خبری ار نسخه 360 نیست /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
خبری ار نسخه 360 نیست /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
خودم دارم دانلود میکنم ببینم درسته یا نه ولی 80 درصد درست هستش
روی یه DVD باید رایت کنی به این ترتیب
یه همچین فولدر هایی می سازی دقیقا با همین نام ها
Content/0000000000000000/45418933/00080000
فایلی که دانلود کردی رو تو اخرین فولدر قرار می دی رو DVD رایت می کنی
دیسکو تو کنسول قرار می دی و از قسمت Games library دمو رو اجرا می کنی
موفق باشی
دموی 360 رو نمی تونید از سایت Ea دریافت کنید و باید از LIVE دمو رو دانلود کنیدخبری ار نسخه 360 نیست /؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دو تا لینک هستش که لینک دانلود دمو از مگا اپلود هستش و احتمالا درست هست لینکش صفحه قبل هست
Last edited by shakerifar; 15-09-2010 at 19:08.
خب به مبارکی سر این پست منو از تالار گفتگوی EA بن کردن . بنابراین باید درست باشه این لینک .
جناب shakerifar لطفا اگه دانلود تموم شد . به مام خبر بدید که دان کنیم یا نه
بی صبرانه منتطر بهترین بازی فوتبال تاریخ هستیم
برای دانلود راحت تر دوستان این لینک دموی پی سی رو به پارت های 100 مگی تبدیل کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تا فردا مشهدم اگه یکی لطف کنه و دموی pc رو برام بفرسته ممنونش میشم
هزینشم هیچ مشکلی نداره
قربون شکلت،ایشالا دموی فیفای پی سی فردا یعنی جمعه حوالی ساعت 8 9 صبح میاد،شایدم زودتر شایدم دیرتر،ولی تجربه میگه این ساعتی که گفتم میاد
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
این ویژگی یکی از شاهکار های EA هست و این ویژگی باعث میشه،هر بازیکنی شخصیت خودشو داشته باشه،مثل خودش بدوه،مثل خودش شوت بزنه،دریبل کنه و ... حتی اید ویژگی توی تیم ها هم هست! یعنی مثلا اگه شخصی،تیم آلمان رو برمیداره،باید با سبک همون آلمان(یعنی بازی هجومی و ضد حمله9بازی کنه تا نتیجه بگیره! یا مثلا اگه کسی تیم ملی اسپانیا رو بر میداره،باید به همون روش اسپانیا یعنی بازی منطقی و با حوصله،پاس هاس کوتاه و .... بازی کنه تا نتیجه بگیره.... خلاصش که : WE ARE 11
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
دوستان،من الان دارم دمو رو بازی میکنم منتها اولین چیزی که به چشمم اومد اینه که مسعود اوزیل تو رئال مادرید نیست !!!! عوضش خوان فران که فکر میکنم بازیکن ثابت اوساسوناس،تو رئاله!!!!
وای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا ، بچه ها یه دست دارم با CPU بازی میکنم،چه دریبلی میکنههههههههه !!!!! خداس خدا ! عجب فوتبالی.....
ViVa La FiFa !!!!
موقع بازیکن با بازیکن بازی کردن،موقع load شدن قبل از بازی،یک بازیکن میشه دروازبان یکی میشه مهاجم!!!!!!
موقعی که یک بازیکن پا به توپ میشه،دیگه اونطوری نیست که یه دفاع پیشش اومد،3 سوت توپ بگیره! و فرد دارنده توپ،با قدرت بدنی مقاومت میکنه !
موقعی که یکی گل میزنه،دیگه مثل فیفا 10 نیست که طرف آروم بدوه و خوشحالی کنه!!! اینجا گل بزنی،گل زن همچون اسبی میتازه!!!! فیزیک بازی واقعا جهش عجیبی پیدا کرده، Personality+ رو هم که نگین دیگه!!!!!!
جدا No.1
شوت های پشت محوطه که تو حین بازی زده میشه،واقعا پیشرفت کرده و میشه ازشون انتظار گل شدن داشت،ضمنا حرکت های مایل تو محوطه و شوت زدن(که تو فیفا 10 در اکثر موارد نه تنها گل نمیشد،بلکه دروازبان توپ رو به طور کامل جمع میکرد!)خیلی پیشرفت کرده و مثل فوتبال Real ، ضربه زده میشه و احتمال گل شدنش بالاتر رفته
یه بازیکن با همین نام تو تیم رئال مادرید هست که به ندرت ازش استفاده میشه.عوضش خوان فران که فکر میکنم بازیکن ثابت اوساسوناس،تو رئاله!!!!
شما از این لینک دمو رو دانلود کردی؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این درسته که مال نسخه pc هست یا نه معتبره؟
بچه ها دمو برای پی سی اومده؟یکی از بچه ها گفت جمعه میاد پس این چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)