تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 215 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیزم ممنون از جواب دادن شما و عذرخواهی بابت اون عکس چون من تازه عضو شدم و نمی دونستم...........

همه ی اون کارایی رو که گفتی انجام دادم اما وقتی autorun رو پاک می کنم دوباره خودش ساخته میشه!!!

یه سری چیزهای دیگه هم هست به اسم:
    $RECYCLE.BIN،Recycled،System Volume Information،autorun،Thumbs،desktop

توی autorun هم نوشته:
    [autorun]
    shellexecute=Recycled\ctfmon.exe
    shell\Open(&0)\command=Recycled\ctfmon.exe
    shell=Open(&0)

ببخشید که دوباره مزاحم شدم اگه سختت نیست بگو اصلا اینا چیه؟واسه چه کاریه؟
    با سلام

درسته منم جديدن دچار اين ويروس شدم و هنوز راه حلي براش پيدا نكردم.

سيستم راحت ويروسي ميشه.

شما ويندوز را كه عوض ميكني ويروس داخل ويندوز پاك ميشه ولي به محض اجرا كردن يكي ديگر از درايوا بدليل

و

پاك نكردن همون autorun و سطل زباله غلابي خيلي راحت و سريع سيستم دوباره وبروسي ميشه.

از اساتيد فن درخواست يه راه حل دارم

و يه چيز ديگه كه اعصابه منو ريخته بهم اينه كه :

نمي زاره فايلهاي مخفي ديده بشه . يعني گزينه show hidden داخل folder option يه جورائي غير فعال ميشه.
    سلام........

دوستان اول باید با یه آنتی ویروس سیستم رو به طور کامل اسکن کنید که ویروس از بین بره......... بعد که از بین رفت شما باید فایل autorun.inf رو از همه ی درایو ها پاک کنید......... به همین راحتی ویروس از بین میره........

این ویروس بعد از فعال شدن دو فایل رو در همه ی درایو های شما کپی میکنه...... که یکی از اونها حاوی ویروس هست و نامش متفاوته(واسه من fun.xls.exe بود)..... اما دیگری فایل Autorun.inf هست که فرمان اجرای فایل دیگه رو میده....... وقتی فایل autorun.inf در درایوی موجود باشه ویندوز به طور خودکار اون درایو رو به حالت autorun در میاره، به این صورت که وقتی شما روی درایو دابل کلیک کنید اولویت اول با فایل autorun.inf هست..... یعنی بعد از دابل کلیک ویندوز به اون فایل مراجعه میکنه و اون فایل هم به ویندوز دستور اجرای فایل حاوی ویروس رو میده، فایل حاوی ویروس هم واسه اینکه شک شما رو از بین ببره که ویروسی در کار نیست درایو مورد نظر رو باز میکنه، منتها در یک پنجره ی جدید. پس وقتی شما ویندوز رو عوض میکنید، ویروس رو از بین نمیبرید، تنها اون رو غیر فعال میکنید. اما وقتی روی یه درایو دابل کلیک میکنید همون عملیاتی که بالاتر ذکر شده اجرا میشه و دوباره ویروس فعال میشه.

یکی از دو دوستی که بالاتر محتویات فایل autorun.inf رو نوشته باید بدونه که فایل حاوی ویروس در کامپیوتر ایشون با نام ctfmon.exe در فولدر Recycled ذخیره شده........

امیدوارم متوجه شده باشید

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام به همه ی عزیزان
    آقا یکی به من کمک کنه..................
    چند وقتیه یه ویروس عجیب غریب افتاده تو این سیستم ما یه ذره داره اذیت می کنه با عوض کردن ویندوز هم درست نشد این ویروسه یه ذره شکل منوی راست کلیک رو عوض کرده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی به محض اینکه ویندوز عوض کردم رفتم روی یکی از درایوها کلیک راست کردم دیدم درست نشده....
    بعد وقتی روی یه درایو دوبار کلیک می کنی تو یه صفحه ی جدید باز می شه........
    به نظر شما دوستان چه جوری درستش کنم؟
    اول اینو بگم که سیستم شما ویروس زیاد داره و شما قاطی کردی که اینا هر کدوم چیکار میکنه!
    این ویروسی که منوی کلیک راست رو دست کاری میکنه و درایوها توو یه پنجره جدید باز میشه رو من می تونم واست حل کنم، سیستم خودم داشت حلش کردم.
    این ویروس با دو تا فایل کار می کنه، یکی autorun و یکی دیگه هم هست که یادم نمیاد.شما کاری که می کنی اینه:
    1- میری به folder option قسمت view، بعد show hidden file رو انتخاب می کنی بعد هم تیک دو تا گزینه زیرش رو بر میداری و بعد هم ok می کنی
    بعد برو توو یکی از درایوها و یه عکس برام بگیر تا من ببینم چه فایل هایی اونجاست.
    ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض فولدرهای عجیب

ببخشید،اونقدر فکرم مشغول شده که حوصله خوندن تاپیکهای قبل رو نداشتم!بازم ببخشید.
    من مشکل عجیبی پیدا کردم!
    داخل کولدیسکم پر شده از فولدرهایی با نام های عجیب و با فونتهای نامفهوم که نمیتونم پاکشون کنم و مثل کرم دارن زیاد میشن!مثلا داخل هر کدومشون تعداد زیادی از خودشون ایجاد شده و فضای زیادی را اشغال کردن.
    با اکثر آنتی ویروسها هم اسکن کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.
    چطوری از شرشون راحت بشم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoka2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد

عزيزان تمام اين راه حلهايي كه گفتيد ماله ويروسهاي قديميه !!!

گفتم اين ويروس از نوع پيشرفته است ويروس كش avg بروز شده نتونست اونو شناسايي كنه بطوريكه همه

اين ويروسهايي كه شما نام برديد را ميكشه ولي اينو نه.

گفتم بازم ميگم ::::

گزينه show hidden داخل folder option را غير فعال ميكنه

حالا شما هي حرف خودتو بزن.

خواهشن يكم حرفه اي تر با اين مساله برخورد كنيد.

ممنون از شما

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد

گفتم اين ويروس از نوع پيشرفته است ويروس كش avg بروز شده نتونست اونو شناسايي كنه بطوريكه همه

ممنون از شما
    گزینه Show hidden به این دلیل هنوز غیر فعاله چون ویروس هنوز در سیستم شما وجود داره و نمیزاره که شما اونو

فعال کنید. حالا هی شما حرف خودتون بزن.

عکس زیر رو نگاه کنید متوجه میشید که کدام آنتی ویروسها و با چه نامی ویروسی رو که سیستم شما رو آلوده کرده

تشخیص میدن.

داره خودمونی میشه mahyar49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام

درسته منم جديدن دچار اين ويروس شدم و هنوز راه حلي براش پيدا نكردم.

سيستم راحت ويروسي ميشه.

شما ويندوز را كه عوض ميكني ويروس داخل ويندوز پاك ميشه ولي به محض اجرا كردن يكي ديگر از درايوا بدليل

و

پاك نكردن همون autorun و سطل زباله غلابي خيلي راحت و سريع سيستم دوباره وبروسي ميشه.

از اساتيد فن درخواست يه راه حل دارم

و يه چيز ديگه كه اعصابه منو ريخته بهم اينه كه :

نمي زاره فايلهاي مخفي ديده بشه . يعني گزينه show hidden داخل folder option يه جورائي غير فعال ميشه.

دوست عزیزم مشکل من با راهنمایی دوستان عزیزم در این فروم و مدیر این بخش حل شد خوب شد اینجا مطرح کردم و گرنه تا 10 سال دیگه همین جوری بود

از همه ی عزیزان تشکر می کنم

من auto run رو پاک کردم اما سه ثانیه بعد دوباره ساخته شد بعد یه ویروس کش کاسپراسکای ریختم ظرف مدت سه سوت تمام ویروس ها رو شناسایی و نابود کرد بعد فورا یه ویندوز عوض کردم حالا هم صحیح و سالم در خدمت شماممممممم
    به نظر من شما یه بار ویندوز عوض کن تا گزینه folder option دوباره بیاد بعد با یه کاسپراسکای برو سراغ ویروس ها...............

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد

ممنون از شما
    ماشالله اعتماد به نفس!
    گزینه Show hidden به این دلیل هنوز غیر فعاله چون ویروس هنوز در سیستم شما وجود داره و نمیزاره که شما اونو

عکس زیر رو نگاه کنید متوجه میشید که کدام آنتی ویروسها و با چه نامی ویروسی رو که سیستم شما رو آلوده کرده

تشخیص میدن.

پرشین بوی جان ممنون ....... همیشه پستای کاملی میدین

به نظر من شما یه بار ویندوز عوض کن تا گزینه folder option دوباره بیاد بعد با یه کاسپراسکای برو سراغ ویروس ها...............
    نمیدونم چرا میخواین ویندوز عوض کنید وقتی میشه با یه آنتی ویروس خیلی راحت از شر این ویروس خلاص شد!
    Last edited by amintnt; 05-09-2007 at 00:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یه ویروسی امد رو سیتسم که مثل ارم Security ویندوز هست هی هم صفحه ااینترنتی باز می کنه میگه فلان برنامه رو دانلود کن در ضمن تسک منیجر هم قفل شده پیغام میده توسط مدیر غیر فعال شده

نود 32 هم نتونست چیزی شناسایی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoka2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

12

تشخیص میدن.

با سلام خذمت بچه ها.

واقعا عكس جالبي بود . ميشه بگيد اينو از كجا گير آورديد و آيا براي همه ويروسها هم هست؟

و چرا يه ويروس كش مثلا avg با اينكه بروز هم شده باز نمي تونه ويروس رو شناسايي كنه؟

بازم از همه دوستان بخصوص پرشين بوي جان تشكر ميكنم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام یک سوال توی ذهنمه که امیدوارم دوستان کارشناس جواب بدن چرا آنتی ویروسا یه ویروسو با یه نام خاص نمی شناسن و این نام هایی که انتخاب می کنن بر اساس عملکردشونه که توی یه خانواده می ذارن مثلا خانوداه ی W32چرا به این نام مشهورند (بعضی ویروس ها) و یا...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •