ایشالا شیاطین پیروز از این میدان بیرون میان
پدر هرچی مصدومی بسوزه
ایشالا شیاطین پیروز از این میدان بیرون میان
پدر هرچی مصدومی بسوزه
به امید پیروزی منچستریونایتد.![]()
آنچلوتی: زمانی که دروگبا کنار برود، تورس پیر شده است
سایت گل- کارلو آنچلوتی، مربی باتجربه چلسی معتقد است که تیمش به فرناندو تورس نیازی ندارد.تورس در دیدار پیشین چلسی مقابل لیورپول هر دو گل تیمش را وارد دروازه تیم صدرنشین نمود.
پس از نمایش درخشان مهاجم اسپانیایی لیورپول در این بازی، شایعات در مورد آینده او و احتمال انتقالش به چلسی قوت یافت ولی آنچلوتی در این رابطه نظر دیگری دارد:« این فقط تورس نیست که برای تیم ما مشکلاتی را ایجاد کرده است؛ کارلوس تبس هم بارها ما را با مشکل مواجه کرده.اینها مهاجمان فوق العاده ای هستند و گاهی وقتها ممکن است از آنها گلهایی را دریافت کنی ولی تا زمانی که دروگبا و آنلکا را داری، فکر کردن به تورس کار سختی است.»
آنچلوتی ادامه داد:« روزی که دروگبا نتواند بازی کند و در این سطح باقی بماند، می توانیم به خرید مهاجم دیگری مثل تورس فکر کنیم ولی زمانی که دروگبا دیگر به کار نیاید،تورس هم پیر شده است.»
محتوای مخفی: منبع
مانچینی: چلسی قهرمان لیگ برتر میشود؛ فرگوسن بهترین مربی دنیاست
سایت گل – روبرتو مانچینی، مربی منچسترسیتی بر این باور است که چلسی فاتح این فصل لیگ برتر میشود، چون آنها بهتر از هر تیم دیگری هستند.
آبیها در صدر جدول با دو امتیاز اختلاف قرار دارند. آنها این هفته دو بر صفر به لیورپول باختند، اما مانچینی میگوید کارلو آنچلوتی، هموطنش تیم را به افتخار میرساند: «به نظرم چلسی قهرمان لیگ برتر میشود.
اما همه تیمهای دیگر که نزدیک چلسی هستند هم میتوانند سعی خود را داشته باشند، چون فصل طولانی و دشوار است.
ما باید بازیهای بسیاری انجام دهیم. هدف ما رسیدن به لیگ قهرمانان است. مهم است که ما در ژانویه و فوریه در نزدیکی چلسی و منچستریونایتد باشیم.
به نظرم ما هم بخت خود را داریم. باید بازی به بازی پیش برویم و در حال حاضر تنها به یونایتد فکر میکنیم.»
دو تیم منچسترسیتی و منچستریونایتد چهارشنبه به مصاف هم میروند و مانچینی میگوید برد در خانه وست برومویچ روحیه آنها را بالا برده:
«پیروزی پیش از بازی با یونایتد برای بازیکنان و همه ما مهم است. آنها حالا میدانند که تیمی قدرتمند هستیم. اوضاع عوض شده است.البته ما برای آنها و فرگی احترام قائلیم، چون او بهترین مربی دنیاست. اما ما هم داریم بهتر میشویم و بازی خوبی در پیش است.در سه بازی از چهار دربی گذشته در سطح یونایتد بازی کردیم ولی در اواخر بازی باختیم. این فصل تیم متفاوتی هستیم. آنها تیمی قدرتمند هستند که تا آخرین ثانیه می جنگند. آنها مقابل ولوز به این ترتیب پیروز شدند. آنها ذهنیتی قوی دارند چون قهرمانیهای بسیاری کسب کردهاند.»
محتوای مخفی: منبع
سولشایر: امیدوارم روزی مربی منچستریونایتد شوم
او بسیار از فرگوسن تمجید کرده است.
2010/11/9 23:04:00
سایت گل – اوله گونار سولشایر فاش کرده که میخواهد مربی منچستریونایتد شود، البته نه در 25 سال آینده!
سولشایر اخیرا مربی باشگاه مولده نروژ شده، باشگاهی که خود زمانی در آن بازی میکرد. او به زودی پست خود به عنوان مربی ذخیرههای یونایتد را ترک خواهد کرد.
سولشایر میگوید: «به نظرم هر کسی که برای منیونایتد بازی کرده باشد، اگر رویای مربیگری داشته باشد دوست دارد زمانی مربی یونایتد شود. اما سر الکس فرگوسن چند هفته پیش گفت که برای مربیگری در این باشگاه باید تجربه داشته باشید.
این اولین گام من برای مربیگری است و شاید 25 سال بعد زمان هدایت یونایتد فرا برسد.»
سولشایر گفت یکی از دلایل ترک یونایتد، خانوادهاش بود: «بازگشت به نروژ حس خوبی دارد. چهارده و نیم سال از کشورم دور بودم. خانوادهام حس میکردند زمان بازگشت به خانه فرا رسیده و پیشنهاد مربیگری مولده هم آن قدر عالی بود که نتوانم ردش کنم. فرگوسن چند هفته پیش به من گفت این گامی صحیح در راه مربیگری است.»
او از فرگوسن ستایش کرد: «رابطهای عالی داشتیم. او مربی و انسان فوقالعادهای است. او به من نشان داد چطور با انسانها همان طور که هستند رفتار کنم. آنها انسانند و بازی کامپیوتری نیستند. او میداند کدام دکمهها را برای هر فردی بزند. دیگر کسی به اندازه او مربی بزرگترین باشگاه دنیا نخواهد بود. مدیریت او در ماجرای وین رونی بهترین مدیریتی بود که به عمرم دیدهام و ما، مربیان یونایتد افتخار کار کردن در کنار او را داریم.»
نیمه اول با نتیجه ی عادلانه 0.0
تموم میشه
به امید برد شیاطین سرخ
![]()
خب!
با اینکه حریفامون بردن ولی از این مساوی اصلا ناراحت نیستم. راستشو بگم قبل از بازی فکر میکردم ببازیم ولی بازم سیتی نشون داد هنوز مونده واسه ما شاخ بشه حتی تعویض آخری هم واسه وقت تلف کردن بود!
رافائل رو خیلی دوست دارم. بازیشو ببینید روبروی توز و پارسال هم ریبری.کریک با اینکه یکی دوتا پاس بد داد بازم خیلی خوب بود احتیاج داریم بهش.
نزن این حرفو تساوی چیه
واقعا حق برد با شیاطین بود
دیگه میخواستن چه کار کنند با این که هیچ یک از بازیکنان
تیم اونقدری با تجربه نبودن
جز دفاع و اسکلز
و با این حال بیشتر بازی دست شیاطین بود
واقعا باید گفت که سر الکس یه سرمربی تمام عیار
![]()
بازی دیشب سیتی و منچستر اصلا جذاب نبود. چون دو تا تیم زیاد خوب بازی نکردن
نمی دونم بر چه اساسی میگید برد حق منچستر بود! دو تا تیم اصلا موقعیت اون چنانی نتونستن به وجود بیارن!
به هر حال از این تساوی بسی خوشحال شدیم چون به نفع چلسی شد : دی
Last edited by vahidgame; 11-11-2010 at 11:47.
و به نفع ارسنال.منچستر بازی قبلشم خیلی لیاقت پیروزی نداشت برد.چه دقیقه ای گل زد.
کاش دیشب چلسی هم میباخت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)