سلام.من تو کرج هستم.امروز زنگ زدم مخابرات گفت فعلا تجهیزات adsl رو ندارن.پس جریان خبر صفحه اول در مورد کرج چیه؟؟؟
در ضمن مرکز مخابراتی ما شهید رشیدیه.
سلام.من تو کرج هستم.امروز زنگ زدم مخابرات گفت فعلا تجهیزات adsl رو ندارن.پس جریان خبر صفحه اول در مورد کرج چیه؟؟؟
در ضمن مرکز مخابراتی ما شهید رشیدیه.
آخه پسر خوب چرا اين حرف رو مي زني. مثلا پينگ من باشه 1000 بيام بگم 170 هست چه تاثيري به حال من داره مگه اينجا دادگاهه يا مي خوان بهم جايزه و پاداش بدن. من واقعيت رو گفتم. اصلا شما ما رو ناديده بگير.![]()
اقای mehrdad کلا خیلی جدی نگیر این آقای reb یه جورایی با همه مشکل داره و تا نیش نزنه روح و روانش اروم نمی گیره
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اینم مال دوستم در زمانهای مختلف یه زمان مخابرات شلوغه یه زمان سرور باکو مثلا همون زمان که 600 برای باکو هست برای هزار کیلومتر اونورتر مثلا انگلستان پینگش 400 بوده
در کل شما که از همه طلبکارین چرا تست های فیک میزارین میدونین تا حالا چند نفر به خاطر اون دوست شما که دو تا خط یه مگ داره نتونسته اون یکی رو بریج کنه رفتن مخابرات و الان دارن شما رو نفرین میکنن مگه اینجا تاپیک طنزه یا اون از امضات که گذاشته بودی سرعت مخابرات 2 مگابیت هست مردم باور میکنن! اصلا شما که از مخابرات سرویس نداری چرا اینجا پست میزنی
گفته باشم من هم سن شما نیستم برای من یکی احترام کلامتو داشته باش
بحث خوبی بدی مخابرات نیست صحبت اینه که میخوان همه isp ها رو نابود کننن تا خودشون کل انحصار دیتا دستشون باشه
بعدش چه به لحاظ مالی چه به لحاظ امنیتی به اهداف خود برسن اوایل شاید سود نکنن که حتی ضرر کنن بعدها که همه رفتن تو دامشون تلافی میکنن
مطمین باشین در مراحل آخر انحصار بهترین سرعت و پینگ و....رو با نصف قیمت رقیب میدن!بعدشم واویلا
اینم ماله شما که شما هم رو راست نیستین مردم باور میکنن خوبه میان اگر هم خوب باشه بد میشه ها!
بماند که تو تست ها یه جا آپلودت در حالت عادی 8 هست یه جا هم با.... بماند 20 شده!
دوستان اگر چه سرعت اينترنت مخابرات پايين هست اما ميزان سرعت مرور صفحات وب رو مي شه با يه روش به بهترين ممكن افزايش داد :
DNS Server ها
من خودم اين راهكار رو امتحان كردم واقعا نتيجش عالي بود تفاوت سرعت رو به وضوح لمس كردم حالا اگر مي خواين شما هم امتحان كنيد براي اطلاع بيشتر به تاپيك:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410943
فقط به نكات پايين پست توجه كنيد.
اين تاپيك رو به تمام كاربران مخابراتي پيشنهاد مي كنم.
کسی نمیخواد جواب منو بده؟؟؟؟؟![]()
اينا فعلا اعلام كردن، تا وقتي بخوان بدن يه مدتي طول مي كشه براي تهران هم همين طور بود اعلام كردن كه مي خوايم واگذار كنيم ولي تا وقتي به مرحله عمل رسيد يكماهي طول كشيد.
Last edited by mehrdad38; 25-05-2010 at 16:05.
دلیل اختلاف سرعت 128 اصفهان با 128 تهران چی میتونه باشه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DNS رو بریز دور فقط اپرا !!!!
هرچند که هنوز هم فایرفاکس رو تحمل میکنم ( اخه دل کندن سخته) ولی اپرا خیلی خوب جواب میده
یه وقتهایی که سرچ فجیع داشته باشم مخصوصا عکسهای زیادی هم بخواهم ببینم میرم اپرا استفاده میکنم سریعتر عکسها رو لود میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)