تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 252 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ولی دلیل نمیشه هر مربی که چند وقت نتیجه نگیره شروع کنن به حیا کن رها کن.بابا بزارید حداقل یه سالی یه کربی بمونه.
    مگه سالهای قبل که فرت فرت مربی عوض میکردن چه کار کردن که الان هم بخواهیم همین کار رو بکنیم
    تیم ثبات میخواد.چه در مدیریت چه در کادرفنی.
    الان دلیل موفقیت ذوب همین ثباته.
    زیبا گفتی! در تکمیل حرفت یه نکته ای رو اشاره کنم!
    وقتی یه مربی ای از سوی باشگاه اخراج میشه، هوادارای اون تیم فکر میکنن با فریاد "حیا کن رها کن" ه اونا، اون مربی اخراج شده! در حالی که باید گفت زهی خیال باطل!! کسایی که تو مملکتمون یه مربی رو کله میکنن، براشون مهم نیست هوادار چی چی میگه! براشون میز و صندلی شون مهمه!! (چیزی که عادل دیشب تو نود گفت) چون اگه اونا مربی رو اخراج نکنن، مراتب بالاترشون و مافوق هاشون اونا رو برکنار میکنن و اون برکناری هم به خاطر یه سری دلایل دیگست نه خواست مردم!
    به نظر من باشگاه ها هر چقدر دولتی تر باشن، توانایی فراهم کردن ثبات برای تیمشون رو کمتر دارن! (رابطه معکوسه!) شما نیگاه کنید! هاجسون تو این فصل تیم بزرگی مثل لیورپول رو دستش گرفت و تا همین چند وقت پیش جایگاه لیورپول تیم یکی مونده به آخر انگلستان بود!! همه شاکی بودن از دست مربی! اما مربی اخراج نشد! چرا چون ساختار باشگاه، ساختار مستقلیه... اگه شرایط پرسپولیس استقلال مثل لیورپول بود، فکر کنید چه اتفاقی می افتاد؟!
    من نمیدونم لیدر ها خط گرفتن یا نه! پول زیادی و رشوه گرفتن یا نه! (اگه اتفاق هم افتاده باشه من تقبیحش میکنم) اما اگه عاملی بشه که یه تیم یک یا چند بازی عدم نتیجه گیری، ثباتش رو از دست نده، من ازش استقبال می کنم...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خاکپور مربي استيل‌آذین شد

ایلنا: درحالي كه هدايتي به صراحت خبر حضور خاكپور را در تيمش تكذيب كرده بود،سایت باشگاه گزارش داده است كه با تشخیص علی پروین رییس سازمان تیم فوتبال استیل اذین پس استعفای افشین پیروانی ،رضا شاهرودی وعابدزاده ، خاكپورمربی جدید استیل اذین منصوب شد.

خاکپور در جلسه ای با پروین برنامه های خود را تشریح کرده وقرار شده است باحضور در تمرینات مشکلات را یادداشت برداری ودر اختیار پروین قرار دهد .

خاكپور كه مدتي در يكي از تيم‌هاي آمريكا بازي‌ مي‌كرد، بعد از خداحافظي از تيم ملي ايران همان‌ جا ماند و مدرسه فوتبال راه‌اندازي كرد. او بعد از بازگشت به ايران مدتي در فولاد خوزستان دستيار محمد مايلي‌كهن بود.

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ولی دلیل نمیشه هر مربی که چند وقت نتیجه نگیره شروع کنن به حیا کن رها کن.بابا بزارید حداقل یه سالی یه کربی بمونه.
    بنده خودم با این عوض کردنهای متوالی که هیچ فایده ای نداره کاملا مخالم ومیگم باید مربی تیم چند سال با یه تیم باشه تا به نتیجه برسه این در این رابطه .

اما درمورد لیدر ها : هیچ کسی نگفته تا مربی نتیجه نگرفت بگین حیا کن رها و... ، الان تو همه جا علامت سوال بزرگ تو ذهن همه به وجود اومده که پرسپولیس با این نتایج و اون باخت سرمربی و مدیر عاملش تشویق میشن که هیچ وقت در تاریخ باشگاه پرسپولیس وحتی استقلال این قضیه اصلا وجود نداشته. این شبهات درمورد لیدرها که از جایی خط میگیرن اونقدر واضح بود که 2 سایت پرسپولیسی در این رابطه به انتقاد از تشویق های بی دلیل لیدرها نسبت به دایی وکاشانی پرداختن و این ماجرا رو امری عادی ندونستن . وواقعا هم غیر عادی هست .البته بمن که خیلی از این قضیه خوشحال شدم چون دست خیلی ها رو شد. گذر زمان ومدارکی که موجود هست بیشتر دستشونو رو میکنه.
    Last edited by manreza71; 03-12-2010 at 18:49.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همونطور که میدونیم دایی با تمام کله گنده های مملکت در ارتباط هست وهمیشه از این رانتش خیلی استفاده کرده ، ازسرنمربی شدن تیم ملی تا رسیدن به نیمکت پرسپولیس تا قطعی برق ورزشگاه ازدای در بازی جام حذف یو.... جدیدترین حمایت این کله گنده ها از دایی اون نامه استانداری تهران بود که تو برنامه 90 نشون داد واونقدر بی منطق گفته بود که ادم واقعا از تعجب چشماش 4تا میشد .اینم متن اون نامه که در حمایت از دایی به خبرگذاریها ارسال شده بود وتو 90 پخش کرد.

نامه استانداری تهران در حمایت از دایی

معاون عمراني استاندار تهران در گفت‌وگو با فارس:
    دليل باخت تيم پرسپوليس آلودگي‌ هواي استان تهران است

خبرگزاري فارس: معاون عمراني استاندار تهران با اشاره به اينكه مسابقه فوتبال پرسپوليس و سپاهان برخلاف مصوبات كارگروه اضطراري آلودگي هواي استان تهران برگزار شده بود، گفت: دليل باخت پرسپوليس آلودگي‌ هواي استان تهران است.
    محمدرضا محمودي در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا» اظهار داشت: در كارگروه آلودگي هواي استان تهران مصوب شد تمرينات و مسابقات ورزشي برگزار نشود اما تيم‌ها به دليل نيمه خصوصي بودن، اقدام به برگزاري مسابقات كردند.

وي در خصوص دليل باخت تيم پرسپوليس گفت: تيم تهراني چون هواي آلوده تنفس كرده بود نتوانست مقابل تيم اصفهاني كه هواي سالم تنفس كرده است، پيروز شود.

معاون عمراني استاندار تهران بيان داشت: در اين خصوص مدير كل تربيت بدني استان تهران بايد جوابگو باشد چرا كه پيشنهاد لغو مسابقات از سوي ايشان مطرح شده است.

به گزارش «توانا» جواد جمالي، مدير كل دفتر بررسي آلودگي هوا سازمان محيط زيست با اعلام اعتراض سازمان محيط زيست به استانداري تهران درباره برپايي مسابقه فوتبال روز گذشته پرسپوليس و سپاهان گفت: مسابقه فوتبال پرسپوليس و سپاهان "غير قانوني " برگزار شد

پ.ن : فکر کنم بازیکنان سپاهان با کپسول اکسیژن نفس میکشیدن

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

بعد از اينه كه اين همه ستاره خراب شدن حالا نوبته خاكپوره..!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از خاکپور بعید بود ...

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همونطور که میدونیم دایی با تمام کله گنده های مملکت در ارتباط هست وهمیشه از این رانتش خیلی استفاده کرده
    دوست من
    فكر نميكنيد يه كم به اندازه يه ارزن داريد بي انصافي ميكنيد
    اگه اين همه پارتي داره پس چرا ازش استفاده نكرد كه اينقدر توي نيم فصل اول از داوري ضربه نخوره كه الان با خيال راحت قهرمان نيم فصل بشه
    چنتا بازيشو روز جمعه مينداخت كه يه خورده بيشتر تماشاگر بياد(پرسپوليس 4 بازي روز جمعه كرده استقلال 9 تا)
    اگه داشت كه با رفتن دو بازيكن اصليش به گوانگژو بازي نميكرد
    كه خسته و كوفته بعد از 120 دقيقه بازي روي چمن مصنوعي به سپاهان برسه
    و حالا هم با برنامه ريزي عجيب سازمان ليگ مجبور نشه بعد از بازي سخت با سپاهان و پيكان به جاي اينكه شنبه به ديدار تراكتور بره با كمترين استراحت و ريكاوري پنج شنبه در تبريز بازي كنه
    جالبه استقلال جمعه در خانه با پاس بازي كرد و جمعه بعدي در خانه با شهرداري بازي ميكنه با شش روز استراحت
    ولي پرسپوليس شنبه بيرون از خونه با پيكان و پنجشنبه بيرون از خونه با تراكتور بازي ميكنه با چهار روز استراحت
    كه يك روزشم بين اين شهر و اون شهر هدر ميره
    حداقل ميشد حالا كه پرسپوليس دو بازي رو بيرون از خانه داره جمعه بازي كنه
    همه ميدونن نصف فوتبال اين روزا بيرون از ميدونه
    من به عنوان يه پرسپوليسي از خدامه دايي اگه رانتي داره ازش استفاده كنه
    اما پس كي ميخواد استفاده كنه نصف ليگ رفت
    دوستان سعي كنن انصاف رو توي پستهاشون رعايت كنن

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست من
    اگه اين همه پارتي داره پس چرا ازش استفاده نكرد كه اينقدر توي نيم فصل اول از داوري ضربه نخوره كه الان با خيال راحت قهرمان نيم فصل بشه
    چنتا بازيشو روز جمعه مينداخت كه يه خورده بيشتر تماشاگر بياد(پرسپوليس 4 بازي روز جمعه كرده استقلال 9 تا)
    و حالا هم با برنامه ريزي عجيب سازمان ليگ مجبور نشه بعد از بازي سخت با سپاهان و پيكان به جاي اينكه شنبه به ديدار تراكتور بره با كمترين استراحت و ريكاوري پنج شنبه در تبريز بازي كنه
    جالبه استقلال جمعه در خانه با پاس بازي كرد و جمعه بعدي در خانه با شهرداري بازي ميكنه با شش روز استراحت
    ولي پرسپوليس شنبه بيرون از خونه با پيكان و پنجشنبه بيرون از خونه با تراكتور بازي ميكنه با چهار روز استراحت
    همه اینا که گفتین به تیم پرسپولیس ربط داشت نه شخص دایی. اما درمورد اشتباهات داوری باید گفت که اشتباه دوری برای همه وهمه جا هست وبا توجه به حساسیت این کار کسی نمیتونه حداقل تولیگ جانبدارانه قضاوت کنه.
    مثلا پارسال استقلال از سپاهان شاکی بود که اشتباهات داوری به نفع سپاهان هست
    اما امسال این سپاهانه که از استقلال شاکیه وومیگه داوریها به نفع استقلاله
    خود دایی با سایپا با اشتباه داوری قهرمان لیگ شد و...
    یا درسطح بین الملل گل انگلیس که حداقل نیم متر از خط دروازه ردشدهبود
    یا هند هانری که توپ رو بادست جلو پاش انداخت وفرانسه رو جامجهانی اورد
    یا گل مارادونا ادست به انگلیس و.....
    اما درمورد رابطه داشتن دایی ورفتوامدش با کله گنده ها جای هیچ شکی نیست. اگه خواستی با هم یه بحثی تو این زمینه انجام بدیم.
    Last edited by manreza71; 04-12-2010 at 01:00.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همه اینا که گفتین به تیم پرسپولیس ربط داشت نه شخص دایی
    مثل اينكه دايي الان سرمربي پرسپوليسه ها
    با هر معيار و منطقي بسنجين دايي الان بايد از تمام قدرتش كه شامل لابيهاش هم ميشه در جهت موفقيت خودش و پرسپوليس استفاده كنه
    سوال من اينه كه با توجه به اينكه از نظر من اصلا اين موضوع اشكالي نداره دايي پس كي ميخواد از اين رفت و اومداش با گنده ها استفاده كنه؟
    ليگ تموم شد ديگه
    نكنه گذاشته براي جام باشگاه هاي آسيا

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

دوست من
    جالبه استقلال جمعه در خانه با پاس بازي كرد و جمعه بعدي در خانه با شهرداري بازي ميكنه با شش روز
    استراحت
    همه این ها که گفتی نیم فصل دوم برعکس میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •