تک کانکشن و پینگ استیبل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تک کانکشن و پینگ استیبل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت عالی!
![]()
دقیقا منم همین مشکل رو دارم تقریبا از ساعت 12 شب تا 12 ظهر عالیه 12 ساعت دیگه افتضاح شک ندارم مشکل کمبود پهنای باند دارن
دیروز از ساعت 13:40 دقیقا بعد تماسم برای تخلیه یهو نتم خوب شد! یعنی دقیقا بعد از تماس!
بعد تا همین 5 دقیقه پیش خوب بود دوباره افت شدید پیدا کرد!
درخواست تخلیه هم دادم منتها هیچ زنگی نزدن!
گفتن ثبت میشه!
جالبیش اینجا بود دیروز میخواستم از برگه تخلیه عکس بگیرم و بفرستم چون کابلم تو ماشین بود میخواستم اپلود کنم تو تلگرم بعد بیارم رو دسکتاپ ولی انقدر سرعت کند بود که با LTE ایرانسل اینکارو کردم!
ایمیل هم نمیشه زد با نت خودشون!
ولی وقتی نرمال باشه اوصاع واقعا خوبه !
من کلا از دوتاچیز سرویسم خیلی راضیم منهای سرعت : یکی پینگ بسیار عالی - و حجم بالا و عدم قطعی ..
ویرایش : خطم همین الان جمع آوری شد! آخیش!
Last edited by George Shelly; 28-02-2018 at 15:29.
مشکل اینجاست که این اون فیبری که می گین نیست این درواقع کافوی نوری هست و با فیبرنوری واقعی فرق داره.
بنده 6 ساله مثلا فیبرنوری(کافو نوری) شدم اما کیفیتم بهتر نشده که هیچ بدترم شده قبلا اس ان آر در بهترین حالتش بود حدود 30 اما الان به زور به 9 میرسه .![]()
امکان نداره اینستا پس گامان رو چک کنی و چند تفر شاکی نباشن از سرعت!
من دوماه بودم هر روز می گفتن چند روز صبر کنید درست میشه!
بعد احمقا میگن ما اجازه نداریم بگیم دفیفا مشکل چیه! تو اجازه نداری بگی ولی دیگه منو احمق فرض نکن! چون مشخصه پهنای باند ندارید!
اینا قدر مشترک هشتاد تومنی رو نمی دونن که من بودم بعد میخوا قدر مشترک بیست تومنی رو بدونن!؟؟؟؟
حمع آوری کم ترین کاری بود که کردم!
سلام
دوستان ساعت اینترنت شبانه از چند تا چند هست ؟
2تا 8 .....
شکایتم برای رفع مشکل عدم امکان داشتن adsl از شرکت های مختلف بجز مخابرات نتیحه داد و حالا می تونم از هر شرکتی که بخواهم اتصال اینترنت داشته باشم. دوستان نظرتون درباره این شرکت چیست ( دوباره دارم می پرسم ) من در اولویت نخست، نیاز به تک کانکشن کامل دارم. آیا این شرکت در همه جا مشکل کمبود پهنای باند داره؟ یا آیا مراکز مخابراتی هستند که این مشکل در آنها وجود نداشته باشه؟
تهران - منطقه 7 - مرکز نظری
خطتون تبدیل به مسی شد یا روی همون فیبر میتونید بگیرید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)