کدوم مرکز هستی
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
کدوم مرکز هستی
مال من دقیقا 8 روز طول کشید تا وصل شود
حكمت شعار.....
اگه سئوالی داشتی با
id:sepah_dalton_3220
الان on هستم
اومدم.........
دوستان شما آشنایی ندارید که واسه ما بتونه Adsl بگیره؟ما هر جا زنگ می زنیم می گه پورت هفت تیر پر شده!
کسی آسیا تک داره که بگه چطوره؟![]()
چرا داره عزيزه من اصلا هم مسخرهئ نيست همون 118 زنگ ميزدي جوابت رو ميداد
انقدر خوبه كه ادم دوست داره پولش رو مجاني بده بهشون
اينم شماره شركت آسيا تك كه سگش شرف داره به همه شركتهاي سرويس دهنده تو كله تهران:
نام مسئول فروش : الهه پورصائب تلفنه مستقيم 82144111
تلفن پشتيباني فني 88523545
تلفن تماس(واحد فروش): 88523530
سريعا زنگ بزنيد و كيف كنيد حال كنين
حرف نداره آسيا تك ما تو رسالت هستيم منطقه بينه 8 و 4 خيلي باحاله آسيا تك من فقط زنگ زدم گفتم اي دي اس ال ميخوام دمشون گرم خودشون پيك موتوري به هزينه خودشون فرستادن در خونه گفتم مودم ندارم سريع با پيك موتوري به خرجه خودشون مودم فرستادن در خونه گفتم پولش گفتن يه ماهه اول مجانيه منم گفتم دمتون گرم پس يه 128 بدين 128 دادن منم حالش بردم يك ماهه اول داشت تموم ميشد با خودم گفتم برم بگم نميخوام ديگه كه پول هم از نگيرن ديدم نامردي زنگ زدم گفتم چند گفتش 128 داريم ماهي 20 تومان ديدم زياده گفتم كمتر چي دارين گفتش 64 داريم 10 هزار تومان منم گفتم دمت گرم بده بياد عجب صدايي داشت دختره ماهه دوم شروع شده زنگ زدم گفتم خانومك من ميخوام پول 10 تومانه اينترنت رو جلو جلو بپردازم گفت عجله نكن گفتم نه عجله ندارم ميخوام جلو جلو بدم 1 ساعت بعد پيك موتوري زنگ خونمون رو زد گفت از آسيا تك هستم پولش و دادم بابا دمش گرم آسيا تك خيلي با مرامند اي ول اي ول
دمش گرم بخدا آسيا تك فقط آسيا تك حرف نداره
اقا منم امروز به جمع اسیاتکی ها پیوستم من خط 128 گرفتم الان هم سرعت دانلودش روی 14 هست اینم بگم خط من 8 روز طول کشید تا وصل شود کیفیتش تا الان که دارم استفاده می کنم عالیه مشکل دانلود هم ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)