سلام دوستان
این لپ تاپ من کارکتر ها رو اکثرا اشتباه گذاشتن
لپ تاپ رو ار دیجی کالا خریدم
سلام دوستان
این لپ تاپ من کارکتر ها رو اکثرا اشتباه گذاشتن
لپ تاپ رو ار دیجی کالا خریدم
نمیدونم البته من با همین ورژن آپ کردم مشکلی پیش نیومد.راستی اون درایور dell support center خودش با توجه به سرویس تگ میگه کدوم درایورا آپدیت شدند
---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
کیبرد شما عربیه
برادر شما چرا اینقدر حساسی به سیستمت
خوب معلومه که رم باید درصدش بالا بره، ناسلامتی ویندوز با اینهمه امکاناتش داره اجرا میشه!
و هر برنامه ای که بخواد اجرا بشه اول یه بخشیش داخل رم میره چون سرعت هارد خیلی خیلی پایینتر از سرعت cpu هست و رم این وسط نقشه میانجی رو ایفا میکنه چون سرعتش از هارد بیشتر و از cpu پایینتره
نگران نباش این کــــــــــــــاملا طبیعیه ، الان رم لپ تاپ من روی 34% هست
اما خوب اگه هیچ برنامه خاصی اجرا نمیکنی و cpu usage بالا هست ، این طبیعی نیست چون سرعت cpu خیلی زیاده و کارهای کوچیک در اون به سرعت در کسری از ثانیه انجام میشن
task manager برا خود ویندوزه ، روی تسک بار راست کلیک کن و گزینه task manager رو بزن
در سربرگ processes میتونی تمام پردازش های در حال اجرا رو ببینی (حتی ویروس و کرمها رو) اما اگه وارد نیستی تغییری اونجا ایجاد نکن یعنی صرفا بخاطر اسم های عجیب فکر نکنی ویروسن و end task کنی چون اسم برنامه ها با اسامی پردازش هاشون فرق میکنه
![]()
Last edited by sheytoon001; 06-10-2010 at 20:43.
سلام !
تنها تاپیک فارسی زبانی که در نت برای این مدل پیدا میشه همین جاست!
اتفاقا استقبال خوبی هم ازش شده.
من حدود یک ماهه که این لب تاب رو خریدم. قبل از خرید با این تاپیک آشنا شدم.. با توجه به تعریف هایی که اینجا دیدم از انتخابم مطمئن شدم!
راستش خیلی از این مدل راضیم. مخصوصا این یک ماهی رو با ساعت های زیاد ازش استفاده کردم.
تا حالا هیچ مشکلی برام به وجود نیومده. تنها نکته نصب گرافیک بود که تو دو هفته اول نتونستم. حتی از سایتش هم دانلود کردم ولی کار نکرد! بالاخره شانسی چشمم به پست یکی از دوستان همین تاپیک خورد که واقعا کمکم کرد.
در کل از این انتخاب خیلی راضیم. همه ی امکاناتش یک طرف ؛ زیباییش یک طرف. قابل مقایسه با مارک و مدل های دیگه - غیر از سونی های بالای 1 - نیست.
پ ن : از همه کسایی که اینجا زحمت کشیدن هم یه تشکر ویژه دارم... موفق باشید.
[QUOTE=hosein7;5491353]
28 عادیه و جای نگرانی نداره ...
اما نباید رو به بالا بره و در صورتی عادیه که نرم افزارهای زیادی از استارت آپ بالا بیان که در نوار پایین ویندوز سمت راست مشخص میشن .
این درصد کم کم باید پایین بیاد مخصوصا زمانی که داری کاری انجام نمیدی از 5 نباید بالاتر بره ..
به تستی که میگم عمل کن :
آنتی ویروس و تمام نرم افزارهای اجرا شده رو ببند
نوار پایین سمت راست کنار بخش زبان ویندوز رو فلش رو به بالا کلیک کن و همه رو ببند
هیچ کاری در ویندوزت انجام نمیده ..
حالا به درصد Cpu usage دقت کن اگر پایین نیومده همچنان
شک نکن سیستمت ویروسیه
پیشنهاد میکنم اگر مثل من 24 ساعته به نت وصل هستید حتما از کاسپرسکای استفاده کنید
self defence و فایروال مهمترین مساله برای افرادی مثل من و شماست که مدام به اینترنت وصل هستند نود 32 گارد و فایروالش در این مساله ضعیف عمل میکنه ..
البته حساسیت به خرج ندید 28 درصدی نیست که جای نگرانی داشته باشه
اینم صفحه دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
30 روزه به صورت تریال فعالش کنید پس از نصب
زمان بازی که درصد باید بالا بره و اصلا جای نگرانی نداره ..
آره این مشکل رو من هم داشتم و جای نگرانی نیست
احتمالا مشکل از اونجا نشات میگیره که وقتی تنظیمات بازی رو high قرار میگیره از رزولیشن استاندارد لپتاپ بالاتر میره .. البته دقیقا مطمئن نیستم ..
کاش بازی رو نصب داشتم تا دوباره بررسی میکردم این موضوع رو
فقط الان دیگه مشکلی در اجرای بازی ندارید که ؟
مبلاد جان ایشون میزان استفاده از رم لپ تاپش روی 28 هستا در جوابی که به پست من داده بود این رو گفت
آقای hosein7 منظور میلاد چان درصد cpu هست و رم قضیش فرق میکنه و برا شما طبیعیه!
پس حواست یه درصد cpu باشه نه RAM![]()
Last edited by sheytoon001; 06-10-2010 at 22:03.
اهان
اخه تو این پست زیر حرفی از رم نزدن .. من جواب این پستشون رو دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونم از دوست های گرامیم. از shytoon جان و gilopa جان تشکر می کنم و باعث افتخار من که بااین دو دوست بزرگوار هم کلامم .
gilopa جان تو این سایت رفتم ولی نمیدونم کدوم را انتخاب کنم توش چند تا مدل! بنظرتون کدوم انتخاب کنم؟؟ راستی این روشی که گفتید امتحان کردم همه پنجره ها را بستم و cpu رفت رو صفر اما من چون زیاد از اینترنت استفاده می کنم بهتره از این آنتیوروس استفاده کردم.![]()
خوب راه حل کی بورد چیه ؟
باید چی کار کنم ؟
اصلا نمی شه تایپ کرد
من جاشونو حفظ هستم اما اینطوری قاطی می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)