تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 318 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 3177

نام تاپيک: بازی آنلاین اکشن و کم حجم TeeWorlds با سرور قدرتمند ایرانی !

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هر کی ادعا داره بیاد یه ctf بزنیم

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

بچه ها چیت واسه این بازی گیر نمیاد؟

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

گند زدم به بازی رفت
    چطور باید از بعضی جاها رد شد ؟
    من نمیتونم دوستان درم میارن

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

راستی جهت رو کم کنی دوستان شمارمو میزارم :
    09329018916

---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:02 PM ----------

هر کی ادعا داره بیاد یه ctf بزنیم
    ادعا دارم بیا سرور Magical Ctf

---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

خب دوستان کسی نبود ما رو راهنمایی کنه
    در محل کار اسم سرورها نمیاد احتمالاً طبق فرمایشات شما پورت سیستم ما بسته است
    چه طوری باید دور بزنیم این پورت رو ؟

دیروز با COOB و shahab (اسم هاشون رو زیاد یادم نیست) چند تا مپ زدیم چه قدر فاز داد من هم بچه بغلم بود و بازی میکردم که مجبور شدم دخترم رو بدهم به همسرم بعدش دوباره هم سیگار میکشیدم هم چایی میخوردم هم بازی می کردم !

دست هر دوتاشون درد نکنه که ما رو تحمل کردند

یه پیشنهاد :
    به نظرم بهتره که یک پسوند برای اول نام همه مون که مشترک باشه انتخاب کنیم
    مثلاً P30

البته گفتم که P30 فقط یه مثاله

مهمترین دلیلش اینه که به راحتی با یه سرچ کوچولو همدیگه رو پیدا می کنیم
    چند تا نکته اولا Coob نه Goob ثانیا ما پسوند داریم :
    [IR]

5. این کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rex123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض سلام

سلام بچه ها من الان حدود سه ماهی میشه این بازی رو میکنم. یک توضیح کوچیک به دوستانی که تازه کارن بدم.اولا توی ddrace همه به هم کمک نمیکنن. معمولا دو گروه هستند که همدیگه رو توی سیاهی میاندازن برای اذیت.پس یک وقت هم فکر نکنین که همه کمکتون میکنن.یکیشم من! البته ما به ایرانی ها علاقه خاص خودمون را داریم.بگذرییییییم. این بازی چیت هم داره چند تاشو میگذارم
    باسه وارد کردن چیت باید f1 را بزنین و اینها رو بنویسین
    bind r say /r حالا درون بازی دکمه r رو بزنین البته زمانی که توی سیاهی هستین تا شما رو به قبل از اینکه توش بیافتین ببره.البته بستگی به سرور هم داره چون ممکنه دوباره از اول بازی شروع بشه یا اصلا هیچ اتفاقی نیافته
    bind p say /pause با این چیت درون بازی دکمه p رو بزنین تا شما از جاتون تکون نخورین. مثلا توی هوا بزنین همین طوری توی هوا میمونین
    bind n say /spawn اینو هم فقط توی ddrace دکمه n رو بزنین و خودتون ببینین البته توی بعضی سرور ها میشه
    bind k say /kill با این چیت وقتی دکمه k رو بزنین سریع از اول بازی میان.این برای اینکه وقتی توی سیاهی افتادین یا دیگه نمیتونین ادامه بازی رو انجام بدین خیلی خوبه.بجای اینکه یکبار از سرور خارج بشین و دوباره بیان توش
    bind e say /emote happy 99999 این چیت هم وقتی دکمه e رو بزنین چشماتونو میبندین.جالبه! شاید دیده باشین
    یک چیز جالب دیگه وقتی به یک جایی مثلا دیوار هوک کردین (راست کلیک کردین) بدون اینکه ول کنین دکمه f1 رو بزنین حالا راست کلیک یا همون هوک رو ول کنین دوباره f1 رو بزنین.حالا همینطوری هوک کرده میمونین!برین حالشو ببرین! البته تا زمانی که دوباره دکمه هوک رو نزنین چون به حالت عادی بر میگردین.
    خب اینم از چیتها!
    راستی خودمو معرفی نکردم من توی بازی smkh هستم.شاید منو دیده باشین! آخه من همیشه آن هستم.هر کی ادعاش میشه بیاد توی fng تا نشونش بدم البته توی ddrace هم کمی از fng ندارم!

7. این کاربر از rex123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بچه ها من الان حدود سه ماهی میشه این بازی رو میکنم. یک توضیح کوچیک به دوستانی که تازه کارن بدم.اولا توی ddrace همه به هم کمک نمیکنن. معمولا دو گروه هستند که همدیگه رو توی سیاهی میاندازن برای اذیت.پس یک وقت هم فکر نکنین که همه کمکتون میکنن.یکیشم من! البته ما به ایرانی ها علاقه خاص خودمون را داریم.بگذرییییییم. این بازی چیت هم داره چند تاشو میگذارم
    bind r say /r حالا درون بازی دکمه r رو بزنین البته زمانی که توی سیاهی هستین تا شما رو به قبل از اینکه توش بیافتین ببره.البته بستگی به سرور هم داره چون ممکنه دوباره از اول بازی شروع بشه یا اصلا هیچ اتفاقی نیافته
    bind p say /pause با این چیت درون بازی دکمه p رو بزنین تا شما از جاتون تکون نخورین. مثلا توی هوا بزنین همین طوری توی هوا میمونین
    bind n say /spawn اینو هم فقط توی ddrace دکمه n رو بزنین و خودتون ببینین البته توی بعضی سرور ها میشه
    bind k say /kill با این چیت وقتی دکمه k رو بزنین سریع از اول بازی میان.این برای اینکه وقتی توی سیاهی افتادین یا دیگه نمیتونین ادامه بازی رو انجام بدین خیلی خوبه.بجای اینکه یکبار از سرور خارج بشین و دوباره بیان توش
    bind e say /emote happy 99999 این چیت هم وقتی دکمه e رو بزنین چشماتونو میبندین.جالبه! شاید دیده باشین
    یک چیز جالب دیگه وقتی به یک جایی مثلا دیوار هوک کردین (راست کلیک کردین) بدون اینکه ول کنین دکمه f1 رو بزنین حالا راست کلیک یا همون هوک رو ول کنین دوباره f1 رو بزنین.حالا همینطوری هوک کرده میمونین!برین حالشو ببرین! البته تا زمانی که دوباره دکمه هوک رو نزنین چون به حالت عادی بر میگردین.
    خب اینم از چیتها!
    راستی خودمو معرفی نکردم من توی بازی smkh هستم.شاید منو دیده باشین! آخه من همیشه آن هستم.هر کی ادعاش میشه بیاد توی fng تا نشونش بدم البته توی ddrace هم کمی از fng ندارم!

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ثانیا ما پسوند داریم :
    [IR]
    به لطف بنده این پسوند وجود داره ونکتش اینه که این یه پسوند یعنی مثل این shahab [ir]
    یه چیز دیگه هم مثل پیشوند وجود داره که اسم کلن یا گروهه که باید با اجازه ی صاحب کلن اونو پشت اسمت بذاری در حال حاظر معروفترین کلن ایرانی [pro] هست که صاحبان آن من احمد و سروش هستیم که اگه میخواید عضو کلن ما بشید باید اینجا مطرح کنید مثال: [pro] shahab [ir]

10. این کاربر از shahabaliboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

خب اینم از چیتها!
    جالب بودن(اکثرشون کار نکرد )
    منطورم AIMBOT بود (من یکی دان کردم ولی بلد نیستم استفاده کنم ازش

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

همشون کار میکنن ولی گفتم دیگه بستگی به سرورش داره اگه مثلا بری توی سرور پرو خب معلومه کار نمیکنه
    اینا بیشتر برای ddrace بودن گذاشتم.وقتی این دکمه ها رو میزنی به پایین صفحه سمت چپ نگاه کن ببین چی مینویسه اگه نوشت no command یعنی این دستورات رو نمیشناسه که یعنی باسه این سرور بستنش.راستی aimbot که دیگه کاری نداره همون فایلی که دانلود کردی رو کنار بقیه فایلهای نصبی تی ورد بذار بعد همونی که دانلود کردی را اجرا کن نه خود بازی اصلی! حالا وقتی توی بازی شلیک میکنی یا هوک میکنی خودش اتوماتیک به یکی از افراد اطرافت میگیره.البته چند تا نسخه aimbot هست باهم فرق دارن یکیش همینی که گفتم بود یکی دیگش مثلا وقتی تیر میزنی به اطرافت تیر نمیبینی مگر اینکه واقعا نشونت روی هدفت باشه! اینطوری الکی تیرت حروم نمیشه.تو از چی استفاده میکنی؟ اینجا بذار بقیه هم استفاده کنن! من فقط یکیشو دارم اینو همینجا میذارم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ★★★★★

پيش فرض

سرور OFF :-<

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •