تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 120 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرسي بايرن
    مثل اينكه اواخر فصل فهميدن كه گذشت هم خوب چيزيه
    ولي فكر كنم اگر كمي شانس داشته باشه بتونه دوم هم بشه

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایشاالله سال دیگه فینال مونیخ یه فینال دوطرف آلمانی باشه
    بیخیال یوسف جان . من که دعا میکنم قرعه جوری دربیاد که تو فینال بخوریم به اینتر (البته اینتری که این فصل دیدیم به یک چهارمم نمیرسه.مگر اینکه یه تغییر تحولی بزنن).اونوقت تو مونیخ یه حال و احوالی از اینتر بپرسیم.
    ------------------------------------------
    فلیپ لام و ماریو گومز هم که گفتن هدفمون کسب رتبه ی دوم تو آخر فصل هست . ببینیم تو این بازی آخر چه شرایطی پیش میاد .

---------------------------------------

گزارش تصویری
    سن پائولی 1-8 بایرن مونیخ

بایرنی ها بار دیگر به تیم خوف انگیز بوندس لیگا تبدیل شدند. آنها در زمین سن پائولی، تیم دوم شهر هامبورگ را له کردند. خوشحالی آنها وقتی مضاعف شد که متوجه شدند هانوفر در زمین اشتوتگارت بازی را واگذار کرده و راهیابی آنها به لیگ قهرمانان قطعی شده است. بایرن هفته اینده مقابل اشتوتگارت قرار می گیرد و این فرصت را خواهند داشت که از اشتوتگارتی ها تشکر کنند.

در شبی که بایرنی ها جشنواره گل راه انداختند، دنیل فن بویتن، مدافع بلژیکی این تیم نیز گلزنی کرد

ماریو گومز باز هم ستاره بایرن بود؛ او دیشب هت تریک کرد

مهاجمی که بایرنی ها قصد داشتند در تابستان گذشته او را بفروشند، حالا آقای گل بوندس لیگاست

نام روبن نیز در بین گلزنان دیشب بایرن قرار گرفت

و خوشحالی بایرنی ها پس از پایان بازی

روبن و شواین اشتایگر که هفته گذشته با یکدیگر جنگ لفظی پیدا کرده بودند، با این پیرزی اختلافات شان را فراموش کرده اند

.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

بیخیال یوسف جان . من که دعا میکنم قرعه جوری دربیاد که تو فینال بخوریم به اینتر (البته اینتری که این فصل دیدیم به یک چهارمم نمیرسه.مگر اینکه یه تغییر تحولی بزنن).اونوقت تو مونیخ یه حال و احوالی از اینتر بپرسیم.
    نه دیگه نشد!
    فرصت به این خوبی رو این فصل از دست دادین،دیگه فکر نمیکنم به اینتر بخورین

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با اجازه و هماهنگي با دوست عزيزم OSEN من هم براي مدتي امضاي ايشون رو به عنوان امضاي خودم قرار ميدم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اصولا پیشبینی هام خوبه
    فصل پیش بعد اینکه بایرن 4تا به یووه زد گفتم که یه پای فینال بایرنه که همینطورم شد
    این فصل هم بین دونیمه بازی برگشت اینتر بایرن بعد اون همه موقعیتی که بایرن خراب کرد به دلم افتاد حذف میشیم که شدیم
    پیش بینی کردم گلادباخ با گل مارکو رویس هانوفرو میبره که برد
    حالا هم میگم فصل بعد ما تو فینالیم

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من اصولا پیشبینی هام خوبه
    فصل پیش بعد اینکه بایرن 4تا به یووه زد گفتم که یه پای فینال بایرنه که همینطورم شد
    این فصل هم بین دونیمه بازی برگشت اینتر بایرن بعد اون همه موقعیتی که بایرن خراب کرد به دلم افتاد حذف میشیم که شدیم
    پیش بینی کردم گلادباخ با گل مارکو رویس هانوفرو میبره که برد
    حالا هم میگم فصل بعد ما تو فینالیم
    قربون دستت بگو امسال کی قهرمان میشه تو CL ؟؟
    بگو منچستر

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قربون دستت بگو امسال کی قهرمان میشه تو CL ؟؟
    بگو منچستر

ببین من دوست دارم وسط بازی به جنجال کشیده بشه دو طرف بزنن همدیگه رو له کنن بعد یوفا جام این فصلو به هیشکی نده تا به بایرن نرسه قهرمانیای هیچ کدوم

ولی خب همچین پیشبینی نمیشه کردش

میزاریم در اختیار سرنوشت

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شورش هواداران فرانکفورت پس از دیدار مقابل کلن

به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از اتمام بازی دو تیم فرانکفورت و کلن که به شکست 2 بر 0 میزبان انجامید هواداران فرانکفورتی به زمین بازی هجوم آوردند و با نیروهای امنیتی درگیر شدند.
    حدود 150 هوادار فرانکفورت پس از شنیدن سوت پایان بازی به داخل چمن ورزشگاه جام جهانی فرانکفورت هجوم آوردند و با نیروهای امنیتی درگیر شدند. در این بین نیروهای امنیتی ورزشگاه با اسپری فلفل و باطوم به شورشی ها حمله و چندین نفر از آنها را دستگیر کردند. سران فوتبال آلمان وضعیت پیش آمده در این دیدار را افتضاح خواندند و سریعا خواستار رسیدگی به آن شدند.
    بازیکنان حاضر در زمین پس از شورش تماشاگران سریعا به داخل تونل رختکن هدایت شدند و نیروهای امنیتی مانند سدی در جلوی درب تونل صف کشیدند تا امنیت بازکنان و کادر داوری را حفظ کنند. پس از این حوادث و آرام شدن اوضاع مسئولان فرانکفورت توسط دستگاه های پخش استادیوم از هواداران به دلیل نتایج ضعیف و نزدیک شدن به منطقه سقوط عذر خواهی کردند.
    هفته گذشته نیز پس از دیدار ماینتس با آینتراخت اتوبوس تیم مورد حمله قرار گرفت و حتی یکی از نیروهای امنیتی پس از احساس خطر دست به شلیک نیز زده بود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گزارش تصویری

محتوای مخفی: ادامه ی عکس ها 

پس از آرام شدن نسبی جو ورزشگاه ، برخی بازیکنان فرانکفورت مثل آماناتیدیس، مارکو راس و مارتین فنین به
    میان تماشاچیا اومدن و با اونا صحبت کردن

آینتراخت با این شکست ۳۴ امتیازی موند و تو مکان ۱۷ـم جدول قرار گرفت و به شدت خطر سقوط تهدیدش میکنه .

.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یونکر: به هدف اصلی مان رسیدیم،خیالم راحت شد

آندریس یونکر، مربی بایرن مونیخ از برد 1-8 تیمش مقابل سن پائولی در دیدار شنبه شب رقابتهای بوندس لیگا بسیار خوشحال است.
    بااین برد، بایرن حضورش را در جمع 3 تیم برتر بوندس لیگا و کسب سهمیه حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا مسجل کرد.
    یونکر معتقد است که بدین ترتیب هدف اصلی بایرن مسجل شده و این تیم می تواند برای کسب جایگاه دوم مبارزه کند. یونکر به وب سایت رسمی باشگاه بایرن گفت:« ما به هدف اصلی مان رسیدیم. الان به خانه می روم، روی کاناپه می نشینم و یک فنجان قهوه می نوشم و از آن لذت می برم.»
    مربی بایرن ادامه داد:« باید فکرمان را برروی بازی مقابل اشتوتگارت تمرکز کنیم و ببینیم که می توانیم لورکوزن را در رده دوم تحت فشار قرار دهیم؟ نتیجه 1-8 باورنکردنی و تعجب آور است. جو قبل از بازی، جو کاملا ویژه ای بود که هرگز پیش از این چنین جوی را تجربه نکرده بودم.»
    کد:
    --------------------------------------

رومنیگه: دربدترین شرایط سوم می شویم

برد 1-8 بایرن مقابل سن پائولی در دیدار شنبه شب، نه تنها شادی فراوانی به هواداران، مربیان، بازیکنان و روسای این باشگاه داد، بلکه قطعی شدن سومی بایرن در رقابتهای این فصل و حضور قطعی آنها در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا، شادی آنها را مضاعف کرد.
    کارل هاینس رومنیگه، رئیس باشگاه بایرن مونیخ هم با ابراز رضایت از حضور بایرن در رده سوم جدول رقابتهای این فصل بوندس لیگا به این نکته اشاره کرد که تیمش اکنون برای به پایان بردن رقابتهای این فصل در رده دوم می جنگد
    رومنیگه در پایان دیدار شنبه شب بایرن گفت:« در درجه اول بسیار خوشحالیم که در بدترین شرایط ممکن، رقابتهای فصل را در رده سوم به پایان می بریم. البته شانس اندکی هم داریم که در این فصل در رده دوم جدول قرار بگیریم ولی عملا همه چیز به بازی شنبه هفته اینده بسته است و واقعا نمی دانم که آیا لورکوزن خواهد لغزید یا نه.»
    کد:

.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اين صحنه ها(فرانكفورت) يه كم براي بوندسليگا عجيب بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •