مرسي بايرن
مثل اينكه اواخر فصل فهميدن كه گذشت هم خوب چيزيه
ولي فكر كنم اگر كمي شانس داشته باشه بتونه دوم هم بشه
مرسي بايرن
مثل اينكه اواخر فصل فهميدن كه گذشت هم خوب چيزيه
ولي فكر كنم اگر كمي شانس داشته باشه بتونه دوم هم بشه
بیخیال یوسف جان . من که دعا میکنم قرعه جوری دربیاد که تو فینال بخوریم به اینتر (البته اینتری که این فصل دیدیم به یک چهارمم نمیرسه.مگر اینکه یه تغییر تحولی بزنن).اونوقت تو مونیخ یه حال و احوالی از اینتر بپرسیم.
------------------------------------------
فلیپ لام و ماریو گومز هم که گفتن هدفمون کسب رتبه ی دوم تو آخر فصل هست . ببینیم تو این بازی آخر چه شرایطی پیش میاد .
---------------------------------------
گزارش تصویری
سن پائولی 1-8 بایرن مونیخ
بایرنی ها بار دیگر به تیم خوف انگیز بوندس لیگا تبدیل شدند. آنها در زمین سن پائولی، تیم دوم شهر هامبورگ را له کردند. خوشحالی آنها وقتی مضاعف شد که متوجه شدند هانوفر در زمین اشتوتگارت بازی را واگذار کرده و راهیابی آنها به لیگ قهرمانان قطعی شده است. بایرن هفته اینده مقابل اشتوتگارت قرار می گیرد و این فرصت را خواهند داشت که از اشتوتگارتی ها تشکر کنند.
در شبی که بایرنی ها جشنواره گل راه انداختند، دنیل فن بویتن، مدافع بلژیکی این تیم نیز گلزنی کرد
ماریو گومز باز هم ستاره بایرن بود؛ او دیشب هت تریک کرد
مهاجمی که بایرنی ها قصد داشتند در تابستان گذشته او را بفروشند، حالا آقای گل بوندس لیگاست
نام روبن نیز در بین گلزنان دیشب بایرن قرار گرفت
و خوشحالی بایرنی ها پس از پایان بازی
روبن و شواین اشتایگر که هفته گذشته با یکدیگر جنگ لفظی پیدا کرده بودند، با این پیرزی اختلافات شان را فراموش کرده اند
.
نه دیگه نشد!بیخیال یوسف جان . من که دعا میکنم قرعه جوری دربیاد که تو فینال بخوریم به اینتر (البته اینتری که این فصل دیدیم به یک چهارمم نمیرسه.مگر اینکه یه تغییر تحولی بزنن).اونوقت تو مونیخ یه حال و احوالی از اینتر بپرسیم.
فرصت به این خوبی رو این فصل از دست دادین،دیگه فکر نمیکنم به اینتر بخورین![]()
با اجازه و هماهنگي با دوست عزيزم OSEN من هم براي مدتي امضاي ايشون رو به عنوان امضاي خودم قرار ميدم
من اصولا پیشبینی هام خوبه
فصل پیش بعد اینکه بایرن 4تا به یووه زد گفتم که یه پای فینال بایرنه که همینطورم شد
این فصل هم بین دونیمه بازی برگشت اینتر بایرن بعد اون همه موقعیتی که بایرن خراب کرد به دلم افتاد حذف میشیم که شدیم
پیش بینی کردم گلادباخ با گل مارکو رویس هانوفرو میبره که برد
حالا هم میگم فصل بعد ما تو فینالیم![]()
قربون دستت بگو امسال کی قهرمان میشه تو CL ؟؟
بگو منچستر![]()
ببین من دوست دارم وسط بازی به جنجال کشیده بشه دو طرف بزنن همدیگه رو له کنن بعد یوفا جام این فصلو به هیشکی نده تا به بایرن نرسه قهرمانیای هیچ کدوم
ولی خب همچین پیشبینی نمیشه کردش
میزاریم در اختیار سرنوشت![]()
شورش هواداران فرانکفورت پس از دیدار مقابل کلن
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از اتمام بازی دو تیم فرانکفورت و کلن که به شکست 2 بر 0 میزبان انجامید هواداران فرانکفورتی به زمین بازی هجوم آوردند و با نیروهای امنیتی درگیر شدند.
حدود 150 هوادار فرانکفورت پس از شنیدن سوت پایان بازی به داخل چمن ورزشگاه جام جهانی فرانکفورت هجوم آوردند و با نیروهای امنیتی درگیر شدند. در این بین نیروهای امنیتی ورزشگاه با اسپری فلفل و باطوم به شورشی ها حمله و چندین نفر از آنها را دستگیر کردند. سران فوتبال آلمان وضعیت پیش آمده در این دیدار را افتضاح خواندند و سریعا خواستار رسیدگی به آن شدند.
بازیکنان حاضر در زمین پس از شورش تماشاگران سریعا به داخل تونل رختکن هدایت شدند و نیروهای امنیتی مانند سدی در جلوی درب تونل صف کشیدند تا امنیت بازکنان و کادر داوری را حفظ کنند. پس از این حوادث و آرام شدن اوضاع مسئولان فرانکفورت توسط دستگاه های پخش استادیوم از هواداران به دلیل نتایج ضعیف و نزدیک شدن به منطقه سقوط عذر خواهی کردند.
هفته گذشته نیز پس از دیدار ماینتس با آینتراخت اتوبوس تیم مورد حمله قرار گرفت و حتی یکی از نیروهای امنیتی پس از احساس خطر دست به شلیک نیز زده بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگزارش تصویری
محتوای مخفی: ادامه ی عکس ها
آینتراخت با این شکست ۳۴ امتیازی موند و تو مکان ۱۷ـم جدول قرار گرفت و به شدت خطر سقوط تهدیدش میکنه .
.
یونکر: به هدف اصلی مان رسیدیم،خیالم راحت شد
آندریس یونکر، مربی بایرن مونیخ از برد 1-8 تیمش مقابل سن پائولی در دیدار شنبه شب رقابتهای بوندس لیگا بسیار خوشحال است.بااین برد، بایرن حضورش را در جمع 3 تیم برتر بوندس لیگا و کسب سهمیه حضور در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا مسجل کرد.یونکر معتقد است که بدین ترتیب هدف اصلی بایرن مسجل شده و این تیم می تواند برای کسب جایگاه دوم مبارزه کند. یونکر به وب سایت رسمی باشگاه بایرن گفت:« ما به هدف اصلی مان رسیدیم. الان به خانه می روم، روی کاناپه می نشینم و یک فنجان قهوه می نوشم و از آن لذت می برم.»مربی بایرن ادامه داد:« باید فکرمان را برروی بازی مقابل اشتوتگارت تمرکز کنیم و ببینیم که می توانیم لورکوزن را در رده دوم تحت فشار قرار دهیم؟ نتیجه 1-8 باورنکردنی و تعجب آور است. جو قبل از بازی، جو کاملا ویژه ای بود که هرگز پیش از این چنین جوی را تجربه نکرده بودم.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------
رومنیگه: دربدترین شرایط سوم می شویم
برد 1-8 بایرن مقابل سن پائولی در دیدار شنبه شب، نه تنها شادی فراوانی به هواداران، مربیان، بازیکنان و روسای این باشگاه داد، بلکه قطعی شدن سومی بایرن در رقابتهای این فصل و حضور قطعی آنها در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا، شادی آنها را مضاعف کرد.کارل هاینس رومنیگه، رئیس باشگاه بایرن مونیخ هم با ابراز رضایت از حضور بایرن در رده سوم جدول رقابتهای این فصل بوندس لیگا به این نکته اشاره کرد که تیمش اکنون برای به پایان بردن رقابتهای این فصل در رده دوم می جنگدرومنیگه در پایان دیدار شنبه شب بایرن گفت:« در درجه اول بسیار خوشحالیم که در بدترین شرایط ممکن، رقابتهای فصل را در رده سوم به پایان می بریم. البته شانس اندکی هم داریم که در این فصل در رده دوم جدول قرار بگیریم ولی عملا همه چیز به بازی شنبه هفته اینده بسته است و واقعا نمی دانم که آیا لورکوزن خواهد لغزید یا نه.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)