هدایت میکنن!ببحثایه چرتو پرتو بیخیال شین!!
    engadget.com/2011/01/20/bmw-gets-nokia-c7-remote-control-james-bond-can-eat-his-heart-o/#
    کد:

17. این کاربر از tarfan1364milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •