دوستان کرک یا لودر ورژن 3.3.0f4
را ندارید
آخه چند تا گرفتم
اما سایه برای سپوت لایت و پوینت لایت رو ساپورت نمی کنه
و میگه که سایه ها فقط برای دایرکشونال لایته
دوستان کرک یا لودر ورژن 3.3.0f4
را ندارید
آخه چند تا گرفتم
اما سایه برای سپوت لایت و پوینت لایت رو ساپورت نمی کنه
و میگه که سایه ها فقط برای دایرکشونال لایته
اشتراك اينترنتم براي ساعت 5 تمومه ...بعدش بايد برم امتحانات يك ماه ديگه ميام
من چه گناهي كردم كه unity-3.3.0 رو براي مك گرفتم دمتون گرم كركش رو برام پيدا كنين بگذارين تو پروفايلم كه اگر صفحه ها زياد شد من اين پست رو گم كردم كرك رو داشته باشم .
بعدا تو 3d game studio جبران ميكنم![]()
آقا کرکش نیست !! به چه زبونی بگیم ؟!![]()
اگر رایگان نیست این برنامه؟
لینکی از یک ورژن کرک دارش ندارین؟
بدون شرح :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Filename: U3v3.3.0f4_osx.zip
قبل دانلود اسم فایل رو ببین حداقل !
این ورژن 3.3 برای osx هست نه؟!! کرک نیست.
کرک هست تقریبا ولی در واقع فقط باعث میشه که یونیتی روی مک بدون سؤال کردن License اجرا بشه و کامپایل کامل و بدون مشکل نمیتونی بگیری ... یه دونه فایل مشابه من خیلی وقت پیش برای یونیتی 3.0 دانلود کرده بودم که همینطوری بود و عموما این طور کرک ها برای Unity IOS مشکل دارن . مطمئن باشید اگر کرک سالم بود اولین سایتی که کرک رو میزاشت ، سایت یوزر های روسی یونیتی بود
اين توضيح خودشونه :
.I searched and didn't find a thread for the latest version of the Mac crack, so here it is.
What you do is unrar it and place it in your Unity.app's /Applications/Unity/Unity.app/Contents/MacOS directory
Obviously you need to have downloaded and installed Unity first. Don't run it before patching (although it won't matter, if you run it before patching, it will ask you to activate and that's a hassle you don't have to go through).
لينك فروم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
حالا من بعد امتحانات چكشون ميكنم قصه نخورين
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
فكر كنم براي هيشكي تو انجمن cg كار نكرده
عکس های با فرمت tga رو چجوری میشه باز کرد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)