تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 107 از 265 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

حدس من اینه که با کاهش 25 درصدی که برای اینترنت تحویلی به isp ها اعمال کردن
    اینها باید قیمت رو کم میکردن و چون براشون نمیصرفیده(همونطور که غیرقانونی 64 رو به هچ کس نمیدن چون سود نداره) مثل بقسه شرکت های خصوصی ورداشتن سرعت رو 25 درصد اضافه کردن 128 رو دقیقا کردن 160
    که البته هم غیر قانونی هست هم 25 درصد کاهش قیمت معادلش 25 درصد افزایش سرعت نیست چون
    256 زیر 13 تومنه
    باید کم کم همون250 میدادن تا به معادله 128 10 تومن 256 12600 تومن بخور
    واسه من هنوز 126/63 است...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

من هم چند وقت پیش مودم wag120n رو برای یکی از فامیلامون گرفته بودم و اونها هم اینترنت مخابرات رو دارن

کلا وسطش قطعی می داد و باید چند بار خاموش و روشن می کردیم تا درست بشه حتی برخی مواقع هم درست نمی شد

اولش ما هم فکر کردیم ایراد از مخابراته ولی آخرش فهمیدیم مودم ایراد داره و با هزار بار رفتن به گارانتی مودم رو عوض کردیم و مدل wag54g2 رو گرفتیم(نکته : تازه مودم رو خریده بودیم یعنی یک

هفته نشده بود)

من مودمم پلنت 4400 هست که وقتی با این مودم خونشون تست گرفتیم دیدیم مشکلی وجود نداره

اینم تاپیکی که اون موقع توی همین فروم زدم که ببینم مشکل از کجاست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا شما حتما با یه مودم دیگه هم تست بگیرید

مشتی من با همین مودم 8 ماهه دارم کار میکنم چه طور با شرکتای دیگه مشکلی نداشتم

شما هم احتمالاً تو
    Optional Settings
    (required by some ISPs)

مقدار size رو اشتبا وارد کرده بودی

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشتی من با همین مودم 8 ماهه دارم کار میکنم چه طور با شرکتای دیگه مشکلی نداشتم

شما هم احتمالاً تو
    Optional Settings
    (required by some ISPs)

مقدار size رو اشتبا وارد کرده بودی
    خیر توی همون لینکی که دادم ستینگ رو هم بررسی کردیم کاملا صحیح بود حتی ستینگی که روی مودم خودم تنظیم می کردم روی اون مودم هم بود ولی برای من کار می کرد ولی لینک سیس نه(ضمن اینکه مدل wag54g2 هم با همون تنظیمات کانفیگ شد که الان بدون هیچ مشکلی کار می کنه)

توی همون تاپیک هم اشاره شد که گویا یه سری باگ ، این مودم جدید داره که احتمالا با برخی از isp ها مشکل پیدا می کنه

البته دوستان اینجوری مطرح کردن که گویا با این isp مشکل داره ولی خب این حرف شاید زیاد منطقی نباشه

البته این مودم خرابی زیاد داشته حتی اون موقع که من می رفتم گارانتی می دیدم که دیگران هم همین مشکل رو با این مودم داشتن که این نشون دهنده ی وجود یه باگ در فریم وار مودم هست

به هر حال این تجربه ی من بودم خواستم در اختیارتون قرار بدم شاید شما هم همین مشکل من رو داشته باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان . قضیه این دستکاری DNS چیه ؟ یکی میشه توضیح بده کامل . توی سرعت بیشتر تاثیر داره ؟! من 512 دارم چطور میه سرعتش بره بالاتر . فایلای تورنت خیلی ضد حالند بیشتر از 50 نمیره ولی idm 64 راحت دانلود میکنه . ممنون میشم یکی کمک کنه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان . قضیه این دستکاری DNS چیه ؟ یکی میشه توضیح بده کامل . توی سرعت بیشتر تاثیر داره ؟! من 512 دارم چطور میه سرعتش بره بالاتر . فایلای تورنت خیلی ضد حالند بیشتر از 50 نمیره ولی idm 64 راحت دانلود میکنه . ممنون میشم یکی کمک کنه
    سلام

شما لینک زیر رو مطالعه کنید:

http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=410943

البته این روش پینگ رو کاهش میده و باعث افزایش سرعت باز شدن پیج ها میشه وتاثیری روی تورنت نداره

برای تورنت اصولا فایلتون باید دارای سید خوب باشه + سرعت آپلود خوب برای ارسال فایل به میزان دریافت ، تا بتونید از پهنای باند بطور کامل استفاده کنید

ضمن اینکه بسیاری از فیلمهای معروف و نرم افزار های حجیم با لینک مستقیم چه در سایت های فارسی و چه در رپیدشیر موجود هست که می تونید از اون هم استفاده کنید

6. 2 کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

شما لینک زیر رو مطالعه کنید:

http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=410943

البته این روش پینگ رو کاهش میده و باعث افزایش سرعت باز شدن پیج ها میشه وتاثیری روی تورنت نداره

برای تورنت اصولا فایلتون باید دارای سید خوب باشه + سرعت آپلود خوب برای ارسال فایل به میزان دریافت ، تا بتونید از پهنای باند بطور کامل استفاده کنید

ضمن اینکه بسیاری از فیلمهای معروف و نرم افزار های حجیم با لینک مستقیم چه در سایت های فارسی و چه در رپیدشیر موجود هست که می تونید از اون هم استفاده کنید
    ممنونم رفیق ولی با وجود سید خوب هم همونه الان دارم با 125 سید دانلود میکنم ولی utorrent سرعت دانلود رو بیشتر از 55 نمیبره مدام هم میفته پائین ،
    در مورد رپیدشیر هم درسته ولی لیچر درست حسابی پیدا نمیشه مستقیم کنم یه رپیدفا بود که اون هم محدودیت گذاشته الان که اکانت هم نداره منم پوا مول ندارم بدم اکانت بگیرم بدردم هم نمیخوره که بخوام بگیرم واسه همین افتادم دنبال تورنت که اینم داستانش اینجوری بود .

این مال سرعت منه خوبه یا سرم کلاه رفته ? :

Last edited by javadgorgani; 09-12-2010 at 19:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

QUOTE=hamidras;5683158]8]واسه من هنوز 126/63 است...[/QUOTE]

برای دوست من هم تازه اینجور شده ولی برای بقیه گویا چند هفته قبل مرکز با مرکز فرق میکنه تاریخ اعمالش و هم مقدار افزایشش
    برای بعضی ها شده 190

بعد هم برای راندمان بهتر همیشه برین تو تنظیمات مودم
    معمولا قسمت ادونس

DSL Settings
    Select the modulation below.
    G.Dmt Enabled

فقط تیک G.Dmt
    رو بزنین بقیه رو دیسیبل کنین تا اعدا آپ و دان شما همانی که از مخابرات اعمال شده شوند 128 160 64( استاندار مخابراتG.Dmt هست)
    Last edited by ieeeman; 09-12-2010 at 20:35.

9. این کاربر از ieeeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنونم رفیق ولی با وجود سید خوب هم همونه الان دارم با 125 سید دانلود میکنم ولی utorrent سرعت دانلود رو بیشتر از 55 نمیبره مدام هم میفته پائین ،
    در مورد رپیدشیر هم درسته ولی لیچر درست حسابی پیدا نمیشه مستقیم کنم یه رپیدفا بود که اون هم محدودیت گذاشته الان که اکانت هم نداره منم پوا مول ندارم بدم اکانت بگیرم بدردم هم نمیخوره که بخوام بگیرم واسه همین افتادم دنبال تورنت که اینم داستانش اینجوری بود .

شما کلاهتو بنداز بالا بهت 512 دادن یک
    کلاهتو خیلی بالاتر بنداز که سرعت آپلودت هم رو 512 بستن دو
    کلاهتو ....... مرد حسابی تورنت 50 عالیه!
    زرنگ باشی میتونی تورنت هم مستقیم کنی و بعدش دانلود کنی تورفیک یه زمانی بود

11. 3 کاربر از ieeeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما کلاهتو بنداز بالا بهت 512 دادن یک
    کلاهتو خیلی بالاتر بنداز که سرعت آپلودت هم رو 512 بستن دو
    کلاهتو ....... مرد حسابی تورنت 50 عالیه!
    زرنگ باشی میتونی تورنت هم مستقیم کنی و بعدش دانلود کنی تورفیک یه زمانی بود

من هم تا همین ماه پیش 128 داشتم رفیق تازه با بدبختی نامه از دانشگاه و ... 512 گرفتم
    چجوری میشه تورنت رو مستقیم کرد رفیق . چند تا لیچر تست کردم همون فایل چند کیلوبایتیشو مستقیم میکرد .
    Last edited by javadgorgani; 09-12-2010 at 20:58.

13. این کاربر از javadgorgani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز سرعت شما .46 مگابیت هست که میشه حدود 58 کیلوبایت برثانیه

دانلود منیجر با کانکشن هایی که میسازه می تونه پهنای باند بیشتری رو دریافت کنه

شما با تورنت وقتی 55 کیلوبایت بر ثانیه دانلود دارید یعنی از پهنای باند اصلیتون 3 کیلوبایت کمتر که عالیه

در ضمن دوستان برای من هم سرعت آپلودم بیشتر شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمن اینکه توی تنضیمات مودم که رفتم دیدم از 63 کیلوبیت به 127 کیلوبیت افزایش پیدا کرده و نشون میده که سرعت آپلودم رو بالاتر بستن

15. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •