برا دهه زجر ثبت نام میکردن ، الان فکر کنم ثبت نام تموم شده .
برا دهه زجر ثبت نام میکردن ، الان فکر کنم ثبت نام تموم شده .
تموم شدهماه پیش بود
ولی بازم موضوع رو از نمایندگیهای مجاز پارسخودرو پیگیری کن
سلام به همگی.آقا از این نوع چراغها از نوع کیفیت بالاش کجا میشه تهیه کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت این چراغ ها چنده خیلی جالب وشیک واسپورت هستتند؟
سلام
یه سر به این تاپیک بزن :
اگه خواستی میتونی با باز کننده تاپیک هم ارتباط برقرار کنی و بهتر نتیجه بگیریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ماشینمونو 1 ماه پیش تحویل گرفتیم، هر موقع در پارکینگ پارک می کنیم بعد پارک تا 3و4 ساعت یجور بوی روغن سوخته از موتور میاد. از دوستان کسی میدونه علتش چیه؟ و مورد مشابه رو داشتین؟
ببین موتور تمیزه ! ؟ شاید روی موتور روغن ریخته داغ میشه بو میده !! ... ما یک مورد تقریبا مشابه ( البته ماشین دیگه ) داشتیم واسه همین گفتم
ممنون. باشه حتماً چک می کنم. خودم احتمال می دهم مال لنت ترمز ها باشه. احتمالاً داغ که میشن اینجوری بو میدن. دیشب به ذهنم رسید. سقف پارکینگ کوتاه هست و نمی تونم در موتور رو کامل باز کنم و داخلشو نگاه کنم.![]()
کسی نیست یه جواب درست حسابی بده.ما با باز کننده اون تایپیک هم نتونستیم ارتباطی برقرار کنیماااا.بابا دریابید.میرم شکایت میکنماااااااا![]()
آقا عرض ادب.یه سوال فنی و تخیلی داشتم.و سوالم اینه که مثلا میشه این لوگانو از ترکیه یا رومانی وارد کرد .به جاش تعرفه گمرکیشو بدیم.حداقل میدونیم کیفیت تولید خیلی بالاست.اصلا همچین چیزی امکان داره؟؟قیمت لوگان تو اروپا چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)