آقا پیام و stream عزیز
لطفا اگه آیپاد یا آیفون 3gs دارید در کنار آیفون 4 قرار بدین و یه عکس از دوتا دیواس بندازین که انشالله ما هم به جمع شما بپیوندیم
اگه عکس از طبیعت و چیزای رنگی بندازید ممنون میشم
ببخشید درخواست بزرگیه
ممنون
آقا پیام و stream عزیز
لطفا اگه آیپاد یا آیفون 3gs دارید در کنار آیفون 4 قرار بدین و یه عکس از دوتا دیواس بندازین که انشالله ما هم به جمع شما بپیوندیم
اگه عکس از طبیعت و چیزای رنگی بندازید ممنون میشم
ببخشید درخواست بزرگیه
ممنون
منم اول فکر می کردم که کیفیت پیکسل ها مهمه.
اما یکی از دوستانه بزرگوارمون بهم گفت:ساده بهت می گم تصویر 200 در 200 با کیفیت 2 مگاپیکسل بهتر از تصویر 100 در 100 با کیفیت 5 مگاپیکسل هستش.
من داشتم فیلمامو نگاه می کردم که با گوشی 3gs گرفته بودم.دیدم بعضی از تصاویر و فیلم ها کیفیتش پایین تره.
بعد رفتم پس از سال ها تحقیق فهمیدم بی کیفیت ها مربوط می شه به بعد از آپدیت به 4.0.1.
کسی می تونه برام توضیح بده؟البته با حدس هایی که من زدم یه جورایی جور در می آد.
این هم یک تصویر از انجمن همسایه ، موبایلستان :
![]()
مهم نیست اما تعصب خوب نیست... عکسای x10 توی 8 مگاپیکسلی ها جزو خوبهاستمگاپیکسل که مهم نیست
در حالی که آیفون توی 5 ها جزو بهترین ها نیست... اما خوب عکس میگیره
برتری آیفون واسه عکسش نیست...
ممنون
آقا ما خریدیم امروز بالاخره
1 میلیون فیت 16 گیگ
ولی هنوز هم که با دست چپ می گیرم آنتن اش میره بعد یه مدتی
فریمور هم 4.1 هست
ولی در کل دارم عادت میدم یه جور دیگه دستم بگیرم
بیخیال گربه
به سلامتی انشالله ، مبارکه
یه کاور براش بگیر
احتمالا سیم کارتت هم mci هست چون برای من mci همینطوریش هم آنتی نداره ولی irancell تا ته پر هست همیشه !
به سلامتی انشالله ، مبارکه
یه کاور براش بگیر
احتمالا سیم کارتت هم mci هست چون برای من mci همینطوریش هم آنتی نداره ولی irancell تا ته پر هست همیشه !
مرسی
براش یه دونه از این روکش محافظ 15 هزار تومانی ها گرفتم برای روش پشتش که خط نمی افته اصلاً
نمی دونم باید ایرانسل ام رو هم ببرم ببینم فرقی داره یا نه !!! ولی کلاً امتحان که کردم دیدم وقتی 2 تا خط میشه آنتن اش وقتی زنگ می زنم با یه خط دیگه میگه در دسترس نمی باشد !!!
با اون که دست چپ هستم به نظرم واسه دست راست ها بدترهچون باید با دست چپ بگیرن و با راست کار کنن ولی من با راست می گیریم و با چپ کار می کنم واسه همون مشکلی از این بابت نیست باید به جونش بیفتی تا آنتن اش کم بشه اینجوری نیست تا زرتی میگیریش کم شه
در کل من ترجیح میدم به جای اینکه قاب بذارم طرز دست گرفتن اش رو درست کنم چون گوشی ظریفی هست و مثل htc قبلیم نیست که گوشی رو مشت کنم توی دستم!! برای همون مشکلی نیست ولی نوشتم بگم که این مشکل هنوز هم هست !!!
4 تا گرفتم امیدوارم کمکتون کنه
به ترتیب از راست به چپ : آیفون 4 ، آیفون 3GS ، آیفون 3G
توی عکس آخری فکر کنم تفاوت تصاویر بهتر مشخصه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by payamf1; 08-10-2010 at 13:21.
با سلام خدمت دوستان
یک سوال داشتم که امیدوارم راهنمایی کنید . در حال حاضر امکان استفاده از گوشی IPHONE 4 که با یک سرویس دهنده مثلAT & T در آمریکا رجیستر شده بوده وجود داره که بشه در ایران هم استفاده کرد یا نه ؟ یادمه تا چند وقت پیش یک یا دو سری از 3GS را نمیشد در ایران استفاده کرد . ممنون میشم راهنمایی کنید .
پیشاپیش اگه سوال خیلی ابتدایی بود عذر میخوام![]()
کسی نیست راهنمایی کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)