ولی منم خونده بودم "مارفتیم"!
ولی منم خونده بودم "مارفتیم"!
احتمالش هست زنش عربی باشه!!!
اره راس میگی .
ولی از دور شبیه ما رفتیمه
دوره صدر اسلام این عربا تا اسپانیا و پرتغالم رفتن. (همونطور که اومدن ایرانم گرفتن!)
شاید بخاطر اون باشه. شایدم به قول این دوستمون زنش عرب باشه؟
حالا می دونی جالبش کجاست! می خواد استدلال کنه که اون مارفتیمه می گه: سال 2006 تو جام جهانی آلمان وقتی اینا ایرانو بردن رفت رو دستش خالکوبی کرد مارفتیم که یعنی با بردن ایران رفتیم دور بعد!!!![]()
این عبارت فارسی ما رفتیم نیست! همسر ایشون گویا ایرانی یا عربه و اسم دو فرزندش رو خالکوبی کرده .
مارتیم و مریانه
که به اشتباه ما رفتیم خونده می شه!
===ویرایش : دی
الآن دیدم دوستان صفحه قبل اشاره کرده بودن!
منم از اطلاعاتی که کسب کردم همسر ایشون ایرانی هستن!
یه چیزی هم درباره عادل بگیم پررو نشه:
با این "تیکی تاکا " ش کشت مارو .هر تیم اسپانیایی زبان یا آمریکای جنوبی می بینه همینو میگه.مخصوصا اسپانیا.
.................................................. ..................................
یه چیز دیگه.یه بار دقت کنید:همه به جوات می گن نمی دونه توپ دست کیه ولی عادل زیرکه.خیلی وقتا که معلوم نیست و نمی دونه توپ دست کیه اصلا نمی گه و حرفای دیگه می زنه.تو یه بازی هم دقیقا بیشتر صحنه های نزدیکتر که شماره کاملا مشخص بود یا چهره معلوم رو می گفت.
یعنی نه اینکه کلا همیشه بدونه توپ کجاست منتها با زیرکی و حرفهای حاشیه ای این قضیه رو می پوشونه.دفعه دیگه ببینید خودتون
.................................................. ...............................
کلا این قضیه اشکال گزارشگری ماست.من نمی دونم گزارشگرای خارجی چون نزدیکن به زمین یا موضوع دیگه ایه که تقریبا تمام پاس رو می گن که کی به کی داد ولی مال ما همش فک بی خودی می زنن
وای خدا هیشکی مثل این یوسفی سوتی نمیده ! خدای سوتیه !
توی بازی ایتالیا و اسلواکی بود فکر کنم ، گفت ایتالیا در این میدان به زمین اومده و در ادامه به تته پته افتادن ....
دوباره بعدش هی گیر داد که سوئیس باید دوتا گل بزنه و ... بعد یخورده فکر کرد دوباره گفت نه باید یه گل بزنه تا بیاد بالا و از این حرفا ( این سوتیشو شخصا چندار توی بازی های مختلف دیدم ) !
کلا فکر کنم هیشکی به اندازه این یوسفیه سوتی نمیده !
ایتالیا و اسلواکی یوسفی نبود!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)