برای دریافت آخرین نسخه نرم افزار، گوشیتون رو ببرید مایکروتل و بگید که براتون آپدیت کنه، که احتمالاً S8500JPJG1 هست.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
برای دریافت آخرین نسخه نرم افزار، گوشیتون رو ببرید مایکروتل و بگید که براتون آپدیت کنه، که احتمالاً S8500JPJG1 هست.
آموزش تعویض فریمور تو انجمن هست یه آپدیت جدید هم براش بگیرم تمام قسمتاشو آپدیت کن چون تو انجمن خوندم که مثل امنیا 2 میشه بخش بوت لودر یا یه همچین چیزی آپدیت نکرد
در کل اگه نرم افزاری باشه که 95 درصد هست با آپدیت حل خوهد شد نگران نباش![]()
شدنش که میشه ولی اون نسخه ای که گفتیم الان توی اینترنت گیر نمیاد.
گوشی رو وصل کن به کامپیوتر و برنامه ی Samsung Kies رو باز کن، پایین صفحه که نوشنه firmeware update رو بزن، اگه موجود باشه خودت میتونی آپدیت کنی. یه راه دیگه هم اینه که با داشتن multiloader و firmeware آپدیت کنی...
در کل مهم اینه که فایل آپدیت توی اینترنت وجود داشته باشه که بتونی بگیریش
بهترین راه فعلاً برای شما همون نمایندگیه
برنامه های جاوا به راحتی نصب میشه یا مثل مدل های قدیمی سامسونگ دنگ و فنگ داره؟ و اینکه محدودیت نصب نرم افزار داره؟ (آخه من سامسونگ دی900 داشتم که برای برنامه های جاوا فقط 4مگابایت فضا داشت و نصبش هم خیلی سخت بود.)
من که از دیروز تا حالا دارم ثانیه ای صدتا فحش به خودم می دم
سر هیچ و پوچ گوشیم و 400 هزار تومان پول بی زبان به گاف مکافات رفت
هرچی فیرمور بود رو هم امتحان کردم نشد که نشد!
امروز بردمش نمایندگی با اینکه گارانتی نبود قبول کردن با گرفتن هزینه درستش کنند گفته اگه نرم افزاری باشه تا دو روزه دیگه و اگه سخت افزاری باشه تا 10 روز دیگه گوشی باید اونجا بمونه
از من به شما نصیحت :
دوستان گوشی من پشتش نوشته بود Made By Samsung یعنی اینکه اسمبل چین هست
سعی کنید حتما با گارانتی پارس مایکروتل بگیرید که پشت گوشیتون نوشته باشه Made in korea By Samsung که حداقل الان که این گوشی جدیده و هیچیش مشخص نیست اگه خدای نکرده گوشیتون مشکل پیدا کرد گارانتی براتون درستش کنه و مثل من پشیمون نشید !
مشکلی با جاوا نداره. محدودیت حجمی هم نداره
سلام دوستان کسی میدونه این ارور یعنی چی تو سامسونگ kies وقتی میزنم نرم افزار دانلود شه میگه
the server is temporarily unable to carry out your request due to maintenance downtime or capacity issues
جاوا رانتایم java runtime هم رو سیستم نصبه آپدیت 12 هست
موقعی هم که گوشی وصل نباشه تو کایز قسمت نرم افزارها نمیره این قسمتش درست شد
Kies_1.5.1.10071_32
رو نصبیدم![]()
Last edited by vtv004; 08-08-2010 at 23:54.
امروز تو بازار موبایل ایران ۵دقیقه ای باهاش کار کردم
واقعا به قیمتش فوق العادست
خیلی روون و روپاست
بسی خوشم اومد
مالتی تاچش هم خوب بود و مخصوصا pinchش عالی بود مثل آیفون
سیستم عامل روونیه
فارسی هم که فول ساپورت بود
کلا گزینه SuperBیه
دوستانی که گوشی رو بردن مایکروتل آپدیت کردن، همون موقع تحویل می ده؟
باید مرکز خدمات مایکروتل ببرم دیگه، همون که تو سهروردیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)