بازم نشد به هر حال مرسی
بازم نشد به هر حال مرسی
آره برو تقریبا جایی که من بهت گفتم علامت سوال تو مرکزه نقشس چیکار کنم که گفتی باید space بزنی بری تو دیوارش,درست پشت همون ساختمون کروکی دیده میشه...
من الان وضعیت نقشم اینه
راندی جز Wها وجود نداره !!
54 درصد هم از بازی رو رفتم.
چیکار کنم؟
Last edited by Iman-Emperatour; 29-01-2012 at 22:07.
خب اینجا باید بری بالای برج ...ک یه نمه طولانیه،بالا نگا کن F بزن ...
(از در نمیشه رف)
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
شما مراحل اصلی رو تموم کردی ... ؟؟؟ یعنی جوکر مرد ... ؟؟؟
اگه بازی تموم شده برای 100% کردن باید علامت سوال ها و همه ماموریت های فرعی و +New Game رو تموم کنی
و بعدش Challenge Mod رو هم تا آخرش بری
والا کد رو از هلیکپتر گرفتم اومدم جلو سر در شهر گیر کردم.قفله قرمزه.f هم زدم.از بالاش که نمیشه رفت.
نمیدونم دیگه باید چیکار کنم. رفته رو عصابم لامذهب
کمک کنین لطفا
من آخرین بار رفتم جای مستر فریز و اون با من صحبت کرد و الان نقشم همینه که نشون دادم
اون دختره با جوکر بود چی؟!!!
اون مرد دو صورت چی؟!!
هر وقت الانه که بازی میکنم میبازونم خودمو اون دختر میاد بهم تیکه میندازه و هر وقت با Cat Woman میرم اون مرد دو صورت با من صحبت میکنه!
خیلی چیزا هنوز بهش نرسیدم!
نمی دونی ماموریت من بعد از صحبت با فریز چیه؟!
Last edited by Iman-Emperatour; 29-01-2012 at 23:58.
* وقتی بازی تموم شد با Catwoman میری خونه خودش بعد بهت یه ماموریت میده که بری موزه سراغ Two Face
* با مستر فریز هم که صحبت کردی احتمالا الان سمت راست نقشه محل نگه داری زن مستر فریز نشون داده شده با نام Nora
میتونی بری کمکش و بعد دوباره با مستر فریز صحبت می کنی
* یجا هم اون وسط های نقشه است که باید یه جسد رو زمین پیدا کنی و محلی که از اونجا بهش شلیک شده رو پیدا کنی نمیدونم این قسمت رو رفتی یا نه.
سلام ، من یه مشکلی تو بازی برام پیش اومده خواهش میکنم کمکم کنید و اون اینکه من بازی رو تا اونجایی که بتمن جوکر رو میکشه و رو دستاش تحویل پلیس میده تموم کردم و حالا مرحله جدید رو با catwoman شروع کرده و میگه باید بری تو موزه یه چیزی رو برداری . من یک هفته تو این مرحله موندم ، خواهش میکنم یکی منو راهنمایی کنه .
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:48 AM ----------
خونه خودش کجاست ؟
مستر فریز تو همون اداره پلیسه ؟
شما وقتی کت وومن رو انتخاب می کنی باید یکبار به خونه اش بری تا بهت یه ماموریت بده
بعد به موزه میره و با Two Face می جنگی و بعد باید بری از افراد خاصی که در شهر در حال رفت و آمد هستن الماس هارو پس بگیری.
اون افراد خاص تعدادشون فکر می کنم 16 نفر باشه که وقتی X رو میزنی در سطح شهر دور سرشون یک دایره مثل امواج هست این مشخصه اونهاست.
تو نقشه مشخص کرده ، Mark زده.خونه خودش کجاست ؟
مستر فریز هم همونجای قبلیه باید Nora رو پیدا کنی و بعد بهش خبر بدی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)